Jeg fikk penger for å posere toppløs

Det er veldig rart å tenke på at for noen år siden var FHM, Playboy og lignende store magasiner som mange drømte å posere for. Nå er det nye tider med masse teknologi, og veldig få leser magasiner. Når man fikk tilbud om å posere, fikk man også penger for det så klart. Jeg har opp gjennom årene posert for flere av slike type magasiner, og det var kjempegøy. Det var alltid gøy på sett. Jeg møtte masse flotte mennesker, selvfølgelig også noen mindre flotte, men sånn er livet. Det er faktisk ganske morsomt å tenke på at man fikk godt betalt for å posere toppløs i slike blader tidligere, når mange velger å legge ut slike bilder på instagram for tiden uten å få en krone. 

Jeg gjør det til tider selv, ikke så utfordrende som mange andre, men et bikinibilde i ny og ne synes jeg er på sin plass. Ikke misforstå meg nå, mange har fått hundrevis, og opp til millioner av følgere ved å legge ut slike bilder og kunne bygge seg et merkenavn på den måten. Jeg synes kropp er topp, og det er så mange vakre jenter der ute som legger ut så fine bilder. Jeg følger flere av dem, og jeg er for at alle må få gjøre som de vil. Det å vise frem kroppen sin burde ikke være et tabu i 2018. Dessuten vil sex alltid selge, og det er jo en lett måte å få oppmerksomhet på, noe som veldig mange ønsker.

 

22 kommentarer
  1. Toppløs-bilder & toppløs-bilder er gjerne to vidt forskjellige ting, for å si det sånn. Et foto i bare trusen, eller helt avkledd for den saks skyld, kan være en 100% stueren greie som f.eks reklame for såpe, bodylotion e.l, og det kan være sleazy af. Modellen kan til og med posere helt likt, bare at lys og setting er forskjellig.. Som klassisk modell, har jo dette med hvor langt en er villig til å gå aldri vært mye til issue, men jeg ble ‘oppdaget’ i det momanget dette med glamormodeller var i startfasen (samme generasjon som f.eks Helene Rask). Faren min insisterte dermed på å undersøke dette byrået før jeg foretok meg noe som helst, for ingen skulle få utnytte hans datter, nei (he he). Nå er imidlertid dette helt vanlig, men fremdeles står jo dere glamormodeller ovenfor det samme spm. om hvor grensen skal trekkes.
   Det bør oxo nevnes at det kanskje dristigste jeg har produsert, er å ligge bak et lerret i undertøyet. Bildene fremkommer da som en siluett hvor det ikke ser ut som jeg har på meg en tråd.. Til sammenligning har jeg oxo gjort sengetøyreklame i bare stringtruse som ikke var dristig i det hele tatt.
   Det rådet jeg kan gi for toppløs-fotos & lignende, er jo noe du er svært godt kjent med: STAY CLASSY – Og innenfor det du i fremtiden kan stå for med stolthet til mann & barn <3

  2. Ok. Lol. Jeg så deg på PH. Svett og uren hud. Du klarte ikke å samtale normalt. Nå på dine bilder som er redigerte ifra A-Å, Barbiegirl-utseende. Forget it Annlipinska. Du ser normal ut, sånn som oss vanlige jenter! Det er tydelig at du sliter.
   Face it.
   Hug.:)

  3. Berit, fikk du det virkelig bra med deg selv nå? Det er vel ikke alle kamper det er vert å ta, men fra mitt perspektiv så tror jeg ikke det er bloggeren du sikter til som sliter 😉

  4. Berit: Hmmm, for det første; Nei, jeg har ikke uren hud og jeg gikk uten sminke mesteparten av dagen. Det er klart at man blir blank i huden i slik varme. Og med sterkt lys osv kan det fort se lite flatterende ut. Det var et par episoder hvor jeg ikke var fornøyd i det hele tatt med hvordan jeg så ut, men stortsett synes jeg faktisk at jeg så ganske bra ut!
   Mange av mine bilder er ikke redigert i det hele tatt, og noen er redigert. Og hva så?
   Jeg håper du får det bedre med deg selv, så du ikke trenger å komme med slike hatefulle ytringer og spre negativitet klokken 2:00 på en fredagsnatt.
   Og nei, jeg sliter ikke, jeg har det faktisk veldig bra!
   Klem til deg som virkelig trenger å komme på bedre tanker.

  5. Tilbaketråkk: DMPK CRO
  6. Tilbaketråkk: Caco 2 Studies CRO
  7. Tilbaketråkk: cbd
  8. Tilbaketråkk: GVK biosciences

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg