Premierefest!

Ja, da var det tid for premierefest til Charterfeber. Jeg dro til Oslo i kjent stil med mine to barn Batman og Britney, og ikke minst en av mine bedre venner Annie.

Latteren gikk i ett siden hun plukket meg opp hjemme hos meg. Det er så deilig å ha venner man kan le av alt med. Jeg elsker at vi ikke tar hverandre så seriøst, og at vi alltid bringer ut det beste i hverandre. Vi trenger ikke alkohol engang, det er ofte vi går ut uten å drikke. Tro meg, vi har det minst like gøy som alle andre, om ikke gøyere.

Premierefesten ble en suksess, jeg hadde med meg tre veldig gode venninner Annie, Hedda og Andrea. Vi stakk av midt under festen, for alle ville ha burger. Det ble en skikkelig koselig middag. Herregud, så glad jeg er i vennene mine!!

Nå er jeg superfornøyd! Sitter på flyplassen med en veldig god følelse, og er klar for å dra hjem til Bergen igjen. Heldigvis ble det nesten ikke noe alkohol, så jeg skal på barrys i dag når jeg kommer hjem. Skal komme igang med trening for fullt igjen, det blir deilig! Blogges

7 kommentarer
  1. Er du like selvopptatt og bitch i virkeligheten som du virker på Charterfeber?
   Det er jo faktisk sykt å se på..

  2. Hei anonym:
   Nei hun er ikke det, og hun er ikke bitch på tv heller 🙂
   Når en er i en slik setting og har fått utdelt en rolle/Image, da går en inn i den rollen, og det er det de gjør der, som Classy Girls.
   Ann er fantastisk snill og omsorgsfull ovenfor alle, og når vi er med hverandre, har vi det aldri kjedelig 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg