Jeg er ingen bitch!

Da er Charterfeber i gang på tv-skjermen, og jeg har fått litt tilbakemeldinger på at jeg virker bitchy, men bortsett fra det har det vært mye positivt! Man vil alltid finne det man ser etter, så hvis du har en oppfatning om at jeg er bitchy osv, så vil du se etter grunner til å bekrefte disse påstandene.. Meg selv og Aurora sier mye rart, og det er mye ironi som ligger bak. Det at de har valgt å klippe det slik at det ser ut som at jeg er på tlf min 90 prosent av tiden er helt greit. Jeg skrev jo tross alt under på en kontrakt, og de bruker film-materialet akkurat slik de vil. 

Men når det er sagt, så er jeg mye på tlf min. Jeg har mye ansvar, jeg har tross alt hunder, hester, venner, og en syk far. Dessuten er det naturlig for meg å gå igjennom ting som f.eks mailer når jeg ligger på solsenga. Fordi jeg liker ikke å ikke gjøre noen ting, da blir jeg så fort rastløs. Haha. Vi hadde mange andre samtaler, som jeg håper vi får se mer av i fremtiden. 

Det som også var veldig vittig, var at vi møtte en artig og spesiell type på kjøpesenteret som vi begge ga nummeret til. Vi skulle møte han og noen venner av han senere. Vi ble enige med kameramannen at vi skulle ringe han for å avtale, men det har de ikke tatt med. Han spurte om jeg ville ringe han en gang til, og det var da jeg ga beskjed om at det gjør jeg ikke. For det første ser han at jeg har ringt, og for det andre er det utrolig irriterende når mennesker ringer deg ned. Slik er ikke jeg som person i det hele tatt.

Jaja, det blir spennende å se hvordan klippen blir fremover. Håper ikke det fortsetter med at jeg bare er fraværende på tlf, for det blir jo ganske kjedelig i lengden!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

23 kommentarer
  1. Morsomt at du prøver å redde deg selv der. Måten du er mot aurora når hun prøver å fortelle om ting som hun bryr seg om, slik som eksamen og sånt. Du ignorer venninnen din, også skylder du på at du har mye ansvar, inkludert venner? MORSOMT

  2. Til Thea:
   Her tar du veldig feil av min beste venninne. Når en reiser, opplever en mye, og avogtil kan en ikke ha hundre prosent fokus på alt og alle. Hvorfor?
   Fordi Ann er utrolig flink til å ta seg tid til å svare på spørsmål fra dere, og om noen trenger hennes støtte, sitter hun og muntrer dem opp.
   Hun gav veldig mye energi og oppmerksomhet til Aurora mesteparten av tiden, men avogtil må en kunne fokusere på andre og 🙂
   Vi satt veldig mye på telefonen sammen på denne tiden da jeg hadde mye styr i livet mitt, og hun var den beste støtten noen kan ha.

  3. Så blåst og egosentrert at du burde hatt en medalje…
   Og verken deg eller Aurora er jo ikke såå fine egentlig? Grow a heart..

  4. Etter å ha sett 2 episoder av Charterfeber må jeg nesten bare spørre om en liten ting. Altså, er dere helt forbanna tilbakestående? Gud, så harry dere er. Blir flau av å være nordmann når så uvitende og ignorante mennesker som dere får lov til å boltre dere på tv skjermene og spre kvalme i utlandet. Stakkas spanjoler, de har aldri bedt om å bli med på dette. Dra heller på camping eller til svenskegrensa, der finner dere mange likesinnede vil jeg tro.

  5. PER: – Seriøst??.. [Jeeze!..]
   Charterfeber konseptet er jo lagt opp til å være en slags reality-komedie greie ved at de ulike personlighetene fremstilles i ekstremverson. Det burde jo strengt tatt være kjent for de fleste etter x-antall sesonger! Dvs at de som medvirker ender opp som parodier på seg selv, -og det er jo dèt som er morsomt med programmet! Jeg hadde iallefall aldri giddet å sett en autentisk fremstilling av folk på charter-tur!
   Aurora & Ann-Marielle’s rolle oppe i dette, er jo et fantastisk tilskudd til konseptet. De ble kjent som ‘the classy girls’, ser ut som ‘a million bucks’ og har en sarkastisk & ironisk humor. De blir en vannvittig kontrast til alt det harry som er hysterisk! [Håper virkelig det blir flere sesonger] <3

  6. Egocentred: alle skal få lov å ha en mening. Trist at det er det inntrykket du sitter igjen med…. men heldigvis mister jeg ikke nattesøvnen pga at du føler det slikt……

  7. 250 kroner, enormt mye plastikk og totalt desillusjonerte mennesker 🙂
   Også flau over dette.. Klikka helt for enormt mange unge norske jenter (type beauty bloggere + Kardasian idiot fans osv )
   Naturlig fine damer er mye bedre..

  8. Mer ut som: 250? Er det det du har på konto kanskje? Jada naturlige damer er fint men det er faktisk damer som har fikset på seg også. Jeg forstår virkelig ikke problemet ditt!? har du ikke noe bedre å gjøre kl 01:00 en lørdags kveld?! Tydeligvis ikke.

  9. Litt ydmykhet og åpenhet for tilbakemeldinger hadde kledd deg…
   Og dette var også basert på tiden din i Paradise.
   Enormt egosentrert og bare «meg meg»
   Tror jeg snakker for enormt mange flere her.. x x

  10. Dette er flau lesning !! Håper disse småtrolla som kommenterer så slemt får vondt i “tafse” fingrene sine! Er de så “kørka” at de ikke forstår at klipp og lim er konseptet for å lage bra underholdning i tvruten. Håper du og venninnen din overser og ikke bryr dere om disse fjottene som en dag møter seg selv i den perfekte verden de lever i nå. Kos dere masse videre 🙂

  11. Hei ☺️ hvor er den nydelige rosa kjolen din fra? Den du hadde på da deg og Aurora fant ut at hun skulle ta tatovering? Den var veldig søt så kunne godt tenke meg å kjøpe lik!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg