Paradise hotel forandret alt

Tiden flyr, og det er snart 5 år siden jeg var med i min første sesong av Paradise Hotel. Jeg var nettopp fylt 24. Jeg husker jeg jeg hadde et veldig avslappet forhold til det at jeg skulle være med i en slik reality-serie. Lite visste jeg at det skulle forandre meg så mye som menneske! Jeg lærte virkelig så mye om meg selv, og mennesker i løpet av de to månedene. Den viktigste lærdommen jeg tok med meg hjem, var nok at man skal være ekstremt forsiktig med å stole på andre mennesker. I pressede situasjoner gjør man til syvende og sist det som føles riktig der og da, og da betyr ikke et løfte som man har gitt for to uker siden så mye lenger. Jeg lærte å akseptere det, at under press kan man virkelig bringe frem det verste i enkelte, men også det beste. Alle reagerer forskjellig. Spillet har en tendens til å skape store reaksjoner og følelser hos deltagerene.

Jeg har blitt mye tøffere på mange måter, også fordi jeg lar ikke nett-troll eller idiotisk kritikk gå inn på meg i det hele tatt. Det er veldig deilig å ha kommet dit at man ikke bryr seg et fnugg om slik idioti. Det handler kun om bitre mennesker som har det vondt med seg selv, og føler behov for å ytre hat og sjalusi. Det er trist, men slik er det dessverre. Er det noen jeg hører på, og tar i mot råd og kritikk fra, er det familie og mine nære venner. Jeg bryr meg mye om deres meninger, og de vil kun mitt beste. I motsetning til disse bitre nett-trollene som ikke har noe mer positivt å fylle livene sine med.

Jeg håper alle får en fin søndag. Jeg har blitt skikkelig syk. Så hvis jeg ikke blir bedre i løpet av de nærmeste dagene, så skal jeg komme meg til legen. Det er så kjedelig å bare være hjemme og ikke ha muligheten til å gå ut og gjøre ting!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg