Den mest crazye bursdagen

Jeg har bestemt for å gjøre noe nytt i år på bursdagen min. Jeg er jo veldig opptatt av at det finnes mye mellom himmel og jord som vi ikke har evne og forståelse for. Jeg har ved flere anledninger i livet opplevd overnaturlige ting. Alt fra at farmor har fortalt meg ting i søvne, som har hendt senere i tid. Ofte før forferdelige ting skjer har jeg hatt mareritt om det i forkant! Dette er ikke noe som plutselig har kommet, det er noe jeg har opplevd siden barndommen.
 

Da jeg var i Paris for noen år tilbake med familien min, fortalte jeg min mor på vei til lunsj at det var noe som ikke stemte. Jeg hadde en overveldende følelse, og var veldig nervøs. Noen timer senere hendte det flere terrorangrep, og panikken spredde seg. Vi fikk ikke tilgang på leiligheten vår, og måtte søke ly i en restaurant i flere timer. Min mor som er realist sa til meg at hun aldri skulle le når jeg får en fornemmelse av noe. Det er både en god og dårlig egenskap å besitte. Jeg har også møtt “healere” og synske mennesker som virkelig har overrasket meg med evnene sine. Dette gjør at jeg er overbevist om at det finnes noe som er større enn oss, og at universet kommuniserer  med oss hele tiden. Vi må bare bli flinkere til å lytte. Til oss selv og vår indre stemme.
 

Nå skal jeg legge fra meg all luksusen for noen dager, og dra på en liten reise med en spirituell kult. Jeg må virkelig si at jeg både gruer og gleder meg, dette blir superspennende! Jeg håper at jeg får muligheten til å føle på noe helt utenom det vanlige. Det er deler i gruppen som skal prøve noe som heter Ailaska, som er en væske fra et tre som visstnokk skal gi deg en full forståelse for livet, og det skal være veldig healende på trauma fra barndom og generelt fra livet. 
 

Flere rusmisbrukere har tatt dette stoffet en gang, og sluttet fullstendig med dop i senere tid så det er jo positivt. Det er også mange kjendiser som gjør dette rituale en gang årlig for å frelse seg. Jeg har ikke bestemt meg for om jeg skal ta å drikke denne “teen”, men jeg skal hvertfall være med på flere spennende ting som jeg skal fortelle dere om.

Det er utrolig vanskelig med internett her nede, akkurat nå befinner jeg meg i Peru. Men vi skal videre til forskjellige plasser, så dette blir spennende!

8 kommentarer

Siste innlegg