Er det ikke lov å være forbilde hvis man er operert?

Jeg kjenner at jeg blir litt irritert når jeg ser flere jenter (kjente ansikter) som har gjort MASSE med utseendet sitt, da mener jeg at hadde du sett et bilde av vedkommende for 5 år siden ville du mest sannsynlig ikke kunne sett hvem det er.

Samme personer  fronter at det å være naturlig er så bra, og samtidig slenger direkte dritt om de som har valgt å «pynte» på utseendet sitt med plastisk kirurgi. Det er meget spesielt når man selv har utført x antall inngrep.

Vi er heldige og lever i et fritt land, der alle har tilgang på plastisk kirurgi, og kan fikse seg dersom det er et sterkt ønske om dette.

Jeg skal ærlig innrømme at det jeg har valgt å gjøre med utseendet mitt er noe jeg ikke angrer på i det hele tatt. Jeg har virkelig blitt glad i meg selv slik jeg ser ut nå, og jeg er fornøyd med det jeg har gjort.

Det virker som flere og flere bare henger seg på denne naturlige bølgen, og det er jo topp det. Men jeg mister faktisk litt respekt når mennesker som har operert og pyntet på seg selv skal se ned på de som er åpen om det.

Jeg syns det er bra at man er åpen om det. Vi er bare mennesker, og vi ønsker jo å se best mulig ut. Man er ikke et dårlig menneske hvis man velger å operere seg, og åpent fortelle om det i ettertid.

Plastisk kirurgi har kommet for å bli, det er helt klart.

Men når det er sagt, så synes jeg det er veldig bra at det har blitt fokus på at det er fint med naturlig skjønnhet, og at det er viktig å ha det godt med seg selv.❤

3 kommentarer
  1. Eg har ikke fiksa på noe, kommer heller ikke til å gjøre det. Vet eg ikke ser ut som noe barbiedukke, men har likevel ikke behov for å booste en falsk selvtillit med å fikse på noe 🙂 Men det du skriver at flere og flere henger seg på det naturlige, alle er naturlig inntil de fikser seg da, så naturlig er ikke noe en plutselig blir :p

  2. Helt enig med deg.
   Synest det er så fint når folk faktisk prater åpent om det og ikke legge sjul på det.
   Hvorfor skal man legge skjul på det.
   Takk for at du skrivet dette innlegget .
   Du er fantastisk

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg