Jeg har blitt med i en cult

Jeg hadde aldri i mine villeste fantasier trodd at jeg skulle bli med i en CULT. I skrivende stund er jeg overbevist om at jeg har gjort det rette. Jeg har blitt introdusert til dette stedet jeg er på av en nær bekjent, og det er en helt annerledes verden. Jeg har i løpet av denne uken fastet (utenom rå frukt, grønnsaker og juice) meditert, yoga , drukket diverse teer og blitt kjent med sider av med selv som jeg ikke visste jeg hadde. 

I begynnelsen var det helt jævlig rett og slett, og alt  jeg ville var å dra vekk.  Jeg er avhengig av sjokolade, rundstykker med syltetøy og kaffe. Jeg følte meg seriøst som en rusmisbruker fordi de to første dagene holdt jeg på å gå på veggene. Det eneste jeg tenkte på var nemlig sjokolade. Det er så viktig å ikke gi etter til lystene sine hele tiden, og det har vært tøffe dager. Men jeg har fått mer selvdisiplin. Det er rart hvor avhengig man kan bli av slike dagligdagse ting. Ikke minst hvor avhengig man blir av luksus, og hvor mye man tar for gitt. I enkelte deler av verden er det ikke engang tilgang på rent vann, eller mat som vi har haugevis av i kjøleskapet. Det er lett å glemme, og ta som en selvfølge i en travel hverdag.

Det handler først og fremst om å fjerne seg selv fra alt støy. Lytte til ditt ekte jeg, og finne din indre ro og stemme. Spise rent. Drikke forskjellige urter. Meditere sammen ,og dele erfaringer fra livet. Ekte historier fra fantasiske mennesker som på utsiden ser ut som de har verdens beste liv. Vi lever dessverre i et samfunn der det ikke er så lett å åpne seg. Det tok en stund før jeg turte og vise disse menneskene hvem jeg er, og fortelle om min historie, som ikke akkurat alltid har vært en dans på roser. Det er deilig å føle at man ikke er alene om å ha det vondt til tider, og at vi alle er i samme situasjon på den ene eller andre måten. Vi har alle våre sorger som vi kjemper mot, enten bevisst eller ubevisst. 

Stedet jeg er på er topphemmelig, og vi er 300 medlemmer per dags dato. Det er kun lov å introdusere mennesker som er riktig, og man må gjennom flere tester for å bestå. Jeg er så heldig som besto. Jeg kommer til å reise ned her et par ganger i året på DETOX. Dette er forskjellige ritualer, og jeg har så godt av det. Jeg føler meg som ett nytt og mer spennende menneske for å være helt ærlig. Det jeg har vært vitne til her nede er nærmest magi. Det er veldig unikt, og det kan ikke forklares med ord.

Det er nok det mest crazye jeg har gjort, men også noe av det beste!

 

6 kommentarer
  1. Kult… men du kan ikke si at du har fastet, «bortsett fra rå frukt, grønnsaker og juice». Enten så faster man, eller så faster man ikke. Du har levd som veganer, d kan du si

  2. Hei! Jeg er en 21 år gammel jente, og har et lite spm..
   Jeg har opplevd å bli tatt for gitt, manipulert og opplevd utroskap i et forhold. Men jeg klarer ikke komme meg, ikke slik at jeg er lei meg over å ha gjort det slutt, men det har ødelagt hele selvtilliten min. Jeg kan sitte å sammenligne meg med andre jenter konstant som følge av det forholdet jeg var i, og det har kommet til det punktet hvor jeg nesten begynner å hate meg selv.. Har du noen tips til hvordan man får bedre selvtillit etter å ha opplevd og blitt utsatt for sånt?

  3. Synes det er veldig kult at du har gjort dette, det er noe alle burde oppleve minst en gang i livet. Og ikke minst at du er åpen om at du vil prøve iowaska. Om dette er noe du gjennomførte er jeg utrolig interessert i å høre hvordan det gikk og hvordan du opplevde det!
   Jeg vet ikke om du er klar over det, men jeg tviler på at du er med i er en faktisk kult. En kult er ikke noe du kan reise til og fra, og de aller fleste blir manipulert til å være med og blir traumatisert av det.

  4. Tilbaketråkk: GVK Biosciences

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg