Mitt møte med et synsk medium

Jeg har alltid drømt om å møte et synsk medium. Nå var dagen kommet, og jeg stilte med et åpent sinn. Jeg visste at denne damen er ekstremt populær, og at det ikke er enkelt å få booket en time hos henne. Jeg ville ikke ha for store forhåpninger fordi jeg ikke ville bli skuffet. To timer føltes som ti minutter, og jeg ble helt i sjokk over alt hun kunne se og vite angående min fortid, mine personlighetstrekk og ikke minst hva jeg sliter med. 

Det var helt utrolig, hun kunne også fortelle meg ting om familien. Jeg ble helt satt ut. Hun fikk opp ting om f.eks min far som ikke jeg visste engang, men når jeg spurte han om det i ettertid så stemte det. Hun ga meg også veldig god veiledning om hva jeg bør gjøre dette året. Jeg ble virkelig positivt overrasket over alt hun kunne se og lese utifra fødselsdatoen min osv. Hun ville vite fødselsdatoen min på grunn  av hun brukte noe som heter nummerologi. Jeg har aldri hørt om dette før, men det er et utgangspunkt i at man har visse personlighetstrekk ut fra hvilken dato man er født på. Det er ganske interessant. 

Vi avsluttet med tarot-kort, der jeg skulle stille et spørsmål og trekke kort. Det var utrolig fascinerende, og jeg spurte om masse. Alt fra kjærlighet til utdanning osv. Det var veldig spennende, og svarene ble stort sett det samme. Jeg er veldig spent på å se om det har sendt meg i riktig retning, og om det blir slik som jeg fikk beskjed om. Det var veldig gøy, for når jeg dro ga hun meg en god klem og sa til neste gang så har hun helt klart fått en fornemmelse om at jeg kommer tilbake. Det er det veldig stor sannsynlighet for at jeg gjør etter en slik opplevelse.

5 kommentarer
  1. Hei! Du legger ut bilder fra ferier og turer som viser en luksuriøs levestil på de dyreste stedene. Hva med alle de unge jenter og kvinner som ikke er i nærheten av å leve slik. Mange unge i dag har aldri vert utenlands. Samtidig ser de opp til deg. Hva føler du om dette?

  2. Anonym: Jeg velger å deler alt fra livet mitt både det gode og det vonde… Og jeg håper at det kan gi inspirasjon… kanskje er det plasser enkelte kunne tenke seg og dra til når de får det bedre økonomisk osv…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg