Noe helt grusomt som jeg aldri ville trodd foregår i Norge

Jeg er helt sjokkert. Jeg hadde aldri i mine villeste fantasier trodd at det drives en gård i Norge som avler opp hunder og katter som senere blir solgt til utlandet som forsøksdyr. Dyr som blir avlet opp til en grusom og for jævlig tilværelse. Dette er ikke greit! 

Løken Gård har flere ganger vært omtalt i media etter anmeldelse og lovbrudd. Etter en rettsak i 2007 ble gården tvunget til å utlevere sju hunder tilbake til sine eiere, etter at de hadde skjult at hundene skulle selges til dyreforsøk. De kjøpte altså hunder og katter fra privatpersoner som de skulle selge videre til dyreforsøk!

Jeg blir rett og slett helt kvalm, at dette ikke har medført at gården er blitt stengt har jeg ingen som helst forståelse for! Det burde også vært etterfulgt av fengselsstraff, og de burde blitt holdt ansvarlig for sine handlinger. Heldigvis er det flere dyrevernsorganisasjoner og privatpersoner som jobber aktivt for at denne grusomme og forferdelige gården skal legges ned. Jeg har selv signert, og kommer til å gjøre alt jeg kan for å hjelpe disse stakkars uskyldige dyrene. 

Du kan signere HER

Bildet er lånt fra Noah 

 

 

5 kommentarer
  1. Dette er helt grusomt . Jeg kan ikke forstå at dette er lovlig. Skam for Norge .
   Hva skjer med rettferdige Norge ???
   Hjerte mitt blør av dette.
   Skulle gjerne brent ned hele gården etter å ha satt fri alle dyra

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg