Påskelunsj med min gode venninne Cecilie

Cecilie har jeg kjent i litt over et år, og hun er bare helt herlig! Jeg møtte henne fordi hun er sammen med en god venn av min far og vi fant tonen med en gang! Hun er en skikkelig businesswoman og jobber veldig hardt, men samtidig er hun flink til å nyte livet. Jeg liker hun bare bedre og bedre for hver gang jeg møter henne. Hun har sin egen bikinikolleksjon og er medeier i flere klubber her i Marbella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dessuten har hun verdens søteste sønn som jeg passer litt av og til. Jeg elsker å lunsje og det som er så kjekt med Marbella er at man kan gå for lunsj på så mange koselige cafeer og restauranter å bare prate, drikke litt vin og kose seg! Spesielt med en så positiv og hyggelig dame som Cecilie. I dag har jeg lært masse nytt og jeg kommer helt klart til å ta det med meg videre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Jeg sjekker inn på Paradise Hotel

Jeg trodde aldri i mine villeste fantasier at jeg skulle sjekke inn på Paradise Hotel i en alder av 28 år. HAHA, det er faktisk litt krise. Jeg visste ikke hva jeg kunne forvente meg når jeg sa ja til dette eventyret! Vi visste jo at det var begrenset antall med legender som fikk sjekke inn, og at dette skulle være en legendesesong. På Paradise Hotel er det veldig lurt å ikke ha noen forventninger i det hele tatt, for plutselig må du sjekke ut fordi du har feil farge på genseren. Haha, det er faktisk så gale. Det er jo et sosialt spill med mennesker.

 

 

Jeg tror enkelte av legendene var veldig stresset, for taktikken begynte allerede på Gardermoen, og det tok litt av til tider med all slags mulige teorier om hva som skulle skje. Jeg var jo giret og syntes det var kult at vi skulle være med å “åpne” sesong 10, dessuten fikk alle legendene betalt for å være med på denne åpningen. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Det tok jo ikke lange tiden før det ble avgjort hvem som skulle sjekke inn og hvem som skulle hjem til Norge. Jeg ble jo kjempeglad for at jeg fikk sjekke inn! For det at Isabel sjekket inn som folkets favoritt var jo noe alle forventet, og det var ikke noe sjokk for å si det sånn. Jeg følte at det sto likt mellom meg, Aurora og Soph. Jeg hadde ingen forventninger i det hele tatt da vi ankom daten, og de skulle jo tross alt velge utifra en hashtag så alt kunne jo skje. Til slutt sto det mellom meg og Aurora, og når jeg fikk beskjed om at jeg skulle sjekke inn ble jeg veldig glad! Vi hadde reist veldig langt og det hadde jo vært kjipt å dra hjem etter så kort tid. Det var veldig mange reaksjoner og følelser den dagen, noen til og med så ekstreme at det ikke kom med på tv. 

 

Jeg forstår veldig godt at de andre legendene ble skuffet og det var litt amper stemning i noen timer, men det gikk seg fort til. Da vi ankom hotellet vi bodde på hadde vi en kjempegod middag og alle storkoste seg. Jeg hadde jo mange dager utenfor Paradise Hotel og da storkoste jeg meg masse spesielt med Aurora. Vi tok massasje, gikk turer langs stranden, red på hest, solte oss, og var på meksikanske show. Vi endte til og med opp på et bryllup på stranden den ene kvelden, det var bare så gøy!!! Jeg storkoste meg virkelig og det var noen veldig fine dager som jeg aldri kommer til å glemme.

 

Jeg tar påskeferie i Marbella

Jeg kan ikke tro at det allerede er påske snart. Jeg satte meg på et direktefly til Marbella i dag morges, for nå skal jeg ta noen velfortjente fridager og kose meg i varmen med familie og venner. Jeg synes høytider som påske, jul osv er veldig vanskelig for familien min er veldig oppsplittet og det er ikke så mye samhold å skryte av, så det gjør at jeg savner mange av mine nærmeste ekstra mye. Når det er sagt er jeg veldig glad i den familien jeg har og mine nære venner.

I dag har jeg bare slappet av ved bassenget og snakket med venner og jeg gleder meg veldig for snart kommer en veldig god venninne av meg! Det gleder jeg meg ekstra til! Jeg har veldig mange gode venner og det er synd at jeg ikke får sett alle så ofte som jeg skulle ønske, men det som kjennetegner et ekte og godt vennskap i mine øyne er at man kan gå lenge uten å se hverandre og med en gang man møtes sier det bare klikk så er det som man aldri har vært adskilt.

Jeg har bare et mål med påsken, og det er å kose meg. Det blir nok et par festligheter, som mange sikkert har fått med seg har de åpnet Nobu hotel her nede og i forbindelse med det er det jo litt ekstra festligheter. Det blir nok gøy. Bortsett fra det kommer jeg ikke til å gjøre så mye annet enn å shoppe, fikse negler, gå på stranda…Så er jeg såpass nerd at jeg har skikkelig lyst til å lese en bok. Skikkelig ferie altså. 

Jeg håper alle sammen får en kjempefin påske og koser seg med sine nære og kjære, uansett om det er på fjellet eller i varmen.

 

Livet mitt før Paradise Hotel

Jeg er ei travel dame på 28 år. Jeg skal ærlig innrømme at jeg var veldig utbrent når jeg satte meg på flyet til Amsterdam med de andre legendene! Det eneste jeg tenkte på var at det skulle bli deilig å sove ut, levere fra seg mobilen og få alt servert på sølvfat (Ja, vi får det. Produksjonen ordner alt for oss, og gjør alltid sitt beste for at vi skal ha det bra).

 

Det viktigste i livet mitt er familie og vennene mine, de kommer foran alt annet. Noe som også står øverst på prioriteringslisten er dyrene mine. Jeg elsker dyr og kunne aldri tenke meg en hverdag uten de. Hesten min Zalander er bare den nydeligste og snilleste hesten jeg noen gang har hatt. Jeg kjøpte han når han var to uker og nå er han allerede blitt 5 år, og virkelig en god dressurhest. Han står i Fredrikstad og jeg gleder meg til å besøke han snart. Hundene mine Batman og Britney er noe av det kjæreste jeg har, de lyser virkelig opp hverdagen og de er med meg på nesten alt. De er veldig bereist og er det hender ofte at de er med meg på møter og jobb.

 

 

Jobbing er også veldig viktig for meg. Jeg er veldig usikker på om jeg skal ta videre utdanning til høsten eller om jeg skal fortsette som modell og eventuelt starte en sunn cafe (juicebar). Jeg har så mye jeg har lyst å gjøre, men sliter med å få tid til alt. Men jeg elsker å jobbe og hvis jeg går inn for noe gir jeg 100 prosent. Så jeg får bare bruke sommeren til å finne ut hva jeg vil.

 

  

 

Jeg elsker å reise og har mange venner og familie i utlandet, dessuten er jeg drittlei janteloven i Norge, at alle må være helt like og helst gå med sjøstøvler og regnjakke. Skiller du deg ut, har god selvtillit og store drømmer så ler folk av deg. Men de må bare le, for det er de som tør og som jobber hardt som kommer langt.

 

 

Jeg bruker mye tid på sunnhet og velvære, å spise sunt og trene. Det er veldig viktig for meg for det har veldig mye å si for min egen del og jeg føler meg så utrolig mye bedre når jeg tar godt vare på meg selv. Jeg går mye på Barry’s Bootcamp, trener mye yoga, rir, og ikke minst er en tur i frisk luft et must og hjelper på alt.

 

 

 

 

 

Jeg må fortelle dere en hemmelighet

Jeg må fortelle dere en hemmelighet. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å dele dette med dere, fordi det er så ekstremt drøyt. Men jeg føler at jeg har lyst til å dele alt med leserne mine og jeg tror det er mange som kan kjenne seg igjen i dette. Jeg synes det er skummelt at vi lever i et samfunn der man må være veldig forsiktig, og hvor ærlighet er mindre viktig. Jeg kjenner til mange som er sammen med gutter som er utro og man velger å late som om man ikke vet om det. Hva er vitsen med å være i et forhold hvis det ikke er ekte? Eksen min har fått seg ny kjæreste og poster bilder av dem hele tiden. Jeg ville ikke se de,t så jeg valgte å unfollowe han, men jeg får tilsendt bilder av venner og bekjente. Men nå lurer dere sikkert på hva poenget mitt er. Og det er at han har ringt meg ved flere anledninger når han er ute på byen for å si at han savner meg. Også har han sendt meg masse meldinger for å si at han angrer, og vil ha meg tilbake. Dette er litt rart siden det er 3 år siden det ble slutt. Det verste av alt er at han fortsetter å sende meg masse meldinger og stalke meg på sosiale medier, selv om han har kjæreste! Jeg kan ikke fatte at jeg har vært sammen med en sånn drittsekk. Det jeg tenker er at når han gjør dette mot henne, så har han garantert holdt på sånn med meg og. Det er så lett å være naiv for man vil jo tenke alt det beste om den man er glad i.

Det som toppet alt er at en dag jeg jobbet som vertinne på Ole Bull huset i Bergen kom de sammen begge to! Det begynte med at han vinket meg bort til bordet deres, istedenfor en av de andre vertinnene. Jeg måtte selvfølgelig være profesjonell og late som ingenting, noe som var kjempevanskelig. Da jeg gikk til baren med bestillingen deres fikk jeg en melding fra han. Der sto det “du er sykt digg i dag, savner deg”. Først lot jeg være å svare siden jeg måtte tilbake til bordet deres med drinkene. Det var utrolig vanskelig å se henne i øynene og late som ingenting. Jeg svarte på meldingen etter på at “fint at du synes det, men du bør fokusere på den nye damen din, hun er superskjønn og grei”. Etter dette fortsatte de å komme der sammen hele tiden mens jeg jobbet. Jeg vet ikke om det var for å gjøre meg sjalu eller fordi det var et kult utested, men det var veldig spesielt. Heldigvis fikk jeg veldig mye støtte fra de jeg jobbet med, og de reagerte faktisk mer på det enn jeg gjorde.

Egentlig burde jeg kanskje ikke poste dette innlegget, for hvis hun leser det så kommer hun til å forstå det. Samtidig synes jeg hun fortjener å vite sannheten.

Denne erfaringen har gjort at jeg er veldig forsiktig og har veldig lav terskel for bullshit.

 

 

Dette synes jeg om de andre legendene

Jeg var jo selvfølgelig kjempespent på å møte alle de andre, bortsett fra Aurora som jeg kjenner veldig godt. Jeg hadde et åpent sinn tenkte at jeg må ta det som det kommer. Man har jo selvfølgelig fått et inntrykk av alle siden man har sett de på tv, men jeg ville stille med et åpent sinn og ikke fokusere så mye på det. Dessuten er det noen sesonger jeg ikke har sett, så jeg visste egentlig ikke hva jeg kunne vente meg av alle. Den første jeg møtte var faktisk Soph, for da jeg dessverre kom for seint til flyet mitt, måtte jeg booke meg et nytt fly til Oslo og ventet i 1 og en halv time på Bergen flyplass. Jeg satt meg ned på en kafe og ringte noen utenlandske venner av meg som ikke følger med på Paradise Hotel, for å fortelle at jeg skulle på en lengre reise og at det ikke ville være dekning involvert. Plutselig vinket Soph til meg og kom bort å ga meg en klem. Jeg ble overrasket over hvor vennlig og utadvendt hun var. Av alle legendene er det vel Soph og Pierre jeg ikke rakk å bli særlig kjent med. Pierre fikk jeg så vidt hilst på, da han som alle vet ble svært dårlig og måtte rett på sykehus. 

Aurora vet jo alle at jeg digger og er veldig glad i. Så jeg så veldig frem til å se henne igjen. Vi har dessverre ikke sett hverandre så mye den siste tiden siden vi er veldig travle begge to, og bor på hver vår side av landet. Så jeg gledet meg veldig til å oppleve dette sammen med henne og at vi skulle få mye tid til å prate og kose oss (som vi er veldig flink til). Dessuten var jeg veldig klar for å le litt, for er det noe meg og Aurora er veldig flink til så er det og tulle og tøyse og ha det veldig gøy!

 

 

Isabel fikk jeg sansen for veldig fort. Hun var veldig hyggelig, søt og omsorgsfull. Dessuten er jeg kjempetakknemelig, siden det var mye hennes og Carl Aksels fortjeneste at jeg fikk sjekke inn i årets sesong. Det som overrasket meg mest med Isabel var at hun er skikkelig jordnær, samtidig som hun har bein i nesen og er ei skikkelig rå dame!

 

 

Carl Aksel sto jo for underholdningen hele tiden. Han er kjempemorsom og lager alltid liv. Det er aldri kjedelig når han er til stede. Veldig mye energi og alltid en bra kommentar på lur.

Magne var veldig hyggelig og hjelpsom. Han og Aurora ble veldig gode venner og kjente hverandre fra før av. Så da var det jo naturlig at han var en del med meg og Aurora. Han var en gentleman og var veldig flink til å hjelpe meg med bagasjen, noe jeg setter pris på.

 

Mathias gledet jeg meg veldig til å møte, siden han er en person som kommer overens med alle og er snill og morsom. Jeg håpte jo at vi også ville komme godt overens, noe vi gjorde ganske fort. Jeg satt ved siden av Mathias på flyet, og prøvde å sove. Det var ikke så enkelt siden jeg satt i mellom han og Aurora, så dere kan jo tenke dere hvor morsom den flyturen var! 

 

Den egentlige grunnen til at jeg ble med på Paradise Hotel 2018

I utgangspunktet var jeg skeptisk. Min erfaring med deltagerne i min forrige sesong var ikke den beste, men jeg tenkte at det umulig kan bli verre enn det var sist. Dessuten skulle Aurora være med og det ga meg en ekstra trygghet at dette var noe vi skulle gjøre sammen. Jeg føler at det var lenge siden jeg har gjort noe crazy, så det var på tide! I år får dere se en helt annen side av meg som jeg ikke fikk vist sist.

Da TV3 ringte meg og spurte om jeg kunne tenkte meg å være med i et TV program igjen var jeg egentlig blitt klar for et nytt eventyr, forhåpentligvis med litt kulere og mer oppegående mennesker enn sist. Det som gjorde at jeg var veldig skeptisk til å si ja med en gang, var at etter 2014 sesongen var jeg helt utslitt både fysisk og psykisk. Det eneste jeg fikk igjen av sesongen var noen penger og en god venninne. Men jeg synes det var helt på sin plass med litt oppreisning!

Den egentlige grunnen til at jeg ble med på paradise i år var at jeg var i et forhold som ikke var så bra. Det begynte med små ting som at han skulle ha koden til telefonen min, noe jeg synes er veldig spesielt siden man har mange private samtaler med familie og venner og annen personlig informasjon. Men jeg gikk med på det til slutt siden dette var så utrolig viktig for han. Det gikk ikke lang tid før han også ble helt gal fordi jeg kom godt overens med kompisene hans. Han begynte å nekte meg å gå ut uten han og ble ofte irritert når jeg snakket lenge i telefonen. Egentlig skjønner jeg ikke hvorfor han var så sjalu, for han er ganske kjent. Da vi var ute på byn fikk han alltid mye mer oppmerksomhet enn meg, og hadde tusen jenter etter seg hele tiden.

Da min aller beste venninne kom for å besøke oss hadde jeg gledet meg kjempemye til å vise henne byen, livet mitt der og ha en skikkelig jentehelg. Det var veldig hyggelig, men jeg synes det var litt slitsomt fordi han skulle hele tiden prate med meg på tomannshånd når jeg hadde ei venninne på besøk. Det var flere småting gjennom hele helgen som viste meg at han til og med var sjalu på henne. 

Når det bare var oss to var han han verdens beste kjæreste og var med meg i stallen, gikk tur med hundene mine og var veldig flink til å få meg til å føle meg bra og få meg til å le. Han var like spontan som meg, så vi kunne plutselig bestemme oss for å ta en weekend et sted. Vi er veldig gode venner den dag i dag og har jevnlig kontakt og ingen vet hva fremtiden bringer.

Jeg ble til slutt alt for stressest av å være i et forhold med så mye sjalusi. For meg er det veldig viktig at man respekter hverandre og gir hverandre pusterom. En dag våknet jeg og det slo meg at nå gidder jeg ikke mer, så jeg pakket tingene mine og satt meg i bilen og kjørte av sted og la meg rett inn på spa. Jeg trengte en to timers lang massasjetime etter alt stresset jeg var blitt utsatt for. Det er rart hvordan slike ting kan sette seg i kroppen.

Da TV3 ringte var jeg på hytten og slappet av og ble positivt overrasket over konseptet med legendesesong. Jeg var klar for en kul opplevelse, møte nye mennesker og få tankene over på noe annet. Kanskje blir det litt romantikk på hotellet, hvem vet?