Min favorittsalat

Jeg har en salat som jeg spiser flere dager i uken og som jeg synes er kjempegod, og jeg ønsker å dele oppskriften med dere. Det er ikke alltid så lett å være kreativ når man lager salat, og det finnes tusen varianter, men nå har jeg hatt skikkelig dilla på denne i flere uker.

Jeg spiser den vanligvis til frokost eller lunsj. Den er kjempe lett å lage og smaker veldig godt! <3

Det du trenger er:

-Mango

-Eple

-Kiwi

-Jordbær

-Paprika

-Salat

-Tomat

-evt. Avocado

-Valnøtter

Så er det bare å blande alt sammen, det er skikkelig godt!

Jeg skal ikke se flere episoder av Paradise Hotel!

Jeg kommer til å bo mye i Marbella fremover og har endelig fått med min far på at jeg trenger min egen leilighet eller en  liten villa her nede. Så jeg er veldig travel og har mye på kalenderen. Jeg får ikke sett Paradise Hotel her nede fordi Viaplay ikke virker her nede?? 

Uansett er det litt vanskelig for meg å svare på paradiserelaterte ting når jeg ikke har sett episodene og dette begynner jo å bli en stund siden! Det er noen få som har kommentert min reaksjon osv og alt dette med Julie. Da har jeg bare en ting å si, jeg er ikke flau! Om du eller venninnen din syns jeg er barnslig, hevngjerrig osv. preger ikke dette meg på noen som helt måte i det hele tatt. I min vennegjeng er vi venninner som er 100 prosent lojal mot hverandre om det så kommer til gutter eller sladder eller whatever, så er vi alltid der for hverandre ett hundre prosent og sånn har det alltid vært. Vi står sammen i tykt og ekstremt tynt. Det er mye dårlige mennesker der ute som bare er opptatt av å lage kvalme.

Jeg skal ikke legge skjul på at jeg syntes oppførselen til Julie var ekstrem inne på Paradise Hotel, og når hun valgte gang på gang å være ganske brutal mot mennesker som jeg er veldig glad i (Isabel og Mathias), da bygger jeg selvfølgelig opp et sinne mot denne personen!! Det er jeg ikke flau over i det hele tatt!! Kunne jeg reagert annerledes? Ja det kunne jeg sikkert, men jeg reagerer slik jeg gjør og jeg var bare meg selv, og hva du eller andre måtte mene om det kommer jeg aldri til å miste nattesøvnen min over for å si det slikt! 

PS. hvis dere syntes det har vært så gale hittil har dere mye å glede dere til!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette spiser jeg

Jeg var tidlig opptatt av sunnhet og er generelt veldig sunn, men når det er sagt er jeg ikke sykelig opptatt av kosthold og sunnhet. Jeg spiser det jeg vil når jeg vil, men det er veldig viktig å ta godt var på seg selv i denne verden som vi lever i og kosthold er jo veldig viktig for til syvende og sist blir vi jo det vi spiser.

 

Jeg spiser veldig sunt i hverdagen og så spiser jeg “usunt” når jeg føler for det eller craver noe.

Det jeg spiser til frokost er vanligvis yoghurt med superfood-pulver, eller hvis jeg har bedre tid lager jeg salat.

Til lunsj pleier jeg å lage egg, alt fra omelett til scrambled. Hvis ikke spiser jeg rundstykker med syltetøy eller brunost. 

Til middag spiser jeg vegetar-retter. Vegetarburger med salat og avokado eller vegetartaco er noe jeg lager ofte når jeg er hjemme, eller vegetarspagetti er også kjempe godt!

Jeg spiser mye av

-Banan og jordbær

-Peanøttsmør

-Soyayogurt

-avokado (gjerne på toast)

-salater -grønnsaker

-sjokolade, helst mørk<3

-smoothie bowls 

-nøtter, peanøtter og cashew

 

JEG SPISER IKKE

-på McDonalds, Burger King, Narvesen og lignende

-kjøtt 

-ekstremt lite melkeprodukter da jeg blir dårlig av det

-typisk “norsk” mat, da jeg syns det er alt for fettete og kjedelig som f.eks. raspeballer, oksestek og lutefisk 

 

 

 

7 ting du ikke visste om innspillingen av årets Paradise Hotel

1. Det var overraskende mange dager med dårlig vær (regn) og overskyet. Meg og Karoline fikk ikke trene fordi det regnet og de måtte dekke til kameraene.

2. Produksjonen kommer ofte inn for å forklare oss brevene og for å være sikker på at alle har fått med seg hva som hva står der.

3. Vi blir ofte “låst” på rommene, det vil si at vi må være på rommet vårt og ikke får gå til noen andre helt til de ringer.

4. Vi får aldri snakke sammen når det er musikk.

5. Meg og Karoline stakk av når vi skulle bli låst på rommene, vi bare tok løpefart og hoppet uti bassenget, heldigvis fikk vi ikke kjeft pga dette.

6. Meg og Karoline var sammen nesten hele tiden. Vi trente, svømte og stelte oss sammen hele tiden. Dette kommer ikke med på tv, sikkert fordi det ikke er så interessant, men vi hadde det kjempegøy sammen.

7. Jeg fikk egen vegetarmat under lunsj og middag.

 

 

Game over!

Skuespilleruken er over og jeg synes det var sykt bra spilt av meg og Mathias. Vi var jo enig etter at Isabel måtte dra hjem på en så trist måte, at vi skulle gjøre det vi kunne for å få ut Kristian og Julie. Erik sto også høyt på listen. De la jo på en måte opp spillet når de valgte å sende hjem Isabel. Jeg måtte jo holde meg inne med Kristian og “late” som jeg ikke ville ha han ut. Jeg visste hele torsdagen at Kristian kom til å sjekke ut, for de har klippet vekk at meg og Karoline snakker med Anders etter frokosten. Da var vi helt enige om at han skulle gå til Julie og at han bare skulle si at han kom til å gjøre noe annet, så han ikke skulle bli mast for mye på! Dette har de klippet vekk for spenningen sin del. Derfor ble jeg helt sjokkert når Karoline plutselig kom og sa han skulle gå bak henne. Men det hadde med at Kristian ville stå med Julie og de trodde at de hadde overtalt Anders til å gå til Leo. Så hun ble veldig usikker og stresset. Heldigvis var dette bare et spill for galleriet. Det var helt crazy for Anders sin del og jeg syns synd på han som fikk så mye press på seg!

Det var sykt bra spilt av Anders og veldig tøft gjort av han. Dessuten tok han all “skylden” for valget så det var skikkelig fint gjort av han. Men herregud hvor vittig er det ikke at Mathias og jeg bestemmer oss for å gi fredningen til Anders to minutter før seremonien haha! Tror vi hadde solstikk! Men det er jo sykt vittig at vi tenkte helt likt!

Ja ja det er jo bra med litt payback! Julie ble jo helt satt ut og det var jo det jeg ville. Neste uke er det fengselssuke og dramaet fortsetter. Hele hotellet blir omgjort til et fengsel og det kan jo bli spennende!

 

 

 

 

 

 

7 ting dere aldri ville trodd om meg

1. Jeg har gått på kickboksing i 3 år, og jeg ble kastet ut av bokseklubben min da jeg slo ned en ufordragelig fyr på byen i en alder av 18 år!

2. Jeg er i familie med Herman Friele.

3. Jeg droppet ut av videregående for å flytte til Tyskland (BiIefeldt) med hestene mine for å satse på ridningen. Beste valget jeg har tatt i hele mitt liv!

4. Min far hadde flysertifikatet og sitt eget fly. Da han møtte mamma i Polen dro han dit på guttetur. Han hadde ikke landingstillatelse når han landet, så han hadde tenkt å snu. Hadde han snudd så hadde han ikke møtt mamma og da hadde jeg aldri blitt født. Så det var utrolig tilfeldig!

5. Jeg har dysleksi og ADD, så jeg har aldri vært særlig skoleflink. Jeg har alltid slitt på skolen og husker at jeg hatet å gå på skole!

6. Den personen jeg bruker mest tid med er helt klart min far, han er min bestevenn og jeg den eneste mannen jeg stoler på, haha.

7. Batman er veldig aggressiv mot enkelte menn og det har hendt at han knurrer og biter dem i foten!

 

Kjære deg som ser på Paradise Hotel

Jeg får veldig mye henvendelser fra unge mennesker om hvor mye dere heier på meg og håper jeg vinner osv. Det er super hyggelig og jeg setter veldig pris på det! Jeg får også henvendelser om hvor mye dere hater og misliker de som er “i den andre alliansen”. Jeg forstår at dere får favoritter og at dere lever dere inn i showet! Men dere skal vite en ting og det er at det er bare ett “spill”, et simpelt tv-program som spiller mye på at man blir ekstrem i denne boblen. Man blir sint, lei, glad og barnslig. Gjerne alt på kun en dag og dette lager jo bra tv.

Hadde alle vært bestevenner og solt seg hele dagen, ville det jo ikke vært noe spennende. Jeg ble senest stoppet på gaten av to nylige jenter på knapt 13 år som husket meg fra min sesong, og de ble helt sjokkert når jeg sa at jeg er venn med Mats. Det kunne de ikke forstå og de HATET Mats. Jeg prøvde å forklare at Mats er veldig vittig og ikke minst god, og at vi har en god tone. Han ønsket meg til og med lykke til når jeg dro til Mexico denne gangen! Hate er så sterkt og dere må forstå at vi er så mye mer en de 40 minuttene som blir vist på tv. 

Jeg hater ingen verken fra min første eller andre sesong. Jeg har enkelte som jeg er blitt veldig glad i som jeg har litt kontakt med i ettertid. Selvfølgelig blir det jo sånn når man kommer hjem til hverdagen og sine aller nærmeste. Alle er gode, hyggelige, vanlige mennesker og ting blir som det blir der inne. Selvfølgelig skjer det ting som ikke akkurat legger forutsetninger for at man blir bestevenner, og det er helt greit. Vi vet jo alle hva slags tv-program vi er med på. Det er et sosialt spill med mennesker og alle byr på seg selv! 

 

 

Jeg måtte lage en scene!

I går var jeg å koste meg skikkelig på en veldig kjekk plass som heter Harbor Club litt utenfor Amsterdam. Jeg og Lino ankom tidlig, for vi ville sitte lenge å prate, le og kose oss. Vi drakk, spiste god mat og pratet om alt og ingenting. Plutselig kom det et helt langbord ved siden av oss med masse gutter. Jeg skal være ærlig, de så bra ut alle sammen, veldig veltrent osv. Lino er jo homofil så vi satt og lo og diskuterte om noen av de eventuelt kunne være noe for han. Når vi var midt i middagen sendte de bort shotter til oss (noe som var veldig harry). For det første drikker jeg ikke shotter, og for det andre kjente jeg ikke disse menneskene.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi sendte de tilbake og fortsatte middagen vår. Da jeg skulle på toalettet fulgte han ene etter, skulle være gentleman og holde døren for meg osv. Jeg smilte og sa tusen takk. Da jeg kom ut fra toalettet sto han og ventet på meg og spurte om meg og Lino ville joine og sitte på bordet deres og ta en dessert med de. Da sa jeg nei takk fortalte at jeg var fra Norge og at jeg jeg ville tilbringe denne ettermiddagen/kvelden med Lino. Det forsto han veldig godt, deretter spurte han om han kunne få nummeret mitt. Da jeg sa nei spurte han om jeg kunne ta nummeret hans i tilfelle jeg kom til å ombestemme meg. Da sa jeg bare oki, mest for å bli kvitt han haha. Han var veldig hyggelig, men det ble for intenst og jeg ble nesten redd.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Da vi gikk tilbake introduserte han seg til Lino og jeg kunne endelig nyte middagen min igjen. Vi lo oss i hjel da Lino fortalte meg noen mild sagt morsomme datingepisoder han hadde vært borti som var helt var hysterisk.  Da vi hadde betalt og skulle til å gå, kom vi i snakk med de ved nabobordet og vi bestemte oss for å ta en drink med de. Det var et Hollandsk fotballag. haha, så hvorfor ikke. Vi pratet med de og de var hyggelige alle sammen og stemningen var bra. Jeg pratet en del med han som hadde gitt meg nummeret sitt. Vi ble sittende der en god stund. Men det han ikke han visste var at en av kameratene hans fortalte meg at han som hadde fulgt etter meg var den største womanizeren på hele fotballlaget og at han hadde dame. Jeg brydde meg jo selvfølgelig ikke, men tenkte bare jaja here we go again. På slutten når meg og Lino skulle videre, bestemte vi oss for å dra videre alene. Han kom selvfølgelig etter fordi han ville prate. Han spurte om han kunne få invitere med på middag neste gang jeg er i Amsterdam. Da så jeg på han smilte stort å sa, “så utrolig hyggelig av deg, men jeg syns du skal ta den middagen med damen din”. Da så han litt sjokket ut og fortalte at det nettopp var blitt slutt. Da sa jeg bare “unnskyld meg jeg er ikke interessert. Håper du får en fin kveld videre”. Da tok han tak i armen min og jeg ble nødt til å slå han i siden med vesken. Ikke hardt, men hardt nok til at han forsto at nå var det nok.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Det beste som kunne hendt

Herregud, jeg er så glad for at jeg dro til Amsterdam i går! En av mine bedre venner, Rodrigo Otazu som er en verdenskjent designer, (bare google han) er utrolig travel og jeg er alltid glad når vi får tatt en middag eller drar på et event sammen. Han er klin gal, men det er dette jeg digger med han! Han har alltid masse crazy historier på lur og han kan alt om diamanter.

Vi hadde en kjempe koselig middag i går med meg, Rodrigo og Lino. Vi storkoste oss, lo og delte våre mørkeste hemmeligheter haha. Senere dro vi på ettårsjubileet til The Wild Fox som er et av desidert beste utestedene i Amsterdam. Der møtte jeg så mange kjente og stemningen var på topp, så det ble en sen kveld! Jeg storkoste meg virkelig! Jeg hold på å le meg i hjel av Rodrigo. Han dro nemlig til flyplassen kl 6.00 fordi han skal til Paris og innrede en ny butikk han skal åpne der, men det går helt fint for han kommer tilbake i kveld.