Derfor skal jeg ikke på finalefesten

Jeg har tatt en kjip avgjørelse om å ikke dra på årets finalefest. Det er rett og slett fordi jeg er sliten av å være rundt masse mennesker og alkohol. Jeg har kjempelyst til å være med å feire årets vinner, for tro meg, de fortjener det virkelig og finalen blir ekstremt spennende i år!

Hadde det vært slik som det var på premierefesten, hadde jeg dratt. Det er en utrolig fin gjeng, ikke minst en fantastisk produksjon og jeg har veldig lyst til å feire en av de beste sesongene som er blitt laget gjennom tidene. Men på finalefesten er det åpent for alle, så jeg tror det kommer til å være ekstremt mange mennesker der. Det stresser meg faktisk, jeg synes det er ubehagelig å være i for store folkemengder. Det har faktisk hendt at jeg har besvimt i slike sammenhenger. 

Jeg skal selvfølgelig feire på mitt vis, det skal ikke stå på det. Jeg skal se finalen hjemme hos meg blant annet med Charlotte, så det blir kjempekoselig!

Jeg har snakket masse med Charlotte og Aurora. De er også travle, og mener det blir vanskelig å få det til å passe inn i kalenderen med jobb osv. Så da har jeg også bestemt meg for å ta det rolig denne torsdagen. Jeg kjenner at det er det som er best for meg akkurat nå!

Jeg oppfordrer alle som kan til å se finalen! Den er veldig spennende i år, og inneholder masse action. Det er jo tross alt sesong ti og det skal ikke være for lett å vinne? Eller hva? 

Weeeee, jeg gleder meg så masse til å se den i kveld <3

 

 

 

 

 

 

 

Jeg skal være med i et nytt tv-program!

Herregud, jeg er så glad og spent. Jeg har nettopp signert kontrakten, og jeg skal være med i et nytt tv-program. Jeg vet egentlig ikke helt hva jeg har sagt ja til. Men jeg liker jo å utfordre komfortsonen min til tider, så jeg velger å gjøre dette med et åpent sinn. Jeg tror jeg kommer til å gi god underholdning der. Jeg har ikke sett så mye på dette programmet tidligere, så jeg skal bruke store deler av dagen idag til å sette meg litt inn i hva jeg har sagt ja til. Haha.

Det blir veldig spennende og innspillingen begynner ganske snart, så jeg gleder meg veldig masse til å fortelle dere hva jeg skal være med på!

Håper dere får en kjempefin tirsdag! Klem Ann

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har gjort det samme som Hollywood-fruene

Hei fininger!

Jeg er jo veldig glad i å dra på spa og ta vare på meg selv, det er viktig i en travel hverdag. Det har åpnet noe nytt og spennende i Bergen, nemlig Flowstate.

De har en behandling der som jeg har villet teste ut lenge, nemlig cryotherapy. Det er en dokumentert behandling som skal hjelpe veldig på blodsirkulasjonen og er veldig anti-aging. Jeg har sett det mye på The Real Housewives of Beverly Hills og jeg har alltid vært interessert i å teste det ut. Behandlingen går ut på at du går inn i et kammer der du står og får nitrogengass på deg som er fryst ned til -170 grader. Det er ikke så gale som det høres ut som, for gassen er tørr, men du kjenner at det blir veldig kaldt og det kiler. Det er ikke noe smertefullt i det hele tatt, og jeg som er en frysepinne i utgangspunktet synes det var gøy. Det var heller ikke så kaldt som jeg hadde sett for meg. 

I ettertid har jeg merket at jeg har gått ned i vekt, da denne behandlingen øker fettforbrenningen. Jeg har mer energi og overskudd, så jeg kommer helt klart til å gjøre dette igjen! Jeg personlig har mer tro på slike type behandlinger enn legeindustrien som har en “pille for ditt, og pille for datt”. Jeg tror det er mye bedre å ha en sunn livsstil og benytte seg av yoga, meditasjon, akupunktur og lignende.

Jeg prøvde også ut Floating når jeg var der, som er en behandling som består av å legge seg inn i en tank hvor du blir helt vektløs og bare skal slappe av og meditere en times tid. Dette er en behandling som kan være veldig god mot angst, stress og depresjon. Du må være av den tålmodige typen og være “klar”, og positivt innstilt til å prøve dette. Hvis ikke nytter det ikke.

Jeg kjente veldig godt når jeg lå der at jeg var stresset og hadde problemer med å slappe ordentlig av. Jeg skal prøve det flere ganger, og se om jeg får bedre effekt av det da.

Jeg ble veldig overrasket over hvor utrolig vennlige og hyggelige de var på dette senteret. Man blir virkelig god tatt i mot og servicen er helt topp!

Dere kan lese mer om behandlingene på hjemmesiden deres her https://flow-state.no/ 

Klem fra meg <3

Jeg svarer på flere spørsmål

Hvorfor var jeg med Aurora på tirsdag?

Jeg fikk dette spørsmålet og samme dag hadde jeg nemlig hintet om at jeg skulle i et viktig møte. Jeg og Aurora kommer til å finne på masse gøy fremover, men jeg har ikke lov til å fortelle dere om det ennå. Jeg gleder meg virkelig til jeg kan si det til dere. <3

Hvilket designermerke er din favoritt?

Det er helt klart Louis Vuitton og Valentino. 

Har du vært med MP etter Paradise?

Ja, det har jeg.

Synes du årets PH-deltagere er verdige vinnere? 

Jeg synes absolutt ALLE  er verdige vinnere, men selvfølgelig hadde jeg mine favoritter.

Ville du noen gang utdannet deg og jobbet som sykepleier?

ALDRI! For å utdype dette syns jeg at sykepleiere gjør en fantastisk jobb, men det appellerer ikke til meg i det hele tatt! Skulle jeg tatt en høyere utdanning, noe som jeg faktisk tenker på den dag i dag, så er det helt klart advokat, politi eller lege jeg ønsker å bli.

Hvor bor du egentlig?

Bergen, I guess.

Hvorfor synes du det er kult å kalle deg for DIVA?

Jeg og et par andre venninner skiller oss kanskje veldig ut fra gjennomsnittlige nordmenn. Jeg synes ikke det er noe negativt med det. Så lenge man klarer å ha et glimt i øyet, alle som kjenner meg vet at jeg er veldig jordnær-ish ihvertfall…haha.

Hva slags farge har du egentlig på øynene dine siden du bruker linser noen ganger?

Øyenfargen min er blågrønn. Jeg har brukt brune linser tidligere, men har sluttet med det nå.

Hva er ditt favorittsted?

Monaco og Saint-Tropez.

Hva bruker du mest penger på?

Det er uten tvil hestene mine!!!

 

 

 

Mjøndalen, Børsball og tryllekunster

Det er utrolig hva man kan få til i løpet av en dag! Dagen i går ble utrolig innholdsrik. Ikke minst bød den på mye morsomheter og litt drama, akkurat slik jeg liker det!

Meg og Aurora dro faktisk ut til Mjøndalen hvor Marius bor, og tok oss et glass vin med Marius og mange andre deltagere fra årets sesong! Ingrid, Julie, Leo, Oscar, Karoline og Ina var de som var der og det var så koselig å se de igjen. Vi koste oss så masse at vi ble VELDIG forsinket til ballet som vi skulle på. Det er en årlig middag på Børsen i Drammen som en veldig god venn av meg har snakket mye om, og jeg lovte han å komme i år hvis jeg hadde mulighet.

Det var utrolig gøy! Vi kom blide og fornøyde, og servitøren visste godt hvem vi var. Vi kom på slutten av middagen, og de disket opp til oss og tok oss virkelig godt imot!

Vi ble plassert på et bord hvor jeg ikke kjente noen, men heldigvis hadde jeg Aurora ved min side. Det var høy trynefaktor for å si det sånn. Jeg forstår ikke hvorfor det er så viktig for folk å vite hvem jeg er, hvilken familie jeg kommer fra, hva jeg gjør på og lignende, når jeg mest sannsynlig ikke skal møte noen av dem igjen. Det føles som at du sitter på et jobbintervju. Det er selvfølgelig hyggelig at mennesker viser interesse for hvem du er, men jeg syns det fort blir veldig robot-aktig (spesielt i Norge).

Jeg havnet i en het diskusjon med en herremann på bordet mitt som mente at jeg var helt blåst, og han begynte å fortelle meg hvordan jeg burde blogge og hvor jeg burde reise i sommer og han var tydeligvis verdensmester på det meste. Det endte med at alle damene på bordet, inkludert meg selv, satte han veldig på plass. Da ble han helt tom for ord og skikkelig furten. Skikkelig Girl Power, det liker jeg!

Han satt faktisk å leste bloggen min store deler av kvelden, og prøvde å gjøre et forsøk på å bli venn med meg igjen. Så kom han til meg og sa at Valentino var en fantastisk designer, og at han hadde masse Valentino selv.

Hele kvelden ble toppet da tryllekunstneren som var leid inn, og var der på jobb, prøvde å kysse meg flere ganger i løpet av kvelden.  Aurora var en mester i å sette han på plass og blikke han. 

Men det var supergøy, for vi fikk show hele kvelden og han var helt sinnssyk på tryllingen sin. Det skal han ha.

Håper alle har hatt en strålende helg. Klem fra Ann

 

 

The classy girls er tilbake

I dag har jeg kommet vel frem til min bestevenninne Aurora. Latteren har gått i ett. Aurora er så utrolig morsom og jeg digger å være rundt henne. Hun får meg alltid i godt humør. Vi har diskutert alt fra Paradise Hotel til gutter, osv.  Alle trenger en som Aurora i livet sitt.

Nå har vi pyntet oss og vi er klare for litt festligheter. Vi skal nemlig på Børsballet i Drammen. Vi er klare for å mingle, møte hyggelige mennesker og ikke minst ta oss et glass eller to.

Vi skal også lage en youtube video til dere der vi avslører hva vi synes om årets sesong av Paradise Hotel. <3

 

 

Min første youtube video!

Hei og god helg alle fine!
I dag spurte vi dere om dere kunne sende inn spørsmål til meg og Charlotte sin første youtube video sammen! Der fikk vi inn masse spørsmål. Vi kunne ikke svare på alle, men vi tenker å gjøre flere slike for dette var veldig gøy!
Vi ville med denne videoen også vise dere litt hvordan vi er utenfor tv-skjermen og at dere kan bli litt bedre kjent med oss.
Håper dere liker videoen! Legg gjerne igjen en kommentar om hva dere synes, og eventuelt si hva dere vil ha videoer av i fremtiden.
 
 

 

 

 

Jeg dro på date med eksen til Pamela Anderson.

Det er helt sant! Vi møttes i Stockholm da vi spilte i en reklamefilm sammen. Vi fant tonen veldig fort og hadde det veldig gøy på settet. Vi jobbet sammen i to dager og det var veldig kjekt. Vi storkoste oss i Stockholm selv om det var mye jobbing og vi måtte opp grytidlig på morningen.

Marcus var veldig hyggelig, og da han spurte om jeg ville bli med han på boksekamp var jeg først veldig skeptisk for jeg er ikke så begeistret for å se på mennesker som skal slå hverandre. Han klarte faktisk å overtale meg, og det var en veldig bra kamp med Cecilie Brækhus og Mikahela. Jeg syns faktisk at det var en bra kamp, og det var ikke som jeg hadde forestilt meg i det hele tatt.

Det var en veldig hyggelig dag for jeg møtte så mange kjente, hvem skulle trodd det? Jeg møtte blant annet en veldig god hestevenninne av meg som heter Fam. Hun har bokset masse selv og gjort det veldig bra innenfor både boksing og ridning. 

Det var også flere fra TV3 som var der, og de visste jo at jeg skulle ned til Mexico på sesong 10 som en av legendene. De ble helt ville når de så at jeg var der med Marcus og spurte om de kunne ta bilder med oss. 

Det var en artig og annerledes date.

In the end we all become stories

Det er rart å tenke på at vi ikke skal være her for alltid. At en dag er det over. Men det er også utrolig viktig å minne seg selv på dette. Ofte blir ikke ting som vi skulle ønske, noen ganger går alt til helvete. Noen ganger blir alt mye bedre en vi skulle trodd. Men det er viktig å tenke på at det eneste som er konstant i livet er forandring. 

Lev livet ditt. Ta sjanser. Ta dumme avgjørelser. Lær av det. Ikke la noe i hele verden fortelle deg at drømmene dine er tull og at du bør gjøre ditt og gjøre datt. 

Tør å satse på deg selv, ta dine egne avgjørelser og stå for det. 

Jeg har ofte tatt dårlige avgjørelser og når det skjer prøver jeg alltid å rette opp i det. Jeg legger meg ikke ned og gir opp. Jeg prøver å gjøre det beste ut av det. Alltid. 

Det er så trist og kjedelig med negative mennesker som finner feil med alt og alle. Mennesker som på mange måter har gitt opp og mener at det ikke er noe hensikt med noe. Jeg orker faktisk ikke være rundt slike mennesker for det drar energien ut av meg.

Derfor setter jeg så utrolig stor pris på alle de positive, flotte menneskene jeg har i livet mitt og som gjør livet mitt så gøy og annerledes. Dere vet alle hvem dere er. <3

Håper alle får en superfin lørdag <3

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Veske her https://www.bergenbrand.no/produkt/bergen-sort-2/ 

Lenge leve kjærligheten

Jeg og millioner av andre er klistret foran tv i dag for å få med meg det kongelige bryllupet. Det er en stor dag, og herregud for et nydelig bryllup. Jeg digger bade Harry og Meghan, så dette har jeg gledet meg lenge til. Jeg syns det er så nydelig å se på to mennesker som elsker hverandre så høyt og som holder sammen til tross for rykter og presse som prøver å ødelegge.

Størst av alt er kjærligheten og hvis det er ekte tror jeg det kan overvinne absolutt alt! Det er noe jeg ønsker meg mest i verden, å møte en person som jeg er ment for. Ingen drama, spill eller utroskap. Mange har sagt jeg er for “prippen” og at det er urealistisk, men hvis jeg ikke finner ekte kjærlighet vil jeg heller være single for da kan det være det samme. Da får jeg all kjærligheten jeg trenger fra familie, dyrene og vennene mine.

Jeg tror det verste i verden er å være i et forhold der man ikke blir satt pris på. Der kjæresten din er utro, ikke er tilstedeværende og tar deg for gitt. Dette er noe jeg selv har opplevd og noe jeg ikke ønsker for min verste fiende.

Håper alle får en kjempefin lørdag fylt med kjærlighet!