Du spør, jeg svarer!

1. Har du følelser for Marius? Er dere venner den dag i dag?

Jeg har ingen følelser for Marius. Jeg er forelsket og dater en veldig fin person. Ja, vi er absolutt venner. Men det er jo klart at man sklir fra hverandre når man kommer hjem til sitt vanlige liv.

 

2. Hva er ditt tips til å komme seg ut av et vanskelig forhold? 

Dette er utrolig vanskelig og veldig komplisert. Jeg har ikke noe fasit svar, men det som har hjulpet meg er gode venner og muligheten til å komme seg vekk. Jeg har også lest boken Hekta, den handler om det å være hektet på en person. Det er en fantastisk bok som jeg synes alle som er i et vanskelig forhold burde lese. Man kan kjenne seg igjen, i både den som blir hekta og hekteren. Dessuten er det så utrolig ødeleggende for kropp og sjel å være i et forhold som ikke er sunt. Dersom du er det har jeg dette tipset; Kutt all kontakt og kom deg ut av det fortest mulig.

 

3. Ønsker du deg barn i fremtiden?

Ja, det gjør jeg helt klart. Men ikke for enhver pris. Jeg har vokst opp under ganske grusomme forhold da skilsmissen til min mor og far ikke gikk rolig for seg i det hele tatt. Det var 3 rettssaker og intriger som folk ikke kan sette seg inn i. Det var ikke noe lykkelig familieliv i det hele tatt, og dette er noe jeg aldri ønsker at mine eventuelle barn skal oppleve. Dessuten har jeg aldri vært i et forhold der jeg har tenkt tanken om at denne personen vil jeg ha barn med.

 

4. Kan man melde seg på Paradise hvis man ikke er singel?

NEI, det er flere som har blitt diskvalifisert på grunn av dette.

 

5. Hva er det viktigste i livet ditt?

Det er helt klart dyrene mine og pappaen min. Jeg elsker dem over alt på jord.

 

6. Hvis du kunne fått hvilken som helst kjendis, hvem ville det vært?

Justin Bieber, så klart.

 

7. Hva slags diett går du på?

Jeg kommer tilbake med et innlegg om dette. Men jeg går hovedsakelig på proteindietten dersom jeg har lagt litt på meg og trenger å gå ned litt før en shoot, osv. Proteindietten går ut på å spise mest mulig proteiner og lite karbohydrater og fett i en forenklet forklaring.

 

8. Hva er det beste du vet?

Hester og shopping. Haha, det er sant..

 

Tv-innspillingen er over for denne gang

Tiden flyr, tv-innspillingen er over for denne gang! Det har vært en artig opplevelse med opp- og nedturer. Men alt i alt en hyggelig opplevelse. Når sant skal sies så har både meg og Aurora oppholdt oss på Playa del Ingles, rettere sagt på Gran Canaria. Dere må bare se vekk i fra at vi var i Barcelona, det var bare en idé vi fikk til rumpe-innlegget. Fordi det er vel ingen klinikker som utfører slikt på Grand Canaria. Jeg skal legge meg i full trening fremover, og jeg gleder meg masse! Håper jeg får de resultatene jeg ønsker. Det er jo bra å trene og viktig å holde seg i form.

Jeg kjenner for min del at det er blitt litt for mye festing på denne ferien, da jeg nesten aldri går ut på nattklubb til vanlig. Jeg tar gjerne en drink eller to med gode venner i en bar, men generelt sett har jeg ikke sansen for “nattklubb-livet”. Det blir fort slitsomt med masse fulle mennesker og desperate gutter.

Den ene dagen vi var på Pacha var det utrolig mye guttedrama. Meg og Aurora fikk ett bord i VIP-en ovenfor dansegulvet. Ved siden av oss satt det en gjeng med en smule spesielle mennesker som hadde et meget stort markeringsbehov. Han ene av dem sto i trappen og dyttet ned en som var norsk som jeg hadde møtt i baren.  Jeg gikk bort til han og sa at slik oppførsel er ikke greit. Han kom bort med masse drinker etter det, og spurte om jeg ville bli med han ut for å prate. Jeg ble med han ut, og jeg spurte om hvorfor han oppførte seg slikt. Han var mer interessert i å få vite om jeg var singel.. Jeg skjønte fort at dette var et menneske jeg ikke ville bruke mer tid på, så jeg snudde meg gikk inn til bordet, der Aurora og noen flere venner av oss var. Senere begynte han igjen å dytte folk ned trappen. Det var siste dråpen, så vi måtte tilkalle vakten. Det endte med at han og vennene hans faktisk måtte gå. Jeg forstår ikke hvorfor mennesker gidder å oppføre seg slikt. Det er så utrolig unødvedndig! Så litt drama ble det altså.

Ellers har jeg kost meg veldig med Aurora. Jeg har trent hver dag, blitt brun og hatt en grei ferie.

 

 

 

Til deg som ønsker å bli med på Paradise hotel

TV3 er allerede i full gang med å finne deltagere til neste seong av paradise. Hvis du har lyst på en superkul og annerledes opplevelse, så er det bare å hive seg rundt og sende en bra søknad. Jeg har noen tips til dere som søker, jeg vet jo litt om hva de ser etter når de skal finne nye deltagere.

Det er veldig viktig at du får frem hvem du er som person, dine gode sider, og sider som er litt annerledes. Paradise er jo et program der deltagere byr på seg selv, og det er ikke akkurat mangel på personligheter. Så få godt frem hvem du er. Har du noen crazye historier om deg selv på lager, er dette også noe som produksjonen elsker. Hvis du er så heldig at du kommer videre, så er det lurt å reise med en god venn når du skal på intervju. Dette kan være litt skummelt første gang, men når det er sagt, så er produksjonen superherlig når du møter dem. De er flinke til å bringe frem det beste i folk. Ikke hold igjen, bare vis de hvem du er og by på deg selv. De elsker mennesker som tør å skille seg ut. Det er også viktig at du har gjort opp tanker om hvordan du vil spille spillet, eller om du rett og slett har lyst å være i feriemodus. Det kan også være en god idé å være singel når du melder deg på. Flere som er i forhold har prøvd å skjule dette, og mistet muligheten fordi de har hatt kjæreste. Det er jo veldig kjedelig.

Jeg gleder meg skikkelig til å være tilskuer, og jeg håper at det blir en rå sesong. Søknadskjema finner du HER 

 

 

 

 

Jeg avslører litt om det nye tv-programmet

Som mange har fått med seg, er jeg i gang med et nytt tv-program. Det er virkelig gøy og jeg trives godt foran kameraet! Det kommer til å bli god underholdning for å si det mildt. Dere vil få se sider av meg som jeg aldri har vist før, både på godt og vondt. Jeg har også klart å havne i noen virkelig kleine situasjoner. Noe av det gruer jeg meg til å se. Det blir virkelig underholdning på min bekostning, for å si det slik. Jeg har til og med havnet i noen ganske drøye situasjoner som kunne vært på kanten til å være farlig. Men jeg har bare tenkt at jeg skal gå inn i dette med et åpent sinn, og bare ha det gøy. Det er jo slik jeg er, jeg prøver alltid å gjøre det beste ut av alt. Aurora har også stått for store deler av underholdningen. Hun er jo bare så utrolig morsom, og det er få mennesker jeg ler så mye med som når jeg er med henne.
 

Vi har prøvd å ikke være så snobbete nå. Vi har møtt mange rare mennesker og gjort ting som er langt utenfor vår komfortsone. Det har vært en morsom erfaring! Vi har fått mange nye venner og rare bekjentskaper. Men kanskje er det oss to som er de rareste av alle. Det skal man ikke se bort i fra. Dessuten har vi en veldig rar humor, som ikke alle forstår seg på. Den kan nok være ganske så på kanten enkelte ganger. Men som dere vet, en god latter forlenger livet.  Er det noe nordmenn burde blitt bedre på generelt er det å le av seg selv, le litt mer og heller ikke ta alt så personlig og seriøst. Det er en veldig fin holdning å ha til livet!

Jeg innrømmer alt, og legger meg helt flat

Dette innlegget har jeg faktisk gruet meg til å skrive til dere, for jeg vet liksom ikke helt hvordan jeg skal forklare det. Meg og Aurora fikk en vanvittig idé om at vi skulle publisere at vi skulle legge oss under kniven for å ta Brazilian butt lift. Grunnen var rett og slett for å se hvordan responsen ville bli, om folk ville klikke helt og henge oss ut.
 

Jeg er utrolig overrasket over hvor utrolig flotte og støttende tilbakemeldinger jeg har fått. Når sant skal sies går jeg ofte å tenker på at det hadde vært artig å gjort det. Bare slippe all treningen og alt slitet det innebærer å være veltrent. Men jeg skal trene masse med en personlig trener, og heller ta å jobbe med meg selv innvendig for å få det bedre med meg selv. Å jobbe med seg selv innvendig er mye bedre, og vil hjelpe deg mye mer på lang sikt enn å ta den enkle veien å operere. Jeg tror ikke at jeg ville føle meg så mye bedre dersom jeg velger å legge meg under kniven, og være mer fornøyd med meg selv. Kanskje for en periode, men ikke over lengre tid. Da finner jeg sikkert bare noe nytt som jeg vil fikse på!
 

Det er faktisk helt sant at jeg har vurdert denne type operasjon, men jeg har ikke bestemt meg hundre prosent. Det å være inne på tanken om det, og faktisk gjennomføre det er to ganske forskjellige ting. Jeg er utrolig glad for tilbakemeldingene deres, for det har helt klart hjulpet meg og motivert meg mer til å heller ta den andre veien med trening. Det eneste jeg er redd for er at jeg skal bli for muskuløs, fordi jeg personlig synes ikke det er for fint når kvinner har for store muskler. Jeg vet at dette er noe som veldig mange synes er vakkert og flott, og det respekterer jeg 100 prosent. Men alle har forskjellige oppfatninger av hva de synes er pent og hva de liker.

Håper alle koser seg masse og har en kjempefin dag!

Klem fra meg i Spania

Kjole fra Zara           Veske fra Louis Vuitton 

 

 

 

Vi gidder ikke trene, nå skal vi operere

Reklame | Nelly

Jeg er på ferie med Aurora i Spania. Vi har lagt oss under kniven før, og nå skal vi gjøre det igjen. Vi har begge tatt beslutningen om at vi skal ta Brazilian butt-lift. Dette er noe jeg velger å fortelle dere, fordi alle kommer jo til å se stor forskjell. Da er det like greit å bare være åpen om det. Det er noe vi har diskutert i en lengre periode, og vi synes det er flott med slike rumper. Det er selvfølgelig ikke noe vi gjør impulsivt, og vi skal gå nøye igjennom hele prosessen med en meget erfaren lege. Jeg synes det er mye lettere å gjøre noe slikt når jeg skal gjøre dette sammen med en så god venninne. Da blir det ikke fullt så skummelt. Jeg er selvfølgelig stresset, et slikt inngrep kan by på komplikasjoner også, så det er ikke noen lek. 

Jeg er ikke hundre prosent sikker på om jeg kommer til å gjennomføre et inngrep til, men jeg skal i hvertfall på konsultasjon og høre hva legen har å si. Jeg trener veldig mye, men føler aldri at jeg får det resultatet jeg har lyst på når det kommer til bakdelen min. Jeg har som de fleste andre jenter mine komplekser, og det er noe jeg har valgt å være åpen om lenge. 

Jeg håper virkelig ikke at dere dømmer meg altfor hardt nå. Jeg velger å dele alt med dere, og er åpen om det jeg gjør. Jeg synes det blir for dumt å gjennomføre noe slikt og deretter prøve å “skjule” det. Det vil være veldig åpenlyst at jeg har gjort noe, derfor velger jeg heller å fortelle om det.

Jeg ønsker alle en kjempe fin uke!

Klem fra meg og Aurora i Spania ♥

Kjole HER 

Jeg viser de nye puppene mine!

Puppene mine har vokst enormt de siste to månedene. Jeg måtte begynne på p-piller fordi jeg har hatt store hormonforstyrrelser. Jeg har vært utsatt for mye påkjenninger og stress som har påvirket dette. 

Heldigvis har det vært til stor hjelp å begynne på disse p-pillene. Huden min har blitt mye bedre og jeg har mistet et par kilo, til tross for at jeg spiser mye mer. Spesielt blir det mye sjokolade. Jeg har også fått mer energi, og det er positivt. I tillegg har puppene mine blitt dobbelt så store! Det er utrolig mange som har kommentert det. Venner og bekjente har til og med spurt om jeg har lagt meg under kniven igjen, men det har jeg altså ikke. Men jeg håper at de slutter å vokse, for nå trenger de ikke bli noe større! 
 

I dag reiser jeg

Hei fininger!

I dag reiser jeg og Aurora til Spania. Vi skal på jentetur! Vi skal feire bursdagen hennes, sole oss, spise god mat og ta oss en liten fest eller to. Jeg gleder meg veldig, for vi har det alltid så utrolig gøy sammen! Forventningene er på topp. Vi måtte faktisk opp klokken 7:00. Helt forferdelig, så jeg føler meg som en zombie og jeg håper vi kommer oss levende frem.

Heldigvis flyr vi direkte og vi slipper noe mellomlanding. Det er faktisk første gang at kun Aurora og meg drar på tur sammen, bare oss to. Vanligvis når vi har reist, har vi reist i store grupper med variert kvalitet til Mexico. Det har ikke alltid vært en dans på roser. Vi har vært gjennom snøstormer, bitre deltagere, uendelige bussturer og mennesker med lavt blodsukker. Reisen til og fra Paradise Hotel er ikke en spøk for å si det slikt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jumpsuit HER 

Jeg ble hengt ut av Mads Hansen

Jeg har fått med meg spøkene og tingene som Mads Hansen har lagt ut om meg, og jeg synes bare at det er morsomt. Når man er med på et program som Paradise Hotel, så er det ganske lurt å ha evne til å le av seg selv og ikke ta seg selv for høytidelig. Hvis ikke tror jeg det er lett at man får det litt tøft i ettertid. Litt uskyldig moro på min bekostning er helt innafor synes jeg.

Det har blitt nevnt i et par sammenhenger; herregud Mads Hansen er helt gal, føler du deg ikke mobbet, hengt ut osv.. Svaret er enkelt og greit NEI. Jeg føler meg overhodet ikke hengt ut eller mobbet! Jeg synes faktisk at han er sykt vittig, og jeg følger han selv på sosiale medier. Ikke minst synes jeg sangen hans Sommerkroppen ikke er så verst heller, så det hender jeg hører på den i ny og ne. Han tar opp et tema som er aktuelt, og han treffer mange med den låta. Jeg kan ikke forstå at folk tror at jeg tar meg nær av og blir lei meg av slike spøker, for det er bare litt uskyldig moro spør du meg. Hvorfor skal man ta seg nær av alt og ikke kunne le litt av sånt?

Jeg synes faktisk at det er ganske innafor at en tar den rollen med å lage spøker og parodier på bloggere og offentlige personer. Det er jo morsomt, og de har selv valgt å eksponere seg for offentligheten.

Og så vil jeg bare informere om at meg og hesten min lever i beste velgående, og ingen av oss har skabb.
Vi har sjekket oss og blitt friskmeldt! haha