Du spør, jeg svarer!

1. Har du følelser for Marius? Er dere venner den dag i dag?

Jeg har ingen følelser for Marius. Jeg er forelsket og dater en veldig fin person. Ja, vi er absolutt venner. Men det er jo klart at man sklir fra hverandre når man kommer hjem til sitt vanlige liv.

 

2. Hva er ditt tips til å komme seg ut av et vanskelig forhold? 

Dette er utrolig vanskelig og veldig komplisert. Jeg har ikke noe fasit svar, men det som har hjulpet meg er gode venner og muligheten til å komme seg vekk. Jeg har også lest boken Hekta, den handler om det å være hektet på en person. Det er en fantastisk bok som jeg synes alle som er i et vanskelig forhold burde lese. Man kan kjenne seg igjen, i både den som blir hekta og hekteren. Dessuten er det så utrolig ødeleggende for kropp og sjel å være i et forhold som ikke er sunt. Dersom du er det har jeg dette tipset; Kutt all kontakt og kom deg ut av det fortest mulig.

 

3. Ønsker du deg barn i fremtiden?

Ja, det gjør jeg helt klart. Men ikke for enhver pris. Jeg har vokst opp under ganske grusomme forhold da skilsmissen til min mor og far ikke gikk rolig for seg i det hele tatt. Det var 3 rettssaker og intriger som folk ikke kan sette seg inn i. Det var ikke noe lykkelig familieliv i det hele tatt, og dette er noe jeg aldri ønsker at mine eventuelle barn skal oppleve. Dessuten har jeg aldri vært i et forhold der jeg har tenkt tanken om at denne personen vil jeg ha barn med.

 

4. Kan man melde seg på Paradise hvis man ikke er singel?

NEI, det er flere som har blitt diskvalifisert på grunn av dette.

 

5. Hva er det viktigste i livet ditt?

Det er helt klart dyrene mine og pappaen min. Jeg elsker dem over alt på jord.

 

6. Hvis du kunne fått hvilken som helst kjendis, hvem ville det vært?

Justin Bieber, så klart.

 

7. Hva slags diett går du på?

Jeg kommer tilbake med et innlegg om dette. Men jeg går hovedsakelig på proteindietten dersom jeg har lagt litt på meg og trenger å gå ned litt før en shoot, osv. Proteindietten går ut på å spise mest mulig proteiner og lite karbohydrater og fett i en forenklet forklaring.

 

8. Hva er det beste du vet?

Hester og shopping. Haha, det er sant..

 

Tv-innspillingen er over for denne gang

Tiden flyr, tv-innspillingen er over for denne gang! Det har vært en artig opplevelse med opp- og nedturer. Men alt i alt en hyggelig opplevelse. Når sant skal sies så har både meg og Aurora oppholdt oss på Playa del Ingles, rettere sagt på Gran Canaria. Dere må bare se vekk i fra at vi var i Barcelona, det var bare en idé vi fikk til rumpe-innlegget. Fordi det er vel ingen klinikker som utfører slikt på Grand Canaria. Jeg skal legge meg i full trening fremover, og jeg gleder meg masse! Håper jeg får de resultatene jeg ønsker. Det er jo bra å trene og viktig å holde seg i form.

Jeg kjenner for min del at det er blitt litt for mye festing på denne ferien, da jeg nesten aldri går ut på nattklubb til vanlig. Jeg tar gjerne en drink eller to med gode venner i en bar, men generelt sett har jeg ikke sansen for “nattklubb-livet”. Det blir fort slitsomt med masse fulle mennesker og desperate gutter.

Den ene dagen vi var på Pacha var det utrolig mye guttedrama. Meg og Aurora fikk ett bord i VIP-en ovenfor dansegulvet. Ved siden av oss satt det en gjeng med en smule spesielle mennesker som hadde et meget stort markeringsbehov. Han ene av dem sto i trappen og dyttet ned en som var norsk som jeg hadde møtt i baren.  Jeg gikk bort til han og sa at slik oppførsel er ikke greit. Han kom bort med masse drinker etter det, og spurte om jeg ville bli med han ut for å prate. Jeg ble med han ut, og jeg spurte om hvorfor han oppførte seg slikt. Han var mer interessert i å få vite om jeg var singel.. Jeg skjønte fort at dette var et menneske jeg ikke ville bruke mer tid på, så jeg snudde meg gikk inn til bordet, der Aurora og noen flere venner av oss var. Senere begynte han igjen å dytte folk ned trappen. Det var siste dråpen, så vi måtte tilkalle vakten. Det endte med at han og vennene hans faktisk måtte gå. Jeg forstår ikke hvorfor mennesker gidder å oppføre seg slikt. Det er så utrolig unødvedndig! Så litt drama ble det altså.

Ellers har jeg kost meg veldig med Aurora. Jeg har trent hver dag, blitt brun og hatt en grei ferie.

 

 

 

Til deg som ønsker å bli med på Paradise hotel

TV3 er allerede i full gang med å finne deltagere til neste seong av paradise. Hvis du har lyst på en superkul og annerledes opplevelse, så er det bare å hive seg rundt og sende en bra søknad. Jeg har noen tips til dere som søker, jeg vet jo litt om hva de ser etter når de skal finne nye deltagere.

Det er veldig viktig at du får frem hvem du er som person, dine gode sider, og sider som er litt annerledes. Paradise er jo et program der deltagere byr på seg selv, og det er ikke akkurat mangel på personligheter. Så få godt frem hvem du er. Har du noen crazye historier om deg selv på lager, er dette også noe som produksjonen elsker. Hvis du er så heldig at du kommer videre, så er det lurt å reise med en god venn når du skal på intervju. Dette kan være litt skummelt første gang, men når det er sagt, så er produksjonen superherlig når du møter dem. De er flinke til å bringe frem det beste i folk. Ikke hold igjen, bare vis de hvem du er og by på deg selv. De elsker mennesker som tør å skille seg ut. Det er også viktig at du har gjort opp tanker om hvordan du vil spille spillet, eller om du rett og slett har lyst å være i feriemodus. Det kan også være en god idé å være singel når du melder deg på. Flere som er i forhold har prøvd å skjule dette, og mistet muligheten fordi de har hatt kjæreste. Det er jo veldig kjedelig.

Jeg gleder meg skikkelig til å være tilskuer, og jeg håper at det blir en rå sesong. Søknadskjema finner du HER 

 

 

 

 

Jeg avslører litt om det nye tv-programmet

Som mange har fått med seg, er jeg i gang med et nytt tv-program. Det er virkelig gøy og jeg trives godt foran kameraet! Det kommer til å bli god underholdning for å si det mildt. Dere vil få se sider av meg som jeg aldri har vist før, både på godt og vondt. Jeg har også klart å havne i noen virkelig kleine situasjoner. Noe av det gruer jeg meg til å se. Det blir virkelig underholdning på min bekostning, for å si det slik. Jeg har til og med havnet i noen ganske drøye situasjoner som kunne vært på kanten til å være farlig. Men jeg har bare tenkt at jeg skal gå inn i dette med et åpent sinn, og bare ha det gøy. Det er jo slik jeg er, jeg prøver alltid å gjøre det beste ut av alt. Aurora har også stått for store deler av underholdningen. Hun er jo bare så utrolig morsom, og det er få mennesker jeg ler så mye med som når jeg er med henne.
 

Vi har prøvd å ikke være så snobbete nå. Vi har møtt mange rare mennesker og gjort ting som er langt utenfor vår komfortsone. Det har vært en morsom erfaring! Vi har fått mange nye venner og rare bekjentskaper. Men kanskje er det oss to som er de rareste av alle. Det skal man ikke se bort i fra. Dessuten har vi en veldig rar humor, som ikke alle forstår seg på. Den kan nok være ganske så på kanten enkelte ganger. Men som dere vet, en god latter forlenger livet.  Er det noe nordmenn burde blitt bedre på generelt er det å le av seg selv, le litt mer og heller ikke ta alt så personlig og seriøst. Det er en veldig fin holdning å ha til livet!

I dag reiser jeg

Hei fininger!

I dag reiser jeg og Aurora til Spania. Vi skal på jentetur! Vi skal feire bursdagen hennes, sole oss, spise god mat og ta oss en liten fest eller to. Jeg gleder meg veldig, for vi har det alltid så utrolig gøy sammen! Forventningene er på topp. Vi måtte faktisk opp klokken 7:00. Helt forferdelig, så jeg føler meg som en zombie og jeg håper vi kommer oss levende frem.

Heldigvis flyr vi direkte og vi slipper noe mellomlanding. Det er faktisk første gang at kun Aurora og meg drar på tur sammen, bare oss to. Vanligvis når vi har reist, har vi reist i store grupper med variert kvalitet til Mexico. Det har ikke alltid vært en dans på roser. Vi har vært gjennom snøstormer, bitre deltagere, uendelige bussturer og mennesker med lavt blodsukker. Reisen til og fra Paradise Hotel er ikke en spøk for å si det slikt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jumpsuit HER 

Jeg ble hengt ut av Mads Hansen

Jeg har fått med meg spøkene og tingene som Mads Hansen har lagt ut om meg, og jeg synes bare at det er morsomt. Når man er med på et program som Paradise Hotel, så er det ganske lurt å ha evne til å le av seg selv og ikke ta seg selv for høytidelig. Hvis ikke tror jeg det er lett at man får det litt tøft i ettertid. Litt uskyldig moro på min bekostning er helt innafor synes jeg.

Det har blitt nevnt i et par sammenhenger; herregud Mads Hansen er helt gal, føler du deg ikke mobbet, hengt ut osv.. Svaret er enkelt og greit NEI. Jeg føler meg overhodet ikke hengt ut eller mobbet! Jeg synes faktisk at han er sykt vittig, og jeg følger han selv på sosiale medier. Ikke minst synes jeg sangen hans Sommerkroppen ikke er så verst heller, så det hender jeg hører på den i ny og ne. Han tar opp et tema som er aktuelt, og han treffer mange med den låta. Jeg kan ikke forstå at folk tror at jeg tar meg nær av og blir lei meg av slike spøker, for det er bare litt uskyldig moro spør du meg. Hvorfor skal man ta seg nær av alt og ikke kunne le litt av sånt?

Jeg synes faktisk at det er ganske innafor at en tar den rollen med å lage spøker og parodier på bloggere og offentlige personer. Det er jo morsomt, og de har selv valgt å eksponere seg for offentligheten.

Og så vil jeg bare informere om at meg og hesten min lever i beste velgående, og ingen av oss har skabb.
Vi har sjekket oss og blitt friskmeldt! haha

 

Jeg hadde et forhold til en som var 8 år yngre enn meg

Jeg får veldig mange spørsmål om hva jeg ser etter i en kjæreste, hvem jeg dater, hva slags gutter jeg ligger med, osv. Jeg har overhodet ikke noe fasit på disse spørsmålene. Jeg er veldig frigjort og lar ikke noe jantelov styre hva jeg gjør, eller hvordan jeg lever livet mitt. Kjærlighet er så mye forskjellig når det gjelder former, fasonger og alder at jeg har rett og slett ingen anelse. Hvis jeg tenker på eksene mine er det en ganske fargerik bukett og så forskjellige mennesker, at jeg har ingen konkret idé om hva jeg går etter egentlig.

Jeg følger alltid hjertet mitt, og kansje det er det som gjør at jeg har havnet med så forskjellige mennesker. Men de har alle bidratt til at jeg har blitt den personen jeg har blitt i dag, og det er jeg veldig glad for. Jeg har aldri vært helt klar for å slå meg til ro med noen, men den dagen kommer nok når jeg møter den rette. Jeg har også opplevd mye tøft, kjærlighet og følelser er ikke alltid en dans på roser. Men det er ikke livet heller. Så man får ta med seg det gode og la det vonde gå, ikke minst ta ansvar for seg selv og sine egne følelser.

I fjor sommer datet jeg verdens fineste person. Han er 20 år gammel og proff fotballspiller i UK. Han prøvde å skjule alderen sin veldig lenge, noe jeg bare syntes var skjønt av han. Vi hadde så mange fine dager sammen, fylt med latter, moro og mye aktivitet. Han er super-energisk, noe jeg digger. Vi har masse kontakt den dag i dag, og vi har planer om å møtes igjen nå i sommer. Det gleder jeg meg virkelig til. 

Hvem vet hva fremtiden bringer? Ikke jeg hvertfall. Haha 

 

 

 

Alt om sminken jeg bruker

Jeg har brukt minimalt med sminke den siste tiden. Sikkert fordi jeg er ganske brun, siden jeg har hatt så mye tid i Mexico denne vinteren. Da føler man seg med en gang mye freshere, det er rart hva litt brunfarge kan gjøre.

Dessuten elsker jeg den naturlige looken. Der du gjerne har contouring og matte lepper, en typisk Gigi Hadid- look. Det er noe jeg synes er helt nydelig, så det er det jeg bruker som utgangspunkt når jeg sminker meg 

BASEN 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foundation Hello Flawless fra Benefit i fargen toasted beige, den er bare helt fantastisk. Den er lett på huden og holder hele dagen (Jeg hater det hvis foundation blir for “maskete”) 

Rouge Modern Mandarin fra MAC. Den er i en peach-farge med en kald tone og jeg elsker den!

Solpudder fra bareMinerals i Medium er perfekt. Den bruker jeg både sommer og vinter da den blender inn helt supert.

Contouring fra Smashbox er helt genial.
For å matte ned hvis jeg trenger det bruker jeg Benefit sin Agent zero shine

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er helt hekta på Roller Lash fra BenefitDen er helt fantastisk, gir skikkelig mye volum og lange vipper, samtidig som vippene blir bøyd oppover så du ikke trenger å bruke vippetang.

Av løsvipper så bruker jeg kun MAC sine, de som kun går fra halve øyelokket og ut. Det gir en skikkelig cat-look og jeg elsker det. På brynene bruker jeg kun Dior (soft brown) og Anastasia (taupe) 

 

LEPPER 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg bruker kun MAC sine matte lipsticks. Jeg synes de holder kjempegodt og gir et veldig bra resultat. Samtidig så de er veldig lette å jobbe med. Fargene jeg bruker er Velvet teddy, Twig og Please me.

Noen ganger tar jeg på Too faced lip injection, for den gir leppene en skikkelig plumping-effekt.

 

 

 

Kroppspress-debatten

I går deltok jeg for første gang i en debatt. Det var spennende og kjekt å møte så mange hyggelige mennesker. Det var et stort sjokk for meg da de innledet med at norsk ungdom er de i verden med lavest selvbilde. Det var jeg ikke klar over. Det er  utrolig trist at så mange unge sliter med selvbildet, og har det vondt når de vokser opp. Det er jo disse årene som skal være bekymringsfrie, de skal nyte det å bo hjemme, være med venner og drive med fritidsaktiviteter og interesser.

Jeg tror helt klart at sosiale medier er med på å øke kroppspresset blant unge, men jeg tror ikke løsningen er å be norske bloggere kle på seg og ikke legge ut innlegg om plastisk kirurgi. Jeg tror nemlig at problemene stikker mye dypere, og at dette er noe som har foregått over mange år. Kvinnekroppen har nesten blitt et mote-objekt hvis jeg kan sette det litt på spissen. 

Da mamma var ung var det lange fine bein som var det mest attraktive en kunne ha. Deretter kom Pamela med silikonbrystene sine og en bitteliten midje, og ble 90-tallets største sexsymbol. Nå er det Kim K. som mange ønsker bakdelen til. Jeg har ei venninne som er gift med en veldig kjent plastisk kirurg. Hun fortalte meg at det er helt klart mer vanlig å fikse på rumpen om dagen enn puppene. Det er store rumper som har blitt besettelsen til mange.

Det er ikke godt å si hva som skal til for at det skal bli bedre. Men løsningen på et dårlig selvbilde er helt klart ikke å legge seg under kniven. Jeg syns det er bra at man har mulighet å fikse på kroppen sin dersom man har store komplekser, og dette er noe som gjør hverdagen vanskelig. Men jeg syns ikke det er greit at man skal la plastisk kirurgi få en mote-faktor, der man skal følge trender og operere seg utifra hva som er finest akkurat nå.

Det å legge seg under kniven løser ikke et dårlig selvbilde, det kan jeg si 100 prosent. Det har tatt meg minst 24 år å bli glad i meg selv.  Jeg tror dette er noe av det viktigste man kan lære ungdom, nemlig det å bli glad i seg selv og sette pris på seg selv, og ikke bruke operasjoner som løsning for å like seg selv. Vi har vel alle kjent på at en kommentar fra en man er glad i kan gjøre utrolig skade. Kommentarer som blant annet; Du er altfor tynn, du har lagt på deg, hun er penere enn deg, du burde trene mer, osv. Jeg tror helt klart at dette kan være utrolig skadelig!

Det å velge rette venner er utrolig viktig. Ikke minst rett kjæreste. Familie får man dessverre ikke gjort så mye med. Men det er utrolig viktig å ha gode tanker og gode venner. Ikke minst tenke over selv hva slags person man er, og hvilke signaler man sender ut til mennesker rundt seg.

Jeg avslutte med at ALLE kvinner har masse vakkert med seg, uansett hvilken fasong, størrelse eller hudfarge de har. Vi er bra nok og pen nok akkurat sånn som vi er. Operert eller ikke, det finnes ikke noe fasit på hvordan man skal se ut.

Alle må få se ut og få være som de selv vil.