Hvite løgner jenter forteller når de har fikset på utseendet

Jeg er en person som er ærlig, og jeg har aldri lagt skjul på det jeg har gjort med utseendet mitt. Jeg synes det er veldig lett å gjennomskue jenter og voksne damer som “later som” de ikke har gjort noe. Her er noe av det jeg har hørt av unnskyldninger og bortforklaringer;

Nese; Det har blitt vanlig å operere nesen sin smalere og mindre. Det er lett å se forskjell på enkelte, og på andre er det ikke fullt så enkelt. Men jeg har faktisk ofte hørt unnskyldninger som “Jeg kunne ikke puste, så jeg måtte operere nesen.” Eller “den ene neseveggen min var veldig smal” og lignende kommentarer.  Dette er jo litt morsomt, at de føler de må ha noe de kan skylde på. Kan man ikke bare si ja, enkelt og greit, jeg fikset litt på nesen min? Ferdig snakka.

Botox; Mange velger å ta botox og unnskylder det med at de måtte gjøre det på grunn av hodepine. Det er jo sant at man kan ta botox for å få hjelp med hodepine. Stefaren min har behandlet et par pasienter for det, og det kan ha god effekt på enkelte. Men det er litt teit og skylde på det når du åpenlyst har tatt det for å få et øyenbrynsløft, samt for å se strammere og yngre ut.

Restylane; Jenter som tar masse restylane i leppene, og begrunner det med at de måtte gjøre det fordi det hjelper mot tørre lepper. Forventer de at andre skal tro på det? Da ler jeg godt inni meg.  Det er vel ganske åpenlyst at det ikke er derfor? Da er jo helt klart vanlig vaselin og lignende mye bedre, enn å sprøyte inn masse kjemikalier!

Silikon; Når man har operert inn nye pupper, og prøver å bruke det at “nei, jeg har bare kjøpt en push-up bh“. Altså, det er vel lettere å se på de som har tatt mye, i forhold til de som har valgt å bare ha de litt større.

Hva man velger å gjøre med egen kropp er helt klart en privatsak, men jeg synes det er mye bedre å bare kalle en spade for en spade. Heller være åpen om det og si det som det er at ja, jeg har gjort det, dersom det blir tatt opp. Det er trist at det er blitt et sånt tabu, at enkelte prøver å skjule det, og finner opp rare unnskyldinger for hvorfor de har gjort det. Åpenhet er mye bedre!

 

Han stjal hunden og ga den i julepresang til kjæresten

Jeg har noen faste hyggelige mennesker jeg møter på, som også har hunder. De har Batman og Britney blitt gode venner med. Jeg ble sjokkert når jeg hørte denne historien, som er alle hundeeeieres verste mareritt. Jeg ble helt satt ut, rett og slett kvalm. Hva slags verden er det vi befinner oss i? 

Det hadde seg slik at vedkommende hadde gått på handletur. Så binder hun hunden sin i butikkskiltet rett utenfor, og tar turen inn for å handle. Når hun kom ut igjen var hunden vekk. Sporløst forsvunnet. Huff, herregud, tenk deg den følelsen. Du vet at hunden er blitt stjålet, og at vedkommende som har tatt hunden din mest sannsynlig ønsker å få den til å forsvinne sporløst. Hun startet leteaksjonen med en gang, og det var mange mennesker som engasjerte seg.

 

På et tidspunkt var det noen som hadde reagert på et instagram-bilde der en dame hadde lagt ut bilde av seg og hunden. Der hadde hun skrevet; Se på min flottejulegave. Tenk noe så sykt. Hun som eide den så med en gang at det var hennes hund. Heldigvis klarte hun å få hunden sin trygt tilbake i sine egne hender.


Det viste seg at det var noen narkomane hunden hadde befunnet seg hos, og at det var en herre som hadde stjelt den for å gi den i julegave til kjæresten sin. Herregud, så sykt! Hvem gjør sånt? Jeg har hørt skrekkhistorier om enkelte ting som har hendt, men jeg har aldri kjent til noen så godt som i denne saken. Vi får passe på våre firbeinte, og ta alle forhåndsregler. I disse tider som vi lever i skal det tydeligvis ikke mer til enn et par minutter midt på åpen gate, også kan hunden din bli bortført. Enkelte  mennesker eier tydeligvis ingen form for skam eller empati lenger. Det er så utrolig synd, og det gjør meg trist. 

 

Husk også på at det er livsfarlig å gå fra hunden din i bilen i denne sommervarmen! Ha en flott helg! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

Jeg svarer! Del 1

Her får dere svar på noen av de siste spørsmålene jeg har fått!

Vil du med på Paradise Hotel igjen?

Både ja og nei. Paradise hotel er kjempegøy, og man kan ikke sammenligne det med noe annet. Jeg har virkelig fått  minneverdige opplevelser for livet! Men det er greit å gi seg når leken er god. Jeg har hatt to fantastiske sesonger med meg nå, og er veldig fornøyd med det. Så nå er jeg klar for å legge det livet bak meg. Jeg vil prøve å ta livet litt mer seriøst, og synes jeg har fått gjort mitt på Paradise hotel i grunn. Selv om jeg egentlig godt kunne ha vært fast inventar på hotellet, haha.. Hvem sier vel nei til late dager i sola, taktisk spill, festing og spennende mennesker? Neida, joda.. haha.. Eller kanskje jeg skal ta en Kristian René

Hva er din største drøm?

Jeg ønsker å finne den store kjærligheten, den som er ekte og som varer for alltid. Få minst to barn. Flytte til Danmark eller Tyskland på en stor gård der jeg skal ha minst 5 hester, en minigris, tre hunder og to svaner. Jeg skal drive aktivt med trening, utvikling av dressurhester og ha hester til ridning og rideleirer. Det er min største drøm.

Er du opptatt av stjernetegn og synes du at ditt stjernetegn passer deg?

Jeg er veldig spirituell av meg. Det finnes så mye mellom himmel og jord som vi ikke har kapasitet til å forstå. En av mine bestevenninner tenker litt på samme måte som meg om dette. Jeg snakker ofte med hun når jeg skal ta avgjørelser, og når jeg jeg er redd, trist og føler at verden går i mot meg. Hun kan også lese stjernetegn, og hun har lest mitt stjernetegn. Jeg fikk helt frysninger, for det var så masse som stemte. Så jeg tror helt klart på det. 

SAMSUNG CSC

Hvor i Bergen bor du?

Når jeg bor i Bergen er jeg enten i leiligheten min på Nordnes, eller i fjellveien hos min far.

Er det noen restauranter i Bergen du vil anbefale? Noe utenom det vanlige?

Det er det helt klart, du har stamsted mitt DWELL hvor jeg er fast inventar. Det er absolutt mitt favorittsted og virkelig noe å anbefale! Fantasiske mennesker, utrolig god mat, og drinker både med og uten alkohol. Annerledes musikk og god stemning. Det beste av alt, du føler deg så hjemme der og det er ikke stivt i det hele tatt.

Er du okey etter hendelsen med han stalkeren?

Nei, jeg overhodet ikke okey. Jeg har bestilt time hos psykolog, og jeg har begynt på sovemedisin når jeg sover alene. Dette har påvirket meg mye mer enn jeg var klar over. Jeg har lenge tenkt at han er en ufarlig tulling, en ensom raring, men det er vel bare noe jeg har fortalt meg selv for å roe meg selv ned og ufarliggjøre det. Nå har jeg anmeldt han, og gjort alt jeg kan gjøre i min makt. Mer en det kan jeg rett og slett ikke gjøre. Men takk som spør!

Hva synes du om Erlend Elias, og det at han og broren er så utrolig PR-kåt?

Jeg digger Erlend Elias, det har jeg gjort lenge før jeg visste at han er broren til Erik. Jeg synes det er utrolig kult at han er så tro mot seg selv. Han tør å være seg selv, han tror på seg selv, og lar ikke andre fortelle han hva som er greit eller ikke. Han tar den plassen som han gjør i et samfunn som vil at du helst skal være som alle andre, gå rundt med regnjakke og converse sko, for å sette det litt på spissen. Jeg har stor respekt for det Erlend Elias gjør og står for! I dagens samfunn er det er ikke rom for å gjøre noe annerledes, som fører til at man skiller seg ut, og jeg synes det er viktig at noen faktisk tør å gjøre noe som ikke alle andre gjør, og går mot strømmen. Når det kommer til Erik, så synes jeg han er en hyggelig og oppegående person som jobber hardt. Jeg heier på han og Erlend, de er superflinke!


Tusen takk for alle de råe spørsmålene deres, jeg kommer med et til innlegg etterhvert der jeg svarer på mer.
Ha en kjempefin tirsdag, fininger!

 

 

En liten oppdatering angående stalkeren

Jeg har vært hos politiet i dag og anmeldt vedkommende. Det var en veldig god følelse å få det overstått, og ikke minst det å stå opp for seg selv. Jeg ville også vise at dette er noe som jeg tar på alvor, og ønsker at det får konsekvenser for han. Det er jo noe som har foregått over flere år, og jeg burde nok reagert sterkere for lenge siden, og tatt tak i det før det gikk såpass langt. Da ville han også kanskje skjønt tidligere at slik oppførsel er ikke akseptabelt.
 

En del av meg har vært redd for at dersom jeg anmelder han, vil han bli mer hissig og føle at jeg har «krenket» han. Ikke minst er det vanskelig å vite hvordan han ville takle å få vite at jeg har anmeldt han og om han ville ha reagert på det. Jeg har jo vært i kontakt med politiet og diskutert dette flere ganger. Men han har aldri vært «aggressiv» før nå, for rundt to måneders tid siden. Det var da han prøvde å ta fra meg den ene hunden, og det har gått lengre perioder for hver gang han har plaget meg. Til tider har jeg bare tenkt på han som en ensom tulling, som ikke har helt bakkekontakt. Men det er jo tydelig at noe ikke er helt som det skal være.
 

Det var utrolig deilig å få snakke med politiet i dag. Han som avhørte meg tok det veldig seriøst, og når jeg viste han videoene fikk jeg en følelse av at dette er en kjenning av dem. Det hender jo ofte at slike mennesker gjør dette mot flere, og at det er en form for mønster de følger. Derfor gir det også en ekstra god følelse at dersom noen andre skulle bli utsatt for det samme, så står dette registrert under hans navn nå.

 

Svarte favoritter

Reklame | Nelly

Det er ikke uten grunn at svarte klær er så populært, det passer til enhver anledning. Det er enkelt og klassisk, og kan styles til det meste. Dersom du ikke finner noe å ha på deg, kan du lett kombinere et svart plagg med noe annet du har i klesskapet. Jeg har funnet noen favoritter, kanskje du også finner inspirasjon til noe nytt?


 

        TOPP HER

 

       KJOLE HER

 

        JUMPSUIT HER

 

        BODY HER

 

        JAKKE HER

 

         BODY HER

 

På mandag anmelder jeg han

Jeg vil bare si tusen millioner takk til alle dere som har kontaktet meg og gitt meg støtte angående stalkeren min! Jeg har hatt det tungt i flere år, og jeg har virkelig følt at uansett hva jeg gjør så blir det feil. Den siste dråpen var nå for ca to måneder siden da han valgte å komme bort til meg på gaten og prøvde å ta båndet til den ene hunden min. I ettertid har jeg virkelig kjent dette på kroppen. Jeg har hatt søvnproblemer og vært redd for å forlate leiligheten min alene. Jeg har blitt så stresset og nærmest hatt panikk som har ført til at jeg har fått problemer med å puste. Jeg har besvimt på åpen gate. Og når han sto å ventet på meg utenfor treningen senest på mandag, så har jeg tatt den beslutningen om at nå er det mer enn nok! Så jeg har bestemt meg for at jeg kommer til å anmelde han på mandag. Det er på tide å ta tak i dette og stå opp for meg selv. Det er på tide å få slippe å være redd, og la dette få påvirke meg i en så stor grad. Han har jo uansett garantert lest blogginnlegget mitt, og jeg har vært redd for hvordan han kommer til å reagere. Han blir jo rasende på meg hver gang jeg ber han om å gå når jeg møter han på gata.
 

Jeg snakket med en politibetjent i dag. Først så følte jeg at han ikke tok meg noe særlig seriøst, men når jeg viste han video og meldinger jeg har fått ble det fortgang i sakene. Jeg har fått ny time på mandag kl 11. Jeg er dødsnervøs og har en stor klump i magen. Men jeg håper virkelig at det tar slutt nå, en gang for alle. Han ga meg også beskjed at dersom han oppsøker meg på gaten, må jeg bare ringe de med en gang. Da skulle de prøve å komme så fort som mulig. Jeg føler at dette er det eneste rette å gjøre nå, for det virker som noe som aldri tar slutt. Det er en veldig stor påkjenning og jeg ønsker bare at det skal være over.

Meldinger han sendte meg på facebook før jeg blokkerte han. 

 

Gutter du bør ta fullstendig avstand til

Gutter som bruker dop; De som bruker dop er ofte veldig impulsive, har dårlig dømmekraft og kan i enkelte tilfeller bli aggressive. Jeg vet om mange forferdelige forhold der jenter har blitt sammen med gutter de ønsker å hjelpe og forandre på. Det kan ende opp med at de blir misbrukt på mange områder, og går triste skjebner i møte. Det finnes selvfølgelig unntak og solskinnshistorier også, men det er en fordel å være påpasselig når det gjelder dette.  Det kan være bra å vente med å gå inn i et forhold til personen har bevist at vedkommede kan være rusfri, greie å være det over lengere tid, samt velger å prioritere deg fremfor rusen og det som hører med i de miljøene.

Gutter som lyver; Gutter som sier ting som ikke er riktig, og velger å gjøre det flere ganger, før sannheten kommer for en dag. Dersom det er noe som gjentar seg over lengre tid, kan det være greit å sende han på dør. Man burde kunne stole på partneren sin, og at det stemmer det som de forteller. Hvis ikke så kan det lett stresse deg, gjøre deg mistenksom på om han forteller sannheten eller om det er løgn, og over tid gjøre deg veldig usikker i forholdet.

Gutter som har prøvd seg på flere av venninnene dine; Det viser bare at han er en jakter og vil ha alt og alle. Slike gutter har ofte veldig dårlig standard, tar alle de kan få, og tenker mest på seg selv.

Gutter som ikke vil forplikte seg; Det er absolutt ingenting sexy eller kult med gutter som ikke vet hva de vil. Ofte kan de si at de trenger tid, eller at de vil gjerne møte deg, men er ikke ute etter noe seriøst. Enten elsker han deg og vil ha bare deg, eller så prøver han kun å holde deg varm til han selv finner noe bedre.
Gutter som prøver å holde deg nede; Gutter som sier ting som nei, du kan ikke gå i den kjolen for da ser du ut som en hore, som forteller deg at du har lagt på deg, som spør skal du virkelig sminke deg, kle deg slik og lignende. Det er forferdelig, og han gjør dette for å holde deg nede og kontrollere deg.

Kontrollerende gutter; Dette er livsfarlig og hører ikke hjemme noen plass. Gutter som vil vite akkurat hvor du er til enhver tid, på mange måter overvåker og bestemmer over deg, samt isolerer deg fra venner. De ønsker å ha tilgang til mobilen din, vite hvem du snakker med, hvem du er med og hva du gjør. Hvis du må begynne å forklare og forsvare hva du gjør og hvem du er med, eller at du etterhvert prøver å unngå at han skal vite noe om det, burde  det være et tegn på at noe ikke er helt som det skal være. Det er utrolig usunt, og ikke noe man på noen som helst måte skal finne seg i. I begynnelsen kan man gjerne forveksle dette med at han bryr seg, synes det er søtt at han er litt opphengt i deg og vil “passe på deg”, men til syvende og sist handler det gjerne om et ønske om kontroll, sjalusi og usikkerhet fra hans side.
 

 

Jeg tør ikke gå ut av leiligheten min

Jeg er i en situasjon hvor jeg begynner å stille spørsmål ved det norske rettsvesenet. Jeg har blitt trakassert av en mann i 7 år nå! Jeg blir stalket generelt når jeg er i Bergen, det er derfor jeg ofte blir stresset og får angst. Det gjør at jeg må bo på barneværelset mitt hos min far. DU tenker vel at dette ikke er noe stor sak, og at jeg har “bedt om dette” siden jeg har valgt å være en offentlig person. Men det startet lenge før jeg deltok i tv-program og lignende. Jeg synes det er kjempekoselig med all oppmerksomheten som har vært i etterkant.  Det skal veldig mye til for at jeg reagerer på noe, og jeg tåler veldig mye. 

Men dette mennesket har tatt helt av. Det begynte med at han kom til arbeidsplassen min hver eneste dag når jeg jobbet. Han var ekstremt pratsom og en “krevende” gjest. Alle rundt meg reagerte mye fortere på det enn meg, og sa at jeg ikke burde snakke med han. Jeg fikk også høre at jeg heller burde la andre betjene han. Men da sa jeg bare at det gikk fint, og at han sikkert bare var litt pratesyk og annerledes.

Første gang jeg ble litt redd var når han sto utenfor jobben og insisterte på å følge meg hjem. Deretter kom det mange rare meldinger på facebook, brev i posten og til og med kjoler. Han drev å kjøpte masse kjoler som jeg ikke syntes noe om til meg når han var på ferie i hjemlandet sitt. Jeg husker fremdeles den kvalmende følelsen jeg fikk da jeg åpnet disse “gavene”. Det var helt forferdelig, og det var jo ikke noe jeg hadde ønsket selv. Han fortsatte med å sende kort, til og med til hundene og hestene mine. Jeg reagerte på det, og synes det var veldig spesielt. Han skrev blant annet at han hadde et bilde av meg på nattbordet. Videre skrev han at det første han gjør når han står opp om morningen er å si god morgen til meg, og det siste han gjør før han legger seg er å si god natt.
 

Jeg valgte å gjøre noe med det, mannet meg opp og dro til politiet. Jeg dro dit med Henrik, en av mine beste kompiser. Jeg har ofte løpt over og sovet hos han, fordi jeg ble så satt ut av disse meldingene og brevene. Jeg synes det er så utrolig ubehagelig. Han bor heldigvis bare 100 meter borti gaten min, og stiller alltid opp. Hos politiet fikk jeg beskjed om at ettersom han ikke hadde gjort meg noe VOLDELIG, altså gjort noe fysisk mot meg, kunne de ikke arrestere han. Men de skulle kalle han inn og gi han en advarsel, og jeg fikk beskjed om at de skulle se hva mer de kunne gjøre.

Det ble en rolig og god periode etter det, og jeg valgte å oppholde meg mye i utlandet. Det er en veldig spesiell følelse å føle seg tryggere i London kl 2 på natta, enn det man gjør når man skal på butikken i lille Bergen. Men dessverre oppsto det en veldig ubehagelig hendelse da jeg skulle ut å lufte hundene mine. Han prøvde a ta den ene hunden, fordi han ville “LEIE” den. 

Jeg fikk etterhvert voldsalarm fra politiet. De gjør virkelig sitt beste, det vet jeg. Men det er så forferdelig å føle seg så utrygg i sin egen hjemby. Jeg håper dette marerittet snart tar slutt! Jeg ble senest stalket av han for en liten uke siden, da jeg var på vei hjem fra trening. Han sto å ventet utenfor og sa hvor høyt han elsket meg, og at han ikke kan forstå hvorfor jeg er så sint på han. Jeg sa det samme som jeg alltid gjør, ba han om å dra til H…… og at han ikke skal snakke til meg eller kontakte meg mer.. Hvis jeg skulle forsvinne sporløst en dag, vet dere i hvertfall at jeg har blitt stalket, og opplevd mange uønskede hendelser. Jeg har aldri møtt et menneske som har skremt meg så mye før!
 

 

 

Det verste jeg vet

Som hos de fleste andre, er det enkelte ting som irriterer meg og som jeg absolutt ikke liker. Her er noe av det verste jeg vet om.

MORALPOLITIET; Hvem har vel ikke møtt på moralpolitiet før? Mennesker som er maktsyke med litt autoritet, og som tar seg til rette og skal fortelle hva som er best og passe på alle andre. Dette er utrolig slitsomt og ekstra vanlig i Norge. Det hadde vært så mye bedre hvis enkelte bare hadde roet seg ned, passet på seg selv og vært mer opptatt av sitt eget liv enn alle andre sitt. Jeg ble faktisk utsatt for en slik hendelse nå sist når jeg skulle ut med bosset mitt. Jeg hadde glemt bossbrikken inne og satte bosset ved luken. Jeg hadde med meg hundene, og de trengte en liten luftetur. Da kom det en hissig mann og kjeftet på meg, og jeg måtte bruke tid på å forklare dette mennesket at jeg skulle lufte hundene mine, også få hentet brikken min så jeg kunne kaste det. Jeg gikk på tur med hundene, og var tilbake etter 10 minutter. Vet dere hva, der sto han og ventet på meg for å se at jeg holdt ord. Jeg ble helt kvalm, og fortalte han at jeg har en veldig god far og trenger absolutt ikke en til! Jeg sa også at kanskje han skulle finne noe mer fornuftig å bruke tiden sin på.

 

FUCK-BOYS; Ja, fuck-boys er noe av det verste jeg vet. Folk må gjerne ligge rundt og kose seg om de vil det, men når det kommer til enkelte gutter, og det gjelder noen jenter også, så blir jeg veldig sjokkert. Det virker som om at kvantitet over kvalitet har tatt helt av. Jeg blir ikke akkurat imponert av gutter som har ligget med 300-400 jenter. Jeg synes det er ekkelt, og veldig spesielt.

 

MENNESKER SOM IKKE ER GLAD I DYR; Hvis jeg møter på mennesker som ikke er glad i dyr, tar jeg fullstendig avstand. Da må det være noe som ikke stemmer helt. Det har jo kommet fram ved noen tilfeller at dette kan være et typisk trekk for psykopater og seriemordere. Dyr og barn er det fineste som finnes, og jeg kan ikke forstå mennesker som ikke liker dyr eller barn.
 

FALSKE VENNER; Vi har vel alle opplevd å ha en falsk venn eller to. Venner vi setter høyt og er veldig glad i, som vi blir sviktet av. Når det viser seg at man ikke betyr noe for dem, og de bare bruker deg. Det er noen av de verste følelsene som finnes.
 

UTROSKAP; Jeg synes det er så unødvendig å nevne, men mennesker som er utro. Jeg kan ikke forstå at enkelte velger å være i et forhold, og holde på som de gjør. Når de løper rundt, og bevisst prøver seg på alt og alle. Det er forkastelig, og ikke fint gjort i det hele tatt. Hvis man ikke har det noe bra i det forholdet man er i og ønsker å være med andre, er det ikke bedre å heller være singel da?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

Tenk deg nøye om før du reiser til Dubai

Sommeren er i full gang, og jeg nyter virkelig hver eneste dag her i Bergen. Det er få steder som er så vakker som Bergen når sola skinner. Jeg holder faktisk på å planlegge sommerferien nå, og vil egentlig ikke vekk når det er så fint vær. Så det blir nok Tjøme eller noe annet kjekt jeg finner på med familien snart. Grunnen til at jeg velger å skrive dette innlegget er fordi jeg har en venninnegjeng som skal nedover til Dubai. De har kjempelyst til at jeg skal bli med, men jeg har gitt avbud. Jeg har vært i Dubai 3 ganger. Det er absolutt en flott plass som byr på store mengder luksus. Alt glitrer, mild sagt. 

Jeg vurderte faktisk å flytte ned dit selv. En av mine trenere bor der, ingen ringere enn Anita Sande, som alle innenfor hestesporten burde vite hvem er. Hun har tross alt representert Norge i OL. Hun er sprangrytter, men jeg har alltid trent dressurhestene mine for henne. Det er ekstremt løsgjørende, og hun er bare helt topp. Hun bor der sammen med mannen sin og hestene sine, og hun har prøvd å overtale meg flere ganger til å flytte ned dit. Det er helt fantastisk å drive med hest der, og utrolig mange muligheter. Jeg har lekt med tanken flere ganger.

Grunnen til at jeg ikke har gjort det er rett og slett fordi jeg synes det er skummelt. Jeg synes rett og slett at det blir litt for mye glitter og fasade. Det har ikke den sjelen som jeg elsker med f.eks Paris, Monaco, Saint Tropez, Roma, Milano og lignende. 

 

Jeg kjenner også til tre sanne historier som blant annet to norske jenter er en del av, og den er veldig grusom.

 

Den første handler om en høyt respektert dame som er datteren til en venn av min far, som har en høyere stilling i statoil som var dere nede av jobbrelaterte grunner. Hun var ute på kvelden og koste seg, og ble voldtatt på et tidspunkt. Hun anmeldte voldtekten, og ble fengslet fordi det var “hennes” feil. De tok passet hennes og behandlet henne ekstremt dårlig. Heldigvis er hun trygt hjemme på norsk jord den dag i dag.

 

Den andre er en flott ung dame som drar ned med kjæresten sin. De havner i en krangel hvor han blir voldelig , og banker hun opp i flere timer. Hun søker hjelp hos politiet. De tar passet hennes og hun blir nektet utreise over en lang periode. Hun er heldigvis trygt tilbake i Norge den dag i dag.

 

Den tredje er om en nydelig blond jente som skulle på kjærestetur. De reiste på økonomi-klasse, men ble lagt merke til av en prins av Saudia og han inviterte de raskt over til første klasse. De lot seg rive med, noe som sikkert mange ville gjort. Der pratet de, spiste og hadde det veldig hyggelig. De ble senere invitert hjem til slottet hans der de skulle spise en hyggelig middag med hans kone og andre venner. De stilte opp, og under middagen forsvant den blonde jenta. Hun har aldri blitt funnet og kjæresten leter fremdeles etter hun den dag i dag.. Noe som er veldig skummelt er at når han og den amerikanske ambassaden begynte å etterforske saken, var alle bevis som tilsier at hun ankom Dubai borte! Alle som har reist inn i Dubai vet hvor strengt det er, det blir tatt bilde, kopi av passet og fingeravtrykk. Så hvordan dette bare er sporløst forsvunnet er så utrolig skummelt å tenke på.

 

Når det er sagt ønsker jeg ikke å skape frykt, jeg bare ønsker at man tenker seg godt om hvem man reiser med, og huske på at det er lurt å ta noen forhåndsregler… Men når det er sagt, har jeg så mange venner som stadig reiser ned der. De synes det er det fineste stedet de noensinne har vært, og reiser dit jevnlig. Dubai er jo veldig moderne og det er masse flotte, hyggelige mennesker som bor der. 

 

 

 

Du hadde egen dusj på flyet, Den gøyeste delen var flyturen .