Jeg avslører hvilket tv-program jeg skal være med på!

Hei alle sammen, nå er det offisielt; jeg skal være med på Charterfeber. Det eneste jeg kan si er at det kommer til å bli superkleint og morsomt. Jeg gru-gleder meg til å se episodene.

Det begynner jo å bli en stund siden vi spilte det inn. Jeg er superspent på å se hvordan de har klippet det, ikke minst de andre deltakerne. Haha

Håper jeg ikke var for diva! Men jeg var bare meg selv på godt og vondt, så det blir spennende å se hva dere synes! Noen som skal følge med på det?

Jeg har begynt med en ny sport

Jeg har vært ekstremt travel de siste dagene, og mange tror nok at jeg bare lever late dager med champagne og hummer. Men man kunne ikke tatt mer feil. Jeg står nemlig opp klokken 7:00 hver morgen for å trene polo på den kjente poloklubben her i Saint-Tropez. Mange vil kanskje tro at det er lett for meg siden jeg er en rytter, og driver med dressur og sprang. Men man trenger en god del trening, ettersom det handler om å score og få ballen framover i et team.

Jeg får så mye skryt av treneren min, som er en av de beste i verden. Det er noe som jeg helt klart har blitt hekta på, og virkelig kommer til å fortsette med!

 

 

From Capri with Love

Jeg har nettopp ankommet Capri, og har alltid hatt lyst til å reise hit. Det har ikke skuffet på noen som helst måte. Capri er helt fantastisk på alle måter. Jeg skal være her på en stor båt, før jeg skal videre til Saint Tropez en uke. I love it!

Ex on the beach er mitt nye favorittprogram

Jeg hadde egentlig ikke tenkt å følge med på Ex on the beach, men siden jeg har vært sengeliggende med influensa så ble det et enkelt valg. Spesielt siden det har vært mye blest rundt dette skandaleprogrammet.

Jeg må si jeg ble hekta ganske fort. Deltagerene leverte med en gang, de er en ganske heftig gruppe med forskjellige personligheter. Jeg kan egentlig ikke forstå at tidligere deltagere fra Paradise Hotel synes det er så sykt mye drøyere enn Paradise. Det har ofte vært personangrep og «stygg» oppførsel på Paradise også. Jeg husker bare selv i min første sesong, da jeg ble utsatt for personangrep og utfrysning i store deler av sesongen.  Mye av det kom ikke med på tv. Når bekjente og fans spurte meg om det var så gale som det så ut som, så svarte jeg helt ærlig at det var verre. I min andre sesong var det også oppførsel som var ganske drøy, som ble klippet vekk.

De som har klippet Ex on the beach har nok villet ha masse drama, men det var en ting som virkelig satte meg ut. Det var at Marielle ble utsatt for BLIND vold! Det var vondt å se på, og produksjonen burde ha null-toleranse for slikt. Den som gjorde det burde blitt utvist av programmet med en gang. Jeg kan ikke forstå at produsjonen ikke slo hardere ned på den episoden!

Mine favoritter er helt klart Malin og Marielle. Malin er bare utrolig positiv, søt og ei oppegående jente. Marielle er flott, og jeg håper hun får muligheten til å ha en bra opplevelse, selv om hun fikk en tøff start.

Guttene er jo bare helt legender. Spesielt han ene som syns Malin har penest hjerne.. hehe, jeg dør av latter! Guttene har virkelig fått opp stemningen i programmet, de er flinke til å lage god stemning.

Nå er jeg på vei til Italia, så da blir nok Ex on the beach nedprioritert.

London knuste hjertet mitt!

Jeg er vel hjemme i Bergen, etter noen veldig innholdsrike og gøye dager i London. Jeg fikk shoppet, spist utrolig god mat, og ikke minst fikk jeg tilbringe masse tid med Maria som er en av mine beste venner!

Jeg møtte de vennene av meg som bor der, og jeg ble  kjent med nye og spennende mennesker. En av de beste opplevelsene fra London var helt klart dette; etter noe artige timer på Zuma med champagne og mye morro, bestemte vi oss for å gå på The Ritz som er et av mine favorittsteder i London. Vi dro der for å spille på kasinoet og for å spise middag.  Jeg er ikke noen gambler, men jeg er faktisk rå i black jack. Så det hender at jeg blir revet med.. haha..

Han ene som jeg var ute med vant faktisk 150.000 på rulett av alle ting! Haha, snakk om å ha flaks altså, å vinne 15.000 pund. Så han spanderte middagen, noe som var utrolig hyggelig. Vi hadde topp stemning rundt bordet, vi var vel rundt 12 stykker. Middagen varte helt til klokken 4 om morningen. Stakkars de som var på jobb, og måtte holde så lenge åpent på grunn av oss. Men de fikk bra tips, så det hjalp sikkert.

Når jeg er i London oppholder jeg meg alltid i Mayfair, men denne gangen var jeg litt rundt om i London og fikk sett litt mer. Blant annet var jeg i Notting Hill for første gang, og det var utrolig gøy. Jeg anbefaler alle å dra der! Utrolig koselig og flott plass.

Det som var negativt for meg på denne reisen, var at jeg fikk øye på utrolig mange uteliggere. Jeg har jo sett fattigdom og uteliggere før, men det var utrolig sterkt. Det var så mange av dem. En av de gikk forbi meg uten sko, mens store tårer rant nedover kinnet hennes. En annen satt å tviholdt på hunden sin, som man kunne se at han var veldig glad i. Det har fått meg til å tenke på hvor utrolig mye jeg tar for gitt, og hvor overfladisk livet mitt er til tider. Det er så urettferdig at alt er så ulikt fordelt. Enkelte kan sløse penger og leve i luksus, mens andre sover på gaten og sulter. Det strider jo imot alt av menneskelige rettigheter spør du meg, og mange av de jeg så var ikke narkomane. De var mennesker som meg og deg, og de har nok opplevd forferdelige ting.

Det har gjort meg veldig trist, og jeg kjenner at jeg ønsker å hjelpe. Men jeg vet ikke helt hvordan. Det å gi disse menneskene en hundrelapp eller tre løser jo ingenting for de på sikt. Bortsett fra et måltid der og da, men over tid utgjør det ikke den store forskjellen. Det må vel være noe mer man kan gjøre?

 

 

Jeg reiser til London

London calling! Jeg gleder meg enormt, det er altfor lenge siden jeg har vært i denne innholdsrike byen. Så når en av mine beste venner sa hun skulle hit og lurte på om jeg ville bli med, så var jeg ikke vanskelig å be.

Jeg sitter på flyet nå, etter mye drama og ventetid. Det var visst noe med noe brannsikring og sykdom osv. Så det var flere fly som ble nektet landing i Bergen i dag. Men jeg stresser nesten aldri. Så jeg tok meg bare en ekstra kaffe, og vipps så ble det boarding. Heldigvis har jeg ingenting jeg skal rekke, men jeg gleder meg sykt. Jeg har på følelsen at dette kommer til å bli en fantastisk tur. Jeg er veldig klar for en jentetur med masse god mat, vin og shopping.

Håper alle får en fin helg!

Jeg har hatt sex i 2018

Noen spørsmål og svar ♥

Har du hatt sex i 2018?

Ja, heldigvis. Haha
Sex er viktig, og sunt for kropp og sjel.

Hva er din favoritt-parfyme?

Det er helt klart Olympia fra Paco Roban. Det er den eneste parfymen jeg bruker.


Hva er det kleineste du har gjort på byen?

Huff, det tror jeg var når jeg feiret nyttår når jeg var 18. Jeg var på et 20-årssted fordi jeg kjente eieren. Da kom jeg inn på nåde. Men jeg tålte ikke drinkene, og ble dårlig. Så det endte med at jeg spydde bak en plante, uten at noen andre merket det. Men det var helt grusomt, og jeg har aldri vært så flau i ettertid i hele mitt liv.


Bor du i Bergen eller Spania?

Jeg bor hovedsaklig i Bergen, men er ofte i Spania.


Er du singel?

Ja, jeg er absolutt singel. Men jeg har en person som jeg dater og tilbringer tid med. Men jeg tror aldri det kommer til å bli noe forhold, for vi er altfor forskjellige.


Kan du beskrive drømmemannen din?

Jeg er nok ikke den rette til å beskrive drømmemannen min, fordi jeg har ikke noe bestemt jeg går etter. Jeg er åpen for ekte kjærlighet, og det er det eneste jeg vil ha. Jeg er åpen for at det kan komme i alle type former, og når du minst venter det.


Hvem er din favoritt fra Paradise Hotel?

For å være helt ærlig må det være presidenten, Kristian René. Jeg har ledd meg i hjel av alle sesongene hans. Han er helt legendarisk på tv!


Hvilke av jentene liker du best fra årets sesong?

Det må helt klart bli Newa, Isabel, Ingrid og Karoline.

 

 

 

I dag var jeg diva

I dag har jeg vært i mitt ess. Jeg har gjort minst mulig, bare spist masse god mat. Ligget lenge i solen, og hatt helt nydelig servering. Jeg har begynt å lese boken Frognerfitter, og jeg må si jeg har blitt en smule hekta! Synes den er superunderholdende, og klarer ikke helt legge å den fra meg. Vil du ha noe å lese, så anbefaler jeg den!

Jeg har også blitt sykt brun. Jeg har faktisk aldri vært så brun før! Jeg er veldig hvit naturlig. Men jeg har mange venninner som bruker den såkalte “Barbie-bruningen” – melanotan. Ei venninne har satt det på meg i noen dager, og det sitter tydeligvis i fremdeles. Men jeg kommer ikke til å fortsette å bruke det, jeg synes det er så ekkelt med de små sprøytene. Så får jeg heller bare være litt lysere.

Håper alle har hatt en like fin dag som meg! Klem fra meg

 

 

Marbella er noe av det beste jeg vet

Jeg har virkelig unnet meg selv en tid med ren avslapping nå. Jeg kjente at det var noe jeg trengte, og det er utrolig viktig for meg denne sommeren. Jeg har vært ekstremt utmattet og sliten, det har nok vært mye på grunn av min far. Han har vært utsatt for et slag, og han har ingen andre barn enn meg. Derfor tar jeg meg veldig mye av han, og han er alltid min førsteprioritet.

 

Jeg har satt mye annet i livet litt på vent for tiden, fordi jeg kjenner at akkurat nå er det eneste riktige for meg å være omgitt av dyrene mine, pappa, nære venner og familie.Vi hadde egentlig ikke tenkt å reise ned til Marbella før i slutten av august, for det er så utrolig mye turister her nede nå i fellesferien. Men det har gått veldig fint, og vi har virkelig kost oss masse.

 

Jeg har til og med vært en del ute med venner, hatt noen fine sommerkvelder og bare hatt det gøy.

Jeg er så atter atter lei av at det er flere som tror at jeg er sammen med min far. Det er helt sykt! Som for eksempel i går hadde vi lunsj sammen på Plaza-Beach, en plass vi går ofte på. Så kommer det fire flotte engelske jenter og setter seg ned med oss. De er veldig hyggelige, men hun ene bare spør rett ut. Det er hun som tydeligvis har fått mest alkohol i seg, og hun spør om vi er gift. Meg og pappa bare ser på hverandre, og begynner å le. Det ender hvertfall med at de sitter ved bordet vårt, og vi tar et glass vin sammen. Jeg går før pappa, og hun ene prøver å overtale meg til å bli med de på byen. Det er jeg overhodet ikke interessert i. Engelske jenter har (uten å skjære alle over én kam) en tendens til å oppføre seg ganske vulgært. Hvertfall her nede, har jeg inntrykk av. Ei av de venninnene endte opp med å prøve seg på min far.

Ja, det er spesielt. Men samtidig er det gøy, og det er nettopp det jeg liker veldig godt med Marbella. Her finner du absolutt alle typer mennesker og kulturer. Alle er en smule galen, og skiller seg ut. Så det blir aldri et kjedelig øyeblikk!

 

Ta vare på deg selv

Har du noen gang sagt ja til noe du ikke har lyst til? Sagt ja til noen fordi du ikke ville skuffe dem, men egentlig ikke ønsket det? Du er ikke alene om det. Det er viktig å kjenne sine egne grenser, og tørre å stå for det. Det er ikke feil å si nei til noe fordi du egentlig ikke har lyst, selv om andre ønsker at du skal det. Kjenn etter hva du selv vil, dine grenser, og lær deg å si ifra. Lytt til kroppens signaler. Det er ikke egoistisk å sette seg selv først, og ta vare på seg selv. Det er kun du som kan kjenne etter hva du klarer, og hva som er best for deg. Ikke la andre styre hva du skal gjøre. Ikke godta å gjøre noe kun på andres premisser, fordi de forventer det. Lær deg å sette deg selv først, og gjør det for din egen helses del. Om du for lenge går på akkord med hva du egentlig synes er greit, er det heller ingen andre enn du som taper på det på sikt. Det kan føre til at du sliter deg ut og tøyer dine egne grenser over tid. Prøv å tenk etter når du sier ja til noe, gjør du det fordi du vil det selv, eller fordi du vil glede andre? Det er fint å ville glede andre, men det burde ikke skje på bekostning av hva du ønsker, kun fordi du ikke har lyst til å skuffe noen, ikke vil at noen skal bli såret, lei seg, og lignende.

Du er den viktigste personen i livet ditt, våg å sette deg selv først, og gjør valg som gjør deg glad!

Mange i dagens samfunn kjenner på det å være stresset, ha for mye å gjøre, som etter hvert kan føre til at de blir utbrente. Kanskje er det fordi du har for høye forventninger til hva du skal greie, og ikke makter å innfri de selv, eller kanskje andre har for høye forventninger til deg. Kanskje du kjenner på det fordi du har opplevd noe tungt som er en ekstra påkjenning. Eller kan det være fordi du ikke greier å si nei til andre, og dermed heller ikke lytter til din egen kropp. Uansett hva som er årsaken, tror jeg noe av det viktigste til å kunne få det bedre er å lære mer om seg selv, vite hva du vil, og kunne sette seg selv først uten å få dårlig samvittighet for det. Ikke minst det å lære seg å si fra til andre rundt seg. Håper flere kan bli flinkere til å ta vare på seg selv. Gjør det for din egen del, ikke for noen andre!