Er det ikke lov å være forbilde hvis man er operert?

Jeg kjenner at jeg blir litt irritert når jeg ser flere jenter (kjente ansikter) som har gjort MASSE med utseendet sitt, da mener jeg at hadde du sett et bilde av vedkommende for 5 år siden ville du mest sannsynlig ikke kunne sett hvem det er.

Samme personer  fronter at det å være naturlig er så bra, og samtidig slenger direkte dritt om de som har valgt å «pynte» på utseendet sitt med plastisk kirurgi. Det er meget spesielt når man selv har utført x antall inngrep.

Vi er heldige og lever i et fritt land, der alle har tilgang på plastisk kirurgi, og kan fikse seg dersom det er et sterkt ønske om dette.

Jeg skal ærlig innrømme at det jeg har valgt å gjøre med utseendet mitt er noe jeg ikke angrer på i det hele tatt. Jeg har virkelig blitt glad i meg selv slik jeg ser ut nå, og jeg er fornøyd med det jeg har gjort.

Det virker som flere og flere bare henger seg på denne naturlige bølgen, og det er jo topp det. Men jeg mister faktisk litt respekt når mennesker som har operert og pyntet på seg selv skal se ned på de som er åpen om det.

Jeg syns det er bra at man er åpen om det. Vi er bare mennesker, og vi ønsker jo å se best mulig ut. Man er ikke et dårlig menneske hvis man velger å operere seg, og åpent fortelle om det i ettertid.

Plastisk kirurgi har kommet for å bli, det er helt klart.

Men når det er sagt, så synes jeg det er veldig bra at det har blitt fokus på at det er fint med naturlig skjønnhet, og at det er viktig å ha det godt med seg selv.❤

Den mest crazye bursdagen

Jeg har bestemt for å gjøre noe nytt i år på bursdagen min. Jeg er jo veldig opptatt av at det finnes mye mellom himmel og jord som vi ikke har evne og forståelse for. Jeg har ved flere anledninger i livet opplevd overnaturlige ting. Alt fra at farmor har fortalt meg ting i søvne, som har hendt senere i tid. Ofte før forferdelige ting skjer har jeg hatt mareritt om det i forkant! Dette er ikke noe som plutselig har kommet, det er noe jeg har opplevd siden barndommen.
 

Da jeg var i Paris for noen år tilbake med familien min, fortalte jeg min mor på vei til lunsj at det var noe som ikke stemte. Jeg hadde en overveldende følelse, og var veldig nervøs. Noen timer senere hendte det flere terrorangrep, og panikken spredde seg. Vi fikk ikke tilgang på leiligheten vår, og måtte søke ly i en restaurant i flere timer. Min mor som er realist sa til meg at hun aldri skulle le når jeg får en fornemmelse av noe. Det er både en god og dårlig egenskap å besitte. Jeg har også møtt “healere” og synske mennesker som virkelig har overrasket meg med evnene sine. Dette gjør at jeg er overbevist om at det finnes noe som er større enn oss, og at universet kommuniserer  med oss hele tiden. Vi må bare bli flinkere til å lytte. Til oss selv og vår indre stemme.
 

Nå skal jeg legge fra meg all luksusen for noen dager, og dra på en liten reise med en spirituell kult. Jeg må virkelig si at jeg både gruer og gleder meg, dette blir superspennende! Jeg håper at jeg får muligheten til å føle på noe helt utenom det vanlige. Det er deler i gruppen som skal prøve noe som heter Ailaska, som er en væske fra et tre som visstnokk skal gi deg en full forståelse for livet, og det skal være veldig healende på trauma fra barndom og generelt fra livet. 
 

Flere rusmisbrukere har tatt dette stoffet en gang, og sluttet fullstendig med dop i senere tid så det er jo positivt. Det er også mange kjendiser som gjør dette rituale en gang årlig for å frelse seg. Jeg har ikke bestemt meg for om jeg skal ta å drikke denne “teen”, men jeg skal hvertfall være med på flere spennende ting som jeg skal fortelle dere om.

Det er utrolig vanskelig med internett her nede, akkurat nå befinner jeg meg i Peru. Men vi skal videre til forskjellige plasser, så dette blir spennende!

Jeg svarer på de vanskelige spørsmålene!

Hvor mange operasjoner har du tatt?

Jeg har tatt 3 operasjoner i narkose, og litt fillers, litt i lepper og kinn.
 

Har du noen gang hatt en sugardaddy?

Det har jeg aldri. Jeg har vært sammen med rike mennesker ja, men det har ikke vært på grunn av pengene. Jeg har blant annet datet han som grunnla tinder. Vi hadde det utrolig gøy sammen. Han er forlovet nå, og jeg angrer litt på at jeg avsluttet det. Han er utrolig morsom å være med.
 

Hvorfor fløy du privatfly i sommer?

Det er langt fra første gang jeg flyr privat, og garantert ikke siste. Det er noe jeg gjør en gang i blant. Jeg føler ikke noe behov for å utdype det noe mer.
 

Hvordan går det med din far?

Takk som spør! Min far har det bedre, og vi tilbringer veldig mye tid sammen. Håper virkelig han blir helt frisk snart. Han har full oppfølging på sykehuset nå, og må ta ting ganske rolig fremover. Det er noe som overhodet ikke er vanlig for han.
 

Har du noen gang brutt loven?

Ja, da jeg var yngre. Jeg har en episode som jeg ikke er veldig stolt over. Men bortsett fra det har jeg alltid holdt tungen veldig rett i munnen, for å si det slikt.
 

Hvilke operasjoner skal du ta nå i oktober?

Det kommer jeg tilbake til. Jeg skal dele alt om dette når tidspunktet nærmer seg, og jeg har vært å pratet med legen.

Paradise hotel forandret alt

Tiden flyr, og det er snart 5 år siden jeg var med i min første sesong av Paradise Hotel. Jeg var nettopp fylt 24. Jeg husker jeg jeg hadde et veldig avslappet forhold til det at jeg skulle være med i en slik reality-serie. Lite visste jeg at det skulle forandre meg så mye som menneske! Jeg lærte virkelig så mye om meg selv, og mennesker i løpet av de to månedene. Den viktigste lærdommen jeg tok med meg hjem, var nok at man skal være ekstremt forsiktig med å stole på andre mennesker. I pressede situasjoner gjør man til syvende og sist det som føles riktig der og da, og da betyr ikke et løfte som man har gitt for to uker siden så mye lenger. Jeg lærte å akseptere det, at under press kan man virkelig bringe frem det verste i enkelte, men også det beste. Alle reagerer forskjellig. Spillet har en tendens til å skape store reaksjoner og følelser hos deltagerene.

Jeg har blitt mye tøffere på mange måter, også fordi jeg lar ikke nett-troll eller idiotisk kritikk gå inn på meg i det hele tatt. Det er veldig deilig å ha kommet dit at man ikke bryr seg et fnugg om slik idioti. Det handler kun om bitre mennesker som har det vondt med seg selv, og føler behov for å ytre hat og sjalusi. Det er trist, men slik er det dessverre. Er det noen jeg hører på, og tar i mot råd og kritikk fra, er det familie og mine nære venner. Jeg bryr meg mye om deres meninger, og de vil kun mitt beste. I motsetning til disse bitre nett-trollene som ikke har noe mer positivt å fylle livene sine med.

Jeg håper alle får en fin søndag. Jeg har blitt skikkelig syk. Så hvis jeg ikke blir bedre i løpet av de nærmeste dagene, så skal jeg komme meg til legen. Det er så kjedelig å bare være hjemme og ikke ha muligheten til å gå ut og gjøre ting!

Dette bruker jeg pengene mine på!

Jeg har fått mye tilbakemeldinger fra dere om hva jeg bruker penger på, så nå skal jeg fortelle dere åpent om hva jeg bruker penger på. Det er vanskelig for meg å si hvor mye jeg bruker hver måned, for det varierer veldig. Jeg kan ha en måned med moderat forbruk, og en måned der jeg har kost meg veldig mye, og sluppet meg ekstra løs på pengefronten.

Jeg lever fornuftig, og selv om jeg er glad i å kose meg, har jeg alltid god kontroll på pengene mine. Det er viktig, jeg tar tross alt ansvar. Jeg har flere dyr jeg tar vare på, og ikke minst et huslån. Men det er snart nedbetalt, og det er jeg veldig stolt over i en alder av 28❤

Jeg bruker masse penger på:

Reising
Jeg elsker å reise og se verden✈

 

Dyrene mine💖

Jeg sørger alltid for at dyrene mine har det bra, og at de har alt de trenger av pleie og vitaminer, behandlinger osv… Jeg får alltid mye skryt når jeg er hos veterinæren. De påpeker at spesielt Batman og Britney virkelig er sunne og friske, og ikke minst alltid i godt humør. Jeg tar de også med på X antall reiser i løpet av året, så det går litt penger der også! Nå holdt jeg nesten på å glemme hestene, det er ikke billig med hest! Heldigvis har jeg ordnet med løsninger som gjør at det blir mer økonomisk, siden jeg ikke rir aktivt hver dag lenger.💕
 

Mat

Jeg bruker mye penger på mat siden jeg spiser ute hvertfall 5-6 dager i uken. Jeg bruker skjeldent penger på alkohol, da jeg for det meste har sluttet å drikke. Jeg tar 1 glass i ny og ne, men stort sett er jeg avholds. Jeg bruker derimot mer penger på juicer osv.🌱
 

Shopping

Jeg har en veldig fin og innholdsrik garderobe, så jeg prøver å å ikke kjøpe noe med mindre jeg virkelig vil ha det. Selv om dette er vanskelig til tider, for jeg elsker å shoppe💕
 

Spa

Jeg bruker mye penger på god ansiktspleie, ansiktsbehandlinger, massasje og akupunktur i ny og ne. Det er viktig å ta vare på seg selv, så det ser jeg på som en nødvendighet. 💆

 

 

 

Noen bilder fra Snapchat

Her er en snap fra Nikki-Beach Marbella hvor jeg er ganske ofte i løpet av sommeren🎉 Dette var i påsken rett etter Vendela og Petter hadde blitt sammen, og det var så koselig å se Petter så forelsket ❤

Her er jeg i London med pappa. Vi har familie både i London og i Guernsey, så vi drar alltid til England 2-3 ganger i løpet av året. Vi storkoser oss virkelig på disse turene. Jeg har den beste pappaen i verden. Virkelig!

Her er jeg ute og flyr med stil. 

Her er jeg på hytten som jeg er veldig dårlig til å bruke! Men herregud så deilig det er å komme seg ut på landet, bare slappe av og nyte rolige dager.

På tur i Nordnesparken med min elskede Batman.

Her er jeg i studio, vi skulle lage en diva-sang. Men jeg måtte bare avlyse når jeg så hvor utrolig mye arbeid det ligger bak EN sang. Jeg har fått mye større respekt for artister i ettertid, det er virkelig en lang og hard prosess!

Her flyr jeg helikopter fra Finnskogtoppen i kjent stil!

Den vanskeligste dagen på lenge

Jeg har et menneske i verden som betyr mest for meg, min flotte pappa. Mitt store forbilde, støtte og venn. Det har seg dessverre slik at han har hatt litt problemer med helsen, og for to dager siden måtte han legges inn på sykehus. Jeg ble helt knust, og gruet meg ekstremt mye til å se han der. Sykehus er noe av det verste jeg vet. Heldigvis har jeg så fantastiske venner som alltid stiller opp. Så min gode venninne Anne kom til byn og hentet meg, så dro vi sammen opp til pappa i går. Det er bare et eller annet med sykehus som gjør at jeg bli helt dårlig. Lyset, lukten og ikke minst, triste, syke mennesker som lider på hver sin måte. Det er et eller annet som gjør at jeg ikke helt klarer det. Det var utrolig tøft å se min egen far i en sykeseng, med intravenøst. Heldigvis var han seg selv, med glimt i øyet. Jeg snakket nettopp med pappa, og han blir utskrevet i dag. Han skal tilbake for videre oppfølging, men han kan heldigvis dra hjem til seg selv. 

Det er rart hvor sårbart livet er, og slike tilfeller som dette får en virkelig til å innse at man skal ikke ta livet eller helsen for gitt. Det dessverre slik at mange sliter med helseplager, både fysisk og psykisk. Har man helsen, har man alt. Det er viktig å ikke glemme dette, og sette pris på bade at en selv, og de man er glad i er sunne og friske. Selvfølgelig er det mange sykdommer som kan ramme, og det kan skje mye som man overhode ikke er herre over, men man kan gjøre sitt for å holde seg sunn og frisk. Leve sunt, stresse mindre, holde seg borte fra røyk og høyt alkoholforbruk. Og dersom man har venner eller familie som sliter med dette, bør man gjøre en innsats for å hjelpe!

 

 

 

 

Jeg er ingen bitch!

Da er Charterfeber i gang på tv-skjermen, og jeg har fått litt tilbakemeldinger på at jeg virker bitchy, men bortsett fra det har det vært mye positivt! Man vil alltid finne det man ser etter, så hvis du har en oppfatning om at jeg er bitchy osv, så vil du se etter grunner til å bekrefte disse påstandene.. Meg selv og Aurora sier mye rart, og det er mye ironi som ligger bak. Det at de har valgt å klippe det slik at det ser ut som at jeg er på tlf min 90 prosent av tiden er helt greit. Jeg skrev jo tross alt under på en kontrakt, og de bruker film-materialet akkurat slik de vil. 

Men når det er sagt, så er jeg mye på tlf min. Jeg har mye ansvar, jeg har tross alt hunder, hester, venner, og en syk far. Dessuten er det naturlig for meg å gå igjennom ting som f.eks mailer når jeg ligger på solsenga. Fordi jeg liker ikke å ikke gjøre noen ting, da blir jeg så fort rastløs. Haha. Vi hadde mange andre samtaler, som jeg håper vi får se mer av i fremtiden. 

Det som også var veldig vittig, var at vi møtte en artig og spesiell type på kjøpesenteret som vi begge ga nummeret til. Vi skulle møte han og noen venner av han senere. Vi ble enige med kameramannen at vi skulle ringe han for å avtale, men det har de ikke tatt med. Han spurte om jeg ville ringe han en gang til, og det var da jeg ga beskjed om at det gjør jeg ikke. For det første ser han at jeg har ringt, og for det andre er det utrolig irriterende når mennesker ringer deg ned. Slik er ikke jeg som person i det hele tatt.

Jaja, det blir spennende å se hvordan klippen blir fremover. Håper ikke det fortsetter med at jeg bare er fraværende på tlf, for det blir jo ganske kjedelig i lengden!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Premierefest!

Ja, da var det tid for premierefest til Charterfeber. Jeg dro til Oslo i kjent stil med mine to barn Batman og Britney, og ikke minst en av mine bedre venner Annie.

Latteren gikk i ett siden hun plukket meg opp hjemme hos meg. Det er så deilig å ha venner man kan le av alt med. Jeg elsker at vi ikke tar hverandre så seriøst, og at vi alltid bringer ut det beste i hverandre. Vi trenger ikke alkohol engang, det er ofte vi går ut uten å drikke. Tro meg, vi har det minst like gøy som alle andre, om ikke gøyere.

Premierefesten ble en suksess, jeg hadde med meg tre veldig gode venninner Annie, Hedda og Andrea. Vi stakk av midt under festen, for alle ville ha burger. Det ble en skikkelig koselig middag. Herregud, så glad jeg er i vennene mine!!

Nå er jeg superfornøyd! Sitter på flyplassen med en veldig god følelse, og er klar for å dra hjem til Bergen igjen. Heldigvis ble det nesten ikke noe alkohol, så jeg skal på barrys i dag når jeg kommer hjem. Skal komme igang med trening for fullt igjen, det blir deilig! Blogges

Jeg svarer på det dere lurer på

Når var første gang du hadde sex?

Første gang jeg hadde sex var jeg 20 år gammel. Jeg husker at det var et stort tabu for meg, fordi det var mye press i vennegjengen. Det var ikke særlig romantisk i det hele tatt.
 

Hva skal til for at du blir forelsket?

Veien til hjertet mitt er helt klart latter, omsorg og kjemi. Det har alt å si for meg

 

Hvor mange hester har du?

Jeg har tre hester, og du kan lese om de HER

 

Hvor gammel var du når du begynte å ri?

Jeg var 9 år når jeg begynte på rideskole, også var jeg vel 10 når jeg fikk min første ponni.
 

Gleder du deg til Charterfeber?

Jeg gleder meg veldig til Charterfeber! Men jeg skal ærlig innrømme at jeg gruer meg en del også, fordi vi gjør så sykt mye kleine ting. Så det blir nok noen episoder som jeg må ha et glass vin til, for å si det sånn.
 

Hva er dine tanker om Ex on the beach?

Jeg digger Ex on the beach. Jeg har sett hver eneste episode! De er en morsom gjeng, med noen skikkelige personligheter. Mine favoritter er helt klart Malin, Inger og kunstneren. Jeg ler meg ihjel. 
 

Hvem heier du på i Skal vi danse?

Det er utrolig vanskelig å svare på! Det er første gang på evigheter at jeg ser på det. Men når det er så mange som jeg kjenner til som er med, så blir det jo ekstra gøy. Pappa er også superfan. Haha.. Det er vanskelig å svare på her og nå, for alle er virkelig flinke. Men jeg holder nok en ekstra knapp på Martine, da jeg synes hun er så utrolig flink, og stråler så fint på dansegulvet.