Den mest crazye bursdagen

Jeg har bestemt for å gjøre noe nytt i år på bursdagen min. Jeg er jo veldig opptatt av at det finnes mye mellom himmel og jord som vi ikke har evne og forståelse for. Jeg har ved flere anledninger i livet opplevd overnaturlige ting. Alt fra at farmor har fortalt meg ting i søvne, som har hendt senere i tid. Ofte før forferdelige ting skjer har jeg hatt mareritt om det i forkant! Dette er ikke noe som plutselig har kommet, det er noe jeg har opplevd siden barndommen.
 

Da jeg var i Paris for noen år tilbake med familien min, fortalte jeg min mor på vei til lunsj at det var noe som ikke stemte. Jeg hadde en overveldende følelse, og var veldig nervøs. Noen timer senere hendte det flere terrorangrep, og panikken spredde seg. Vi fikk ikke tilgang på leiligheten vår, og måtte søke ly i en restaurant i flere timer. Min mor som er realist sa til meg at hun aldri skulle le når jeg får en fornemmelse av noe. Det er både en god og dårlig egenskap å besitte. Jeg har også møtt “healere” og synske mennesker som virkelig har overrasket meg med evnene sine. Dette gjør at jeg er overbevist om at det finnes noe som er større enn oss, og at universet kommuniserer  med oss hele tiden. Vi må bare bli flinkere til å lytte. Til oss selv og vår indre stemme.
 

Nå skal jeg legge fra meg all luksusen for noen dager, og dra på en liten reise med en spirituell kult. Jeg må virkelig si at jeg både gruer og gleder meg, dette blir superspennende! Jeg håper at jeg får muligheten til å føle på noe helt utenom det vanlige. Det er deler i gruppen som skal prøve noe som heter Ailaska, som er en væske fra et tre som visstnokk skal gi deg en full forståelse for livet, og det skal være veldig healende på trauma fra barndom og generelt fra livet. 
 

Flere rusmisbrukere har tatt dette stoffet en gang, og sluttet fullstendig med dop i senere tid så det er jo positivt. Det er også mange kjendiser som gjør dette rituale en gang årlig for å frelse seg. Jeg har ikke bestemt meg for om jeg skal ta å drikke denne “teen”, men jeg skal hvertfall være med på flere spennende ting som jeg skal fortelle dere om.

Det er utrolig vanskelig med internett her nede, akkurat nå befinner jeg meg i Peru. Men vi skal videre til forskjellige plasser, så dette blir spennende!

Jeg svarer på de vanskelige spørsmålene!

Hvor mange operasjoner har du tatt?

Jeg har tatt 3 operasjoner i narkose, og litt fillers, litt i lepper og kinn.
 

Har du noen gang hatt en sugardaddy?

Det har jeg aldri. Jeg har vært sammen med rike mennesker ja, men det har ikke vært på grunn av pengene. Jeg har blant annet datet han som grunnla tinder. Vi hadde det utrolig gøy sammen. Han er forlovet nå, og jeg angrer litt på at jeg avsluttet det. Han er utrolig morsom å være med.
 

Hvorfor fløy du privatfly i sommer?

Det er langt fra første gang jeg flyr privat, og garantert ikke siste. Det er noe jeg gjør en gang i blant. Jeg føler ikke noe behov for å utdype det noe mer.
 

Hvordan går det med din far?

Takk som spør! Min far har det bedre, og vi tilbringer veldig mye tid sammen. Håper virkelig han blir helt frisk snart. Han har full oppfølging på sykehuset nå, og må ta ting ganske rolig fremover. Det er noe som overhodet ikke er vanlig for han.
 

Har du noen gang brutt loven?

Ja, da jeg var yngre. Jeg har en episode som jeg ikke er veldig stolt over. Men bortsett fra det har jeg alltid holdt tungen veldig rett i munnen, for å si det slikt.
 

Hvilke operasjoner skal du ta nå i oktober?

Det kommer jeg tilbake til. Jeg skal dele alt om dette når tidspunktet nærmer seg, og jeg har vært å pratet med legen.

Paradise hotel forandret alt

Tiden flyr, og det er snart 5 år siden jeg var med i min første sesong av Paradise Hotel. Jeg var nettopp fylt 24. Jeg husker jeg jeg hadde et veldig avslappet forhold til det at jeg skulle være med i en slik reality-serie. Lite visste jeg at det skulle forandre meg så mye som menneske! Jeg lærte virkelig så mye om meg selv, og mennesker i løpet av de to månedene. Den viktigste lærdommen jeg tok med meg hjem, var nok at man skal være ekstremt forsiktig med å stole på andre mennesker. I pressede situasjoner gjør man til syvende og sist det som føles riktig der og da, og da betyr ikke et løfte som man har gitt for to uker siden så mye lenger. Jeg lærte å akseptere det, at under press kan man virkelig bringe frem det verste i enkelte, men også det beste. Alle reagerer forskjellig. Spillet har en tendens til å skape store reaksjoner og følelser hos deltagerene.

Jeg har blitt mye tøffere på mange måter, også fordi jeg lar ikke nett-troll eller idiotisk kritikk gå inn på meg i det hele tatt. Det er veldig deilig å ha kommet dit at man ikke bryr seg et fnugg om slik idioti. Det handler kun om bitre mennesker som har det vondt med seg selv, og føler behov for å ytre hat og sjalusi. Det er trist, men slik er det dessverre. Er det noen jeg hører på, og tar i mot råd og kritikk fra, er det familie og mine nære venner. Jeg bryr meg mye om deres meninger, og de vil kun mitt beste. I motsetning til disse bitre nett-trollene som ikke har noe mer positivt å fylle livene sine med.

Jeg håper alle får en fin søndag. Jeg har blitt skikkelig syk. Så hvis jeg ikke blir bedre i løpet av de nærmeste dagene, så skal jeg komme meg til legen. Det er så kjedelig å bare være hjemme og ikke ha muligheten til å gå ut og gjøre ting!

Noen bilder fra Snapchat

Her er en snap fra Nikki-Beach Marbella hvor jeg er ganske ofte i løpet av sommeren🎉 Dette var i påsken rett etter Vendela og Petter hadde blitt sammen, og det var så koselig å se Petter så forelsket ❤

Her er jeg i London med pappa. Vi har familie både i London og i Guernsey, så vi drar alltid til England 2-3 ganger i løpet av året. Vi storkoser oss virkelig på disse turene. Jeg har den beste pappaen i verden. Virkelig!

Her er jeg ute og flyr med stil. 

Her er jeg på hytten som jeg er veldig dårlig til å bruke! Men herregud så deilig det er å komme seg ut på landet, bare slappe av og nyte rolige dager.

På tur i Nordnesparken med min elskede Batman.

Her er jeg i studio, vi skulle lage en diva-sang. Men jeg måtte bare avlyse når jeg så hvor utrolig mye arbeid det ligger bak EN sang. Jeg har fått mye større respekt for artister i ettertid, det er virkelig en lang og hard prosess!

Her flyr jeg helikopter fra Finnskogtoppen i kjent stil!

Premierefest!

Ja, da var det tid for premierefest til Charterfeber. Jeg dro til Oslo i kjent stil med mine to barn Batman og Britney, og ikke minst en av mine bedre venner Annie.

Latteren gikk i ett siden hun plukket meg opp hjemme hos meg. Det er så deilig å ha venner man kan le av alt med. Jeg elsker at vi ikke tar hverandre så seriøst, og at vi alltid bringer ut det beste i hverandre. Vi trenger ikke alkohol engang, det er ofte vi går ut uten å drikke. Tro meg, vi har det minst like gøy som alle andre, om ikke gøyere.

Premierefesten ble en suksess, jeg hadde med meg tre veldig gode venninner Annie, Hedda og Andrea. Vi stakk av midt under festen, for alle ville ha burger. Det ble en skikkelig koselig middag. Herregud, så glad jeg er i vennene mine!!

Nå er jeg superfornøyd! Sitter på flyplassen med en veldig god følelse, og er klar for å dra hjem til Bergen igjen. Heldigvis ble det nesten ikke noe alkohol, så jeg skal på barrys i dag når jeg kommer hjem. Skal komme igang med trening for fullt igjen, det blir deilig! Blogges

Jeg svarer på det dere lurer på

Når var første gang du hadde sex?

Første gang jeg hadde sex var jeg 20 år gammel. Jeg husker at det var et stort tabu for meg, fordi det var mye press i vennegjengen. Det var ikke særlig romantisk i det hele tatt.
 

Hva skal til for at du blir forelsket?

Veien til hjertet mitt er helt klart latter, omsorg og kjemi. Det har alt å si for meg

 

Hvor mange hester har du?

Jeg har tre hester, og du kan lese om de HER

 

Hvor gammel var du når du begynte å ri?

Jeg var 9 år når jeg begynte på rideskole, også var jeg vel 10 når jeg fikk min første ponni.
 

Gleder du deg til Charterfeber?

Jeg gleder meg veldig til Charterfeber! Men jeg skal ærlig innrømme at jeg gruer meg en del også, fordi vi gjør så sykt mye kleine ting. Så det blir nok noen episoder som jeg må ha et glass vin til, for å si det sånn.
 

Hva er dine tanker om Ex on the beach?

Jeg digger Ex on the beach. Jeg har sett hver eneste episode! De er en morsom gjeng, med noen skikkelige personligheter. Mine favoritter er helt klart Malin, Inger og kunstneren. Jeg ler meg ihjel. 
 

Hvem heier du på i Skal vi danse?

Det er utrolig vanskelig å svare på! Det er første gang på evigheter at jeg ser på det. Men når det er så mange som jeg kjenner til som er med, så blir det jo ekstra gøy. Pappa er også superfan. Haha.. Det er vanskelig å svare på her og nå, for alle er virkelig flinke. Men jeg holder nok en ekstra knapp på Martine, da jeg synes hun er så utrolig flink, og stråler så fint på dansegulvet.
 

 

Jeg ble stalket på ferien av en norsk turist

Jeg snakket i telefonen med en av mine beste venninner i går, og vi mimret tilbake til sol, sommer, Saint-Tropez og Italia.. Det var så utrolig mye gøy  som hendte på ferien vår, men vi ble også utsatt for litt spesielle episoder. Som for eksempel når vi var i Pompei så var det en norsk turist som fikk øye på meg og alle venninnene mine. Så sto han der og tok masse snik foto av oss. Jeg så det, smilte til han og sa at dersom han ville ha et bilde kunne han bare spørre. Han fikk masse bilder som venninnen min tok. Det ble etterhvert veldig kleint, for etter han hadde fått bildene så bare fortsatte han å følge etter oss.

Til slutt ble ei i gruppen så sur at hun gikk bort og sa at dersom han ikke sluttet, så kom hun til å kontakte politiet. Da sa han bare at han hadde lov til å gå hvor han ville siden det var en offentlig plass. Hun ble skikkelig provosert og skjelte ham ut etter noter, og etterhvert hang flere seg på. Jeg synes helt ærlig at det bare ble morsomt. Jeg var ikke redd for han, og ettersom vi var nærmere 9 jenter og han var tydeligvis var alene, så følte jeg meg ikke nervøs i det hele tatt. Jeg er blitt så vant til slike ting at jeg ikke reagerer på det lenger. Men flere av de andre ble ganske satt ut, og syntes det var veldig ubehagelig.

Kroppspress, instagram og blogger

Nå har jeg stilt opp i debatt for andre gang. Kroppspress er noe som mange unge i dag virkelig kjenner på. Det er trist at det har blitt slik at så mange unge føler at de ikke er god nok, og at livet de lever er kjedelig. Instagram og blogg er jo en virkelighet som ikke er ekte, du kan dele hva du vil og de fleste, inkludert meg selv, deler som oftest de gode tingene. Det gøye og de fineste bildene. Det som ikke er like bra blir mindre synlig. Men jeg har også prøvd å være mer åpen på bloggen, og dele de vanskelige tingene som jeg sliter med. Jeg ønsker ikke å fremstille meg selv som perfekt, selv om det fort kan virke slikt når man legger ut de bedre og morsomme tingene fra livet sitt.

Det var rørende å se så mange flotte ungdommer, og ikke minst hvor smarte og reflekterte de var. Jeg ble utrolig imponert! Det var så mange gode spørsmål, og det var flott og se så mye engasjement. Jeg tror disse debattene er viktige og ja, som blogger har man et ansvar for hva man deler. Samtidig lever vi i et land hvor vi er så heldige at vi har ytringsfrihet til å dele det vi ønsker å dele, og fremstille oss slikt som vi ønsker på blogg og sosiale medier. Da er det jo naturlig at man ønsker å fremstille seg best mulig.

Men det som legges ut på instagram og blogger er ofte bare en liten del av livet til personer. Dersom man sammenligner seg med det, så sammenligner man seg kun med den delen som de selv har valgt å vise andre.
 

Dere kan se debatten HER 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Penger, Mads Hansen og den verste daten i mitt liv

Dette er innleggene som er mest lest, og ikke minst, spørsmålet om hvor jeg får pengene mine fra som så mange spør om.

♥ Den verste daten i mitt liv. Dette innlegget tok helt av, og det kan jeg godt forstå. Han var en skikkelig drittsekk! Les det HER

♥ Mitt mest provoserende innlegg kan du lese HER

♥ Jeg ble hengt ut av Mads Hansen HER

♥ Kroppspress-debatten HER

♥ Hvor kommer pengene mine fra? HER

 

Når exen din prøver å gjøre deg sjalu

Jeg skrev et veldig åpent innlegg om at jeg er blitt forelsket for første gang på evigheter. Det var utrolig skummelt for meg å innrømme det for meg selv, og så for dere lesere.  Men jeg orker ikke la angsten for å bli såret stoppe meg mer, da kommer jeg bare til å angre. Jeg har jo tross alt møtt noen utrolig flotte mennesker som jeg aldri har turt å satse på, fordi frykten og angsten for å bli såret tar over. Jeg kan ikke fortsette å la det ødelegge for meg, det vil bare gjøre det verre.

Jeg har fått så utrolig mange sinte meldinger fra gutter som jeg har datet, og nå toppet det hele seg. Exen min sendte meg bilde av den nye damen sin, for å etterpå sende en melding om at han fremdeles elsker meg. Det er en smule spesielt, og jeg klarer ikke helt å forholde meg til det. Jeg vet ærlig talt ikke om jeg skal le eller grine? Hvordan skal man reagere på noe sånt, og hvorfor skulle jeg ha interesse av et bilde av den nye damen hans?
 

Denne personen er en som jeg har gått igjennom så mye med, både på godt og vondt. Det var det mennesket jeg trodde jeg skulle være med for alltid, men slik ble det ikke. For første gang i mitt unge liv begynte jeg å tenke på familie og barn. Det er så utrolig fjernt nå. Flere ganger i løpet av forholdet vårt fikk jeg sammenbrudd. Han kunne ringe meg når jeg var midt i en shoot eller på familiemiddag for å fortelle meg at det var best at vi gjorde det slutt, for å komme løpende tilbake dagen etter. Jeg var naiv, og tok han alltid tilbake. Jeg visste jo at det ikke var riktig. Men følelsene tok fullstendig  overhånd, og da hadde det ikke så mye å si hva som var fornuftig. 

Jeg håper virkelig ikke at han gjør dette mot sin nye kjæreste! Jeg ønsker ikke at noen, ikke en gang min verste fiende må få oppleve all den sorgen som jeg måtte gå gjennom i det forholdet. Jeg håper og tror at alle kan forandre seg, og at enkelte mennesker ikke er ment til å være sammen. Rett og slett fordi man kan bringe fram det verste i hverandre, og ikke det beste.

Heldigvis er jeg kommet dit at jeg aldri kommer til å ta han tilbake, uansett hva han gjør. Det er bare veldig rart at dette tok nærmere 4 år. Men endelig er jeg der.

 

 

 

This is too much