Derfor er Zalander favoritthesten min❤️

Reklame | Nelly

Zalander er en veldig stor, men utrolig snill hest som kan håndteres av absolutt alle! Dessverre er det slikt at de fleste som er i hestemiljøet har opplevd forferdelige hendelser med hestene sine ,trenere, utlån av hest osv.

Jeg er ingen unntak! Da jeg var 18 år var jeg satsende rytter og konkurrerte jevnlig i dressur. Jeg var på jakt etter en ny hest, og dro med en bekjent fra Stavanger hele veien til Portugal, der jeg fant drømmehesten Uranus. Jeg investerte masse penger i denne hesten, og importerte han til Norge. Jeg valgte å beholde han som hingst, og vi trente jevnlig for en meget dyktig trener på Moldegård. Etterhvert ble han meget hissig og vanskelig å håndtere. Det var alltid mange hester i sving på ride banene, og han hadde vansker for å konsentrerer seg. Jeg begynte etterhvert å miste ridegleden, og ble småredd min egen hest.  En god venninne av med som hadde flere hester oppstallet i Tyskland, sa at jeg burde bli med hun dit da hun var sikker på at det ville hjelpe meg og Urano. Hun klarte til slutt å overtale meg, til tross for at alle andre frarådet meg til å gjøre det. Treneren min og andre på stallen. Det endte opp med å bli den beste avgjørelses jeg tok noensinne. Tyskland var fantastisk, og jeg lærte så masse! Ikke minst ble Urano mye mer harmonisk og avslappet. Etter et år var vi klar for Norge igjen, og planen var å komme langt. NM og Oslo Horseshow var det som lå foran oss. Vi trente masse for Siri Hjellesen som var stor fan av Urano.

Dessverre kom det for en dag at jeg ble hardt rammet av kyssesyken. Jeg ble innlagt på sykehus, og hadde ikke sjanse til å ri eller være aktiv på lengre tid.  Jeg valgte å «låne» vekk hesten min til en venninne som var ekstremt flink til å ri, men som aldri kunne ha mulighet til å kjøpe seg en slik hest da det koster en del. Hun var kjempeflink, og de gjorde det veldig bra. De fikk god plassering under NM, og vant masse stevner. Det var en rolig kveld da jeg satt hjemme med kjæresten min at en venninne sendte meg en melding og spurte meg om jeg skulle selge Urano?! Nei, selvfølgelig skulle jeg ikke det svarte jeg. Hun hadde sett en annonse på Finn.no. Jeg forsto absolutt ingenting. Det viste seg at hun bak min rygg hadde laget en avtale med mn far om å selge han selvfølgelig med en kraftig provisjon. Hun hadde rett og slett brukt argumenter som at det var for det beste. For nå var han på topp, og det ville ta lang tid for meg å komme opp på det nivået igjen etter kyssesyken. Hesten ville bare tape verdi dersom jeg tok han tilbake til Bergen.

Jeg ble virkelig knust, og dro ned til Stavanger med en av mine bestevenninner. Da bare løp hun vekk fra stallen og kastet alt utstyret til Urano som hun hadde fullstendig ødelagt ut på plassen. Hun nektet også å gi fra seg salen og dyrere utstyr som hun hadde fått låne. Jeg ble nødt til å politianmelde henne, og politet tvang henne å gi det fra seg. Det er nå markert på rullebladet hennes. Det ble også påvist at Urano var skadet i flere ledd av alt for intensiv trening, og det var ingen tvil om at dette var slitasjeskader ifølge veterinæren.

Det var helt klart en av de vanskeligste opplevelsene i mitt liv, og jeg er bare så glad for at jeg endelig har klart å legge det bak meg. Jeg bestemte meg for at jeg aldri skulle ha hest igjen, men så møtte jeg Zalander og da bare visste jeg med en gang at den hesten der, han skal jeg ha!

Det var en fantastisk følelse. Endelig klarte jeg å få tilbake ridegleden min. Zalander står den dag i dag på østlandet hos en ekstremt dyktig og satsende rytter som virkelig tar godt vare på han. Det viser bare at det finnes virkelig gode ærlig mennesker der ute også, som virkelig går an å stole på.

 

Nå ser dere meg snart på tv igjen

Det er bare noen dager siden jeg kom hjem fra Oslo, og det var en kjempefin tur. Det er alltid like kjekt å møte igjen venner og produksjonen i tv3. Det skal snart spilles inn ny sesong av Paradise Hotel. Jeg gleder meg skikkelig til å se hvordan man skal toppe forrige sesong, som jeg personlig synes er den beste hittil!

Jeg kommer selv til å delta i minst et tv-program nå etter nyttår. Det blir en ny setting og jeg gleder meg så utrolig masse! Jeg skal gjøre alt jeg kan for å by på meg selv, og vise dere den morsomme og glade jenta jeg er! Når det er sagt er det jo mørketid nå, og med det innebærer det at jeg er mye hjemme og slapper av. Jeg gleder meg så masse til å se flere av programmene som tv3 har å by på  fremover. Som i lomma på Silje, der Silje skal hjelpe kjendiser med økonomien (Det kan umulig være noen lett jobb)  og ikke minst kamp kulinaris! Ut fra de klippene jeg har sett så ser det utrolig morsomt ut! Håper alle koser seg og har en flott førjulstid. Klem fra meg❄️💓❄️

For et år siden

For et år siden var julen en tung tid for meg. Det er noe med julen som enten gjør deg veldig glad og oppstemt, eller sliten og trist. Det er ikke noen mellomting, alle følelser blir forsterket. Jeg for min del hadde et altfor høyt tempo med planlegging, reising og ikke minst julefeiring. Det ble faktisk så impulsiv julefeiring at meg og pappa bestemte oss for å feire jul på Grand i Oslo. Jeg hadde vært i flere møter med Style-management som plukket ut plagg  som jeg skulle pakke med til Paradise hotel osv. Det endte med at jeg ble så sliten og lei, og orket ikke å forholde meg til for mange mennesker. Så jeg forklarte situasjonen til pappa, og vi ble enige om å feire på Grand. Det ble en veldig fin jul til slutt❤️

I år er planen å feire på Geilo med familie. Nå er jeg i mye bedre humør, og har mer å gi til menneskene rundt meg, så det gleder jeg meg veldig til❄️

Er jeg singel?! Hva skal barna mine hete? Og hva ser jeg etter i en mann?

 

Hva ser du etter i en gutt? Nevn gjerne flere ting.


Det er et veldig vanskelig spørsmål å svare på. Nå har jeg ikke noe spesielt jeg ser etter. Jeg er veldig opptatt av å være rundt mennesker som får frem det beste i meg, og som inspirerer meg. Det høres kanskje litt egoistisk ut, men det er utrolig viktig! Det finnes nok av par som bringer fram det verste i hverandre, og som er ekstremt destruktive. Jeg har selv vært i et slikt forhold, og ønsker aldri å havne tilbake i noe slikt. Det er farlig. Livet kan være så utrolig bra, men man må beskytte seg selv. Vi som mennesker er nok mye mer påvirkelig enn det vi liker å innrømme, og da spesielt for de som står oss nærmest. Utseende betyr ekstremt lite, jeg har aldri vært en som går etter sixpack og Barbie-Ken. Selv om jeg har min fare shere of pene gutter. De har alle vært flotte kjærester, og jeg prøver ikke lage noe stereotyper. Men det er helt klart kjemi som er det viktigste, og ikke utseendet. Det er også viktig for meg å være med en som har sterk personlighet og egne meninger, og som utfordrer meg på enkelte plan. Hvis ikke føler jeg fort at det blir kjedelig. Jeg kunne aldri vært med en typisk tøffelhelt.

 

Hva synes du om danske menn?

 

Jeg er meget begeistret for danske menn. Jeg har jo vært veldig mye i Danmark på grunn av hestene mine, og da har jeg alltid møtt så mange flotte og spreke menn. Det er veldig vanlig at menn jobber som profesjonelle beridere i Danmark, og det er ingenting som får hjertet mitt til å banke litt ekstra enn en mann som er flink med hester.

Er du singel?

Ja jeg er singel. Jeg har en person som jeg er veldig begeistret for som jeg skal møte igjen etter jul. Det gleder jeg meg så masse til!

 

Hvilke tv-programmer ville du meldt deg på dersom du måtte?

Emmmm, det er ikke så lett å svare på. Ville likt å sagt 71 grader nord, men jeg har nok selvinnsikt til å forstå at jeg hadde ikke vart en time engang. Jeg elsker natur, men når det er sagt er jeg nok litt for glad i å ha det komfortabelt, og trives i luksuriøse omgivelser.

Dersom du får barn hva skal de hete?

Hadde jeg fått en datter ville jeg kalt henne Anna etter min farmor. Og hvis det hadde blitt en gutt er jeg litt usikker. Men jeg synes Frants er et veldig fint navn, eller Herman.

 

Er det ikke kjedelig å bo i Norge?

Nei, absolutt ikke! Norge har så mye gøy og spennende å by på. Jeg har faktisk begynt å planlegge ferie med venner, å ta hurtigruten osv. Det er nok lett å bli blind på alle muligheter man har, og bare drømme seg vekk med eksotiske reiser. Men Norge er noe av det fineste jeg vet om.

Hva synes du om fot-fetish?


Jeg har i utgangspunktet ikke noe i mot det. Vi er alle forskjellige, og for meg er det morsomt å tenke på hvor rare vi mennesker er og hvor rart det er at enkelte kan tenne på noe så rart som føtter. Det er jo ikke noe seksuelt over det i det hele tatt. Jeg hadde nok aldri dumpet en som jeg var veldig forelsket i dersom det hadde forekommet. Det som er creepy derimot, er gutter som sender private meldinger om å få bilde av føttene mine. Det er vulgært.

 

Hvor mye kostet operasjonen?

Operasjonen jeg tok i Istanbul koster 40K.

 

Har du hatt sex med en på over 40 år?

Ja, enkelte blir bare penere og bedre med årene, akkurat som god vin. Haha

 

Jeg elsker selvtilliten og selvrespekten din. Hva salgs råd kan du gi en som sliter med dette?

Her er det bare et råd å gi. Bli glad i deg selv! Vær egoistisk! Tenk på deg selv, og ikke finn deg i å bli dårlig behandlet. Det er ingenting som tærer mer på selvtilliten enn dette. Når du tar vare på deg selv og er glad i deg selv, er det mye lettere å ta vare på og være glad i andre! I Norge er janteloven mye verre enn noen gang, og det er mere viktig enn noen gang å tørre å være seg selv på godt og vondt. Da vil man også inspirere andre til å være det samme, og kanskje tørre å ta litt mere sjanser og prøve nye ting.