Mye action fremover!

 

Jeg håper alle har en fin søndag. Søndag er helt klart en av mine favorittdager. Alt er avslappet og rolig. Ikke minst kan man samles med familie og venner, og få en oppdatering på livene til hverandre. Jeg kommer til å starte opp med bloggen igjen nå for fullt. Jeg har så mye spennende som skjer fremover, at det er kjekt å bli mer aktiv med bloggen og sosiale medier. Men jeg må ærlig påpeke at jeg synes det er litt slitsomt da det krever mye tid. Det kan også være vanskelig å finne riktig balanse med hva som er greit og hva som ikke er greit å dele med dere. Jeg kan blant annet avsløre at jeg allerede har spilt inn 3 tv-programmer som kommer til høsten. Jeg er også i full planlegging av et nytt et allerede som kommer til å bli noe helt nytt og utrolig gøy! Dere kommer til å bli mer kjent meg meg på privaten og få se litt nye sider av meg. Jeg er spent på hva dere synes!

Det er ikke alltid så lett å åpne seg opp og vise hvem man er. Jeg føler at jo eldre man blir, jo flere vegger bygger man opp fordi man rett og slett ikke orker mer bullshit. Jeg har opplevd alt på både godt og vondt når det kommer til vennskap, og jeg må innrømme at jeg har et par episoder som virkelig har såret meg. Det har gjort at jeg har veldig vanskelig for å stole på mennesker.

Første gang jeg var med på Paradise Hotel ble jeg utrolig skuffet og lei meg. Fordi det første som møtte meg når vi fikk igjen telefonen var at en melding fra ei barndomsvenninne av meg hvor forklarte meg at hun hadde ligget med exen min. Det såret meg utrolig mye. Jeg har tilgitt hun den dag i dag, men det tok en stund før jeg kunne legge dette bak meg.

Jeg har også opplevd at personen som jeg så for meg at jeg skulle være med for alltid var utro mot meg. Ikke bare en kveld på byen, men han hadde faktisk et forhold på siden. Likevel beskyldte han meg for å være utro hele tiden, og var utrolig sjalu hele tiden. Jeg ble advart fra venner og familie, men når man er forelsket tar det ofte en stund før man innser sanheten selv.

Jeg har dessverre vært involvert i mye familiedrama. Familien våres er ganske stor, og det har vært veldig mye krangling om økonomiske fordeler og lignende, og det har vært mye oppigjennom de senere årene som har gjort meg utrolig stresset og forvirret. Men heldigvis har det roet seg veldig det senere året.

Dette ble et veldig trist innlegg, men jeg har slitt en del de siste månedene, og hatt behov for en time out.