Jeg svarer på de absolutt drøyeste spørsmålene deres!

Kan du vise før og etter-bilde etter operasjonen og kanskje skrive litt om den?
Jeg ble faktisk litt satt ut når jeg skulle lage før og etter-bilde etter operasjonen. Det er en ganske vesentlig forskjell, men man blir jo litt blir vant til eget utseende når det har gått en stund. Denne operasjonen er nok den mest omfattende og avanserte jeg har tatt. Jeg skulle ønske jeg hadde lest meg litt mer opp på hvor krevende det er i ettertid. Man må sove på magen i 3 måneder, gå med en stram drakt i ca to måneder og sitte på en pute i en måned.

Tror du på skjebnen?
Jeg tror helt klart at det finnes en form for skjebne, men jeg tror også på at vi har frie valg. Men ting som er ment for oss har en tendens til å dukke opp og påvirke livet vårt.

Hva er den drøyeste plassen du har hatt sex på?
Den drøyeste plassen må nok være på en strand. Men den var privat, så heldigvis var det ingen som så det.

Nevn de tre rareste tingene med deg selv.

Jeg kan få helt sinnssyke cravings der jeg f.eks spiser sushi to ganger om dagen over en uke. Jeg kan også ha dager der jeg bare må ha sjokolade, og må ha masse, hvis ikke klikker det helt. Veldig spesielt,men slik er jeg faktisk.

Jeg har en helt spesiell, rar sangstemme så hver gang jeg prøver å synge får bare de rundt meg enorm latterkrampe.

Jeg elsker å ha på morgenkåpe, så jeg går alltid med det første gang jeg er ute med hundene mine. Heldigvis er dette veldig tidlig om morgenen, så sannsynligheten for å møte på noen andre enn de som leverer aviser er små.

Favorittstilling?
Jeg har ikke noen favorittstilling. Helt ærlig! Med rett person så kan det meste være gøy!

Hva er det du liker best med deg selv? Utseendemessig og personlighetsmessig?
Det jeg liker best er at jeg er veldig positiv. Jeg nekter å bli en pessimist, uansett hvor mye motgang jeg blir utsatt for. Utseendemessig må det være timeglassfiguren.

 

 

 

Mine planer for ferien

God morgen fra Santa Fe! Denne resten betyr veldig mye for meg, og jeg skal gjøre mye jeg har drømt om lenge. Jeg har mange spennende planer som jeg skal dele med dere💕

Healing

Jeg skal møte en dame som er veldig kjent for sine varme hender og healende evner. Jeg er utrolig spent, da dette er første gang jeg faktisk møter noen med disse evnene. Jeg skal også prøve meditasjonsrom og krystallhealing. Jeg er litt skeptisk, men er villig til å prøve ut alt dette fordi det er mystisk og spennende.

Ridning

Jeg skal på en flere dagers ridetur der vi rir fra camp til camp, i fantastisk natur og sover i telt. Tror dette blir utrolig spennende og avslappende, ikke minst gøy. Dette er noe jeg aldri har gjort før, men hatt lyst til i så mange år.

Tur

Jeg skal gå noen veldig kjente og lengre fjellturer. Å gå tur og være i fjellet er noe som har vekket interessen min enormt det siste året. Jeg har blitt så glad i å være i naturen, og jeg føler man kan gå det meste av seg med en gang man kommer seg ut. Det hjelper virkelig mot stress, angst og negative tanker. For meg er dette den beste terapien. Målet mitt er å bestige Kilimanjaro i 2020!

Indianere

Jeg skal dra til en plass utenfor Santa Fe der det er indianere!! Hvor kult er ikke dette? De lever fremdeles i naturreservater, og dette er noe av det jeg gleder meg mest til. Jeg trodde helt ærlig at de ikke er fan av «moderne» mennesker. Men de skal visst være veldig vennlige og hyggelige. Men jeg har også hørt at de bruker masse dop.

Besøke en barndomsvenninne

Jeg har en barndomsvenninne som har flyttet til Houston for noen år siden, som jeg ikke har sett på kjempelenge. Hun er gift og jeg er spent på å møte henne, se hvor hun bor og møte mannen  hun har giftet seg med. USA er jo et veldig stort og spennende land, men jeg må ærlig innrømme at jeg ikke ville bodd utenfor Europa. Jeg tror hjemlengselen etter familie og venner hadde blitt altfor stor.

 

 

Nå reiser jeg til USA

Herregud så spennende det er å legge ut på en litt lengre reise med ingen ringere enn selveste Batman. Jeg gleder meg veldig! Dette er en reise hvor jeg kun kommer til å gjøre helt spesielle og spirituelle ting, som jeg interesserer meg veldig for! Jeg kommer til å komme tilbake med mer detaljerte planer om hva jeg skal, noen av dere vil nok tenke at jeg er klin gal, og noen av dere vil nok digge det og bli inspirert. Jeg kommer til å starte i Santa Fe og ende opp i Houston. Jeg skal på healingseremonier, spa, rideturer og fjellturer + mye mer.  Batman skal følge med hvert eneste minutt. Det er dessverre slikt at når man reiser til USA kan man bare ha med en hund i kabinen, så Britney får kose seg hos Granny som virkelig skjemmer hun vekk med godbiter og kos. Jeg har dårlig samvittighet for å forlate henne, men jeg vet hun er i de beste hender❤️

Mine flaueste øyeblikk

Vi har alle vært der. Vi dummer oss ut, og blir flau. Jeg har helt klart hatt min fear share av disse øyeblikkene som jeg skal dele med dere. Livet er for kort til å ta seg selv for høytidelig spør du meg.

Mitt aller flaueste øyeblikk er helt klart en gang når jeg hadde sex med kjæresten min, og plutselig sa navnet til eksen min. Altså, hallo, finnes det noe flauere? Hvordan forklarer man noe sånt? Heldigvis gjorde han aldri noe big deal ut av det. Men jeg må være ærlig å innrømme at jeg hadde vært rimelig sint om situasjonen hadde vært motsatt.

Denne episoden skjedde for bare noen uker siden. Jeg satt på en uterestaurant med pappa. Var litt kvalm, så bestilte meg en cola og bare noe enkel pasta. Men plutselig utifra det blå begynte jeg å kaste opp, jeg rakk ikke reise meg eller noen ting. Det skjedde før maten kom. Det var så pinlig, jeg ville bare synke rett i jorden! Har aldri før følt meg så ukomfortabel og jævlig!

En fin sommerdag når jeg dro til stallen, så tok jeg inn hesten min fra beitet. Jeg var i full gang med å sale på, da det plutselig gikk opp for meg at det var en vallak jeg hadde foran meg. Altså en gutt, og hesten min er en hoppe. Ops! Jeg hadde rett å slett tatt inn en annen sin hest, og var nesten på vei ut døren da jeg oppdaget det. Til mitt forsvar så hestene prikk lik ut, og begge var frisere.

 

 

 

En annerledes ferie

Denne sommeren har vært en veldig spennende tid for meg. Jeg har reflektert mye, og vokst på mange områder. Jeg har tatt mange valg som jeg er veldig stolt over. Jeg har kuttet ut mennesker som ikke er bra for meg. Jeg har tatt meg veldig mye av min far. Hatt masse tid med fantastiske venner, og blitt mer kreativ. Jeg har vært en uke offline, hvor jeg har vært på hytten vår på Hardangervidden. Dagene har bestått av fisking, lange turer, god mat, kortspill og jeg har vært hundre prosent offline. Ingen dekning, ingen mas. Jeg skal ærlig være den første til å innrømme at jeg bruker for mye tid på telefonen og sosiale medier. Det var kjempedeilig å være uten for en periode, og jeg var så mye mer tilstedeværende for alle rundt meg. Jeg har bestemt meg for at framover skal jeg skal bli flinkere til å legge fra meg telefonen. Det var flere som lo godt når de så Batman og Britney, de er nokk de første chihuahuane som har vært på Hardangervidda. Men som alltid ble flere positivt overrasket over hvor spreke og lette de er å ha med å gjøre.

Siste dagen i Monaco

Dagen i dag har gått alt for fort, slikt det ofte gjør når man koser seg. Søndager er til for å nytes og det har jeg vært flink til. Jeg spiste frokost, så dro jeg å spilte tennis i to timer. Det er noe som jeg digger, men dessverre ikke får gjort for ofte. Har vært tom for strøm i nesten hele dag, noe som egentlig var like greit. Da fokuserer man mer på de man er med, i stedetfor å hele tiden bli distrahert av telefonen. Nå skal jeg slappe av, så blir det middag og en liten konsert. I dag må jeg ta en tidlig kveld, for flyet mitt går selvfølgelig altfor tidlig. Mennesker som liker å stå opp seks om morgen skremmer meg virkelig!

 

Postkort fra Monte Carlo

Jeg holdt på å avlyse turen min til Monaco. Jeg er jo ikke helt i form. Jeg booket noen rimelige Norwegianbilletter som det ikke akkurat ville vært krise om de gikk til spille. Dessuten gikk flyet mitt dødelig tidelig, nemlig kl 07:00 om morgenen. Det er ikke menneskelig å fly på denne tiden av døgnet, men sånn blir det av og til. Spesielt når man booker i siste liten. Jeg klarte heldigvis å stå opp, og bestemte meg for å dra. Men jeg var så utrolig trøtt. Jeg finner setet mitt og setter meg, og forstår at jeg får utrolig vondt i nakken hvis jeg sovner nå. Samtidig er jeg så trøtt at det er ikke vits å holde øynene åpne. En liten gutt sparker i setet mitt og skriker. Du kan sikkert forestille deg hvor mye jeg elsker livet mitt akkurat nå. Jeg har lyst til å si noe til faren eller moren, men jeg er rett og slett for trøtt. Jeg har full forståelse for at det ikke er lett for et lite barn å sitte i ro i flere timer. Men det hadde vært fint om en av foreldrene hadde sagt noe når han sparker så hardt i setet at faktisk sidemannen på min side reagerte.

Vel fremme tar jeg en taxi som tar 30 min fra Nice AirPort. Utrolig deilig å være tilbake å møte familie og kjente. Det er to år siden jeg var her sist, men føles som en uke. Rart hvordan tiden bare flyr fra oss. Dagen i dag har jeg bare værtt på beachclub, danset, drukket litt vin, og nå kjenner jeg at jeg er rimelig klar for å legge meg snart. Håper du som leser dette har hatt en bedre start på dagen enn meg! ❤️ haha

En annerledes sommer

Jeg er nødt til å være ærlig, denne sommeren har vært annerledes. For første gang har jeg tort å kjenne på vanskelige følelser. Vanligvis opp gjennom årene har jeg bare distrahert meg selv med andre ting. Alt fra reising, festing, venninnekvelder, gutter, sport, you name It. Nå har jeg virkelig hatt mye tid til å reflektere over ting som har vært vanskelig, ting jeg kunne gjort annerledes, vonde perioder og hendelser i livet mitt. Ikke minst hva som var mitt ansvar oppi det hele. Det er faktisk lov og helt nødvendig å ta vare på seg selv og respektere seg selv nok til å kunne kutte ut dårlige vennskap, gutter man liker, eller familiemedlemmer som bare utnytter deg. Det er så viktig å sette grenser for seg selv, og ikke minst vise for andre hvordan man ønsker å bli behandlet. Det finnes så utrolig mange flotte mennesker der ute som man kan ha det så fint sammen med. Dette er mitt fokus fremover, og jeg tror jeg egentlig bare trengte en wake up-call på enkelte ting. Jeg har en tendens til å være utrolig naiv og bare se det beste i andre. ❤️

Jeg skal bruke mer tid videre på å sette pris på de som faktisk har vært ekte og utrolig gode hele veien. De finnes, og fortjener helt klart at jeg setter av mer tid og ettertanke til de. Jeg kommer også til å bruke mye mer tid på dyrene mine, og prioritere de mye mer fremover. For den kjærligheten som de viser meg hver eneste gang jeg er i nærheten av de er noe av det beste jeg vet❤️

 

En liten oppdatering❤️

Heldigvis føler jeg meg bedre i dag. Jeg klarte å komme meg opp og reise til Voss. Så da vil det ikke ødelegge ferien min til USA. Men jeg har bestemt meg for å dra til legen for sikkerhetsskyld. Er en smule utslitt siden jeg ikke har klart å spise på nesten to døgn. Men heldigvis holder jeg på væske nå når jeg drikker. Det er skikkelig skjønt for det er akkurat som hundene forstår at jeg ikke er i form og at jeg er syk. Så de er rolige og følger med, passer på meg hvor enn jeg går. Det er rart at så små skapninger kan føle så mye empati og omsorg. Jeg er så utrolig glad i dem. Batman og Britney er det beste som finnes! ❤️

 

 

Vil jeg overleve?

Herregud, så utrolig slitsom denne dagen har vært! Jeg våknet 6:00, følte meg topp og var klar for en flott dag med mye på agendaen. Jeg er litt stresset fordi passet mitt har gått ut, og jeg er nødt til å reise til VOSS for time for nytt😩 Tydeligvis går det ikke an å få nytt pass  i Bergen sentrum lenger. Noe som er helt utrolig spør du meg. Så da blir det dagstur til Voss i morgen hvis formen min tillater det. Det som innhentet meg i dag var at jeg løp i to sekunder, ble ekstremt kvalm og måtte holde sengen. Når jeg sto opp begynte jeg bare å kaste opp, og jeg har ikke klart å spise noe i hele dag. Jeg håper dette går over like fort som det kom. Er jeg dårlig i morgen kan jeg bare glemme alle ferieplanene mine, spesielt USA. Dit er det ikke sjans å dra med nødpass. Jaja, hva er det verste som kan skje? At jeg blir stuck i Bergen…? Jeg håper virkelig ikke jeg har fått noe alvorlig, men det har vært perioder i løpet av dagen jeg nesten har besvimt av kvalme og svimmelhet. Heldigvis har jeg to fantastiske hunder som passer på meg og gir meg masse kjærlighet.❤️ Håper deres dag har vært mye bedre og at dere har kost dere i solen☀️