Mine planer for ferien

God morgen fra Santa Fe! Denne resten betyr veldig mye for meg, og jeg skal gjøre mye jeg har drømt om lenge. Jeg har mange spennende planer som jeg skal dele med dere💕

Healing

Jeg skal møte en dame som er veldig kjent for sine varme hender og healende evner. Jeg er utrolig spent, da dette er første gang jeg faktisk møter noen med disse evnene. Jeg skal også prøve meditasjonsrom og krystallhealing. Jeg er litt skeptisk, men er villig til å prøve ut alt dette fordi det er mystisk og spennende.

Ridning

Jeg skal på en flere dagers ridetur der vi rir fra camp til camp, i fantastisk natur og sover i telt. Tror dette blir utrolig spennende og avslappende, ikke minst gøy. Dette er noe jeg aldri har gjort før, men hatt lyst til i så mange år.

Tur

Jeg skal gå noen veldig kjente og lengre fjellturer. Å gå tur og være i fjellet er noe som har vekket interessen min enormt det siste året. Jeg har blitt så glad i å være i naturen, og jeg føler man kan gå det meste av seg med en gang man kommer seg ut. Det hjelper virkelig mot stress, angst og negative tanker. For meg er dette den beste terapien. Målet mitt er å bestige Kilimanjaro i 2020!

Indianere

Jeg skal dra til en plass utenfor Santa Fe der det er indianere!! Hvor kult er ikke dette? De lever fremdeles i naturreservater, og dette er noe av det jeg gleder meg mest til. Jeg trodde helt ærlig at de ikke er fan av «moderne» mennesker. Men de skal visst være veldig vennlige og hyggelige. Men jeg har også hørt at de bruker masse dop.

Besøke en barndomsvenninne

Jeg har en barndomsvenninne som har flyttet til Houston for noen år siden, som jeg ikke har sett på kjempelenge. Hun er gift og jeg er spent på å møte henne, se hvor hun bor og møte mannen  hun har giftet seg med. USA er jo et veldig stort og spennende land, men jeg må ærlig innrømme at jeg ikke ville bodd utenfor Europa. Jeg tror hjemlengselen etter familie og venner hadde blitt altfor stor.

 

 

Nå reiser jeg til USA

Herregud så spennende det er å legge ut på en litt lengre reise med ingen ringere enn selveste Batman. Jeg gleder meg veldig! Dette er en reise hvor jeg kun kommer til å gjøre helt spesielle og spirituelle ting, som jeg interesserer meg veldig for! Jeg kommer til å komme tilbake med mer detaljerte planer om hva jeg skal, noen av dere vil nok tenke at jeg er klin gal, og noen av dere vil nok digge det og bli inspirert. Jeg kommer til å starte i Santa Fe og ende opp i Houston. Jeg skal på healingseremonier, spa, rideturer og fjellturer + mye mer.  Batman skal følge med hvert eneste minutt. Det er dessverre slikt at når man reiser til USA kan man bare ha med en hund i kabinen, så Britney får kose seg hos Granny som virkelig skjemmer hun vekk med godbiter og kos. Jeg har dårlig samvittighet for å forlate henne, men jeg vet hun er i de beste hender❤️

Mine flaueste øyeblikk

Vi har alle vært der. Vi dummer oss ut, og blir flau. Jeg har helt klart hatt min fear share av disse øyeblikkene som jeg skal dele med dere. Livet er for kort til å ta seg selv for høytidelig spør du meg.

Mitt aller flaueste øyeblikk er helt klart en gang når jeg hadde sex med kjæresten min, og plutselig sa navnet til eksen min. Altså, hallo, finnes det noe flauere? Hvordan forklarer man noe sånt? Heldigvis gjorde han aldri noe big deal ut av det. Men jeg må være ærlig å innrømme at jeg hadde vært rimelig sint om situasjonen hadde vært motsatt.

Denne episoden skjedde for bare noen uker siden. Jeg satt på en uterestaurant med pappa. Var litt kvalm, så bestilte meg en cola og bare noe enkel pasta. Men plutselig utifra det blå begynte jeg å kaste opp, jeg rakk ikke reise meg eller noen ting. Det skjedde før maten kom. Det var så pinlig, jeg ville bare synke rett i jorden! Har aldri før følt meg så ukomfortabel og jævlig!

En fin sommerdag når jeg dro til stallen, så tok jeg inn hesten min fra beitet. Jeg var i full gang med å sale på, da det plutselig gikk opp for meg at det var en vallak jeg hadde foran meg. Altså en gutt, og hesten min er en hoppe. Ops! Jeg hadde rett å slett tatt inn en annen sin hest, og var nesten på vei ut døren da jeg oppdaget det. Til mitt forsvar så hestene prikk lik ut, og begge var frisere.

 

 

 

En annerledes ferie

Denne sommeren har vært en veldig spennende tid for meg. Jeg har reflektert mye, og vokst på mange områder. Jeg har tatt mange valg som jeg er veldig stolt over. Jeg har kuttet ut mennesker som ikke er bra for meg. Jeg har tatt meg veldig mye av min far. Hatt masse tid med fantastiske venner, og blitt mer kreativ. Jeg har vært en uke offline, hvor jeg har vært på hytten vår på Hardangervidden. Dagene har bestått av fisking, lange turer, god mat, kortspill og jeg har vært hundre prosent offline. Ingen dekning, ingen mas. Jeg skal ærlig være den første til å innrømme at jeg bruker for mye tid på telefonen og sosiale medier. Det var kjempedeilig å være uten for en periode, og jeg var så mye mer tilstedeværende for alle rundt meg. Jeg har bestemt meg for at framover skal jeg skal bli flinkere til å legge fra meg telefonen. Det var flere som lo godt når de så Batman og Britney, de er nokk de første chihuahuane som har vært på Hardangervidda. Men som alltid ble flere positivt overrasket over hvor spreke og lette de er å ha med å gjøre.

En annerledes sommer

Jeg er nødt til å være ærlig, denne sommeren har vært annerledes. For første gang har jeg tort å kjenne på vanskelige følelser. Vanligvis opp gjennom årene har jeg bare distrahert meg selv med andre ting. Alt fra reising, festing, venninnekvelder, gutter, sport, you name It. Nå har jeg virkelig hatt mye tid til å reflektere over ting som har vært vanskelig, ting jeg kunne gjort annerledes, vonde perioder og hendelser i livet mitt. Ikke minst hva som var mitt ansvar oppi det hele. Det er faktisk lov og helt nødvendig å ta vare på seg selv og respektere seg selv nok til å kunne kutte ut dårlige vennskap, gutter man liker, eller familiemedlemmer som bare utnytter deg. Det er så viktig å sette grenser for seg selv, og ikke minst vise for andre hvordan man ønsker å bli behandlet. Det finnes så utrolig mange flotte mennesker der ute som man kan ha det så fint sammen med. Dette er mitt fokus fremover, og jeg tror jeg egentlig bare trengte en wake up-call på enkelte ting. Jeg har en tendens til å være utrolig naiv og bare se det beste i andre. ❤️

Jeg skal bruke mer tid videre på å sette pris på de som faktisk har vært ekte og utrolig gode hele veien. De finnes, og fortjener helt klart at jeg setter av mer tid og ettertanke til de. Jeg kommer også til å bruke mye mer tid på dyrene mine, og prioritere de mye mer fremover. For den kjærligheten som de viser meg hver eneste gang jeg er i nærheten av de er noe av det beste jeg vet❤️

 

En liten oppdatering❤️

Heldigvis føler jeg meg bedre i dag. Jeg klarte å komme meg opp og reise til Voss. Så da vil det ikke ødelegge ferien min til USA. Men jeg har bestemt meg for å dra til legen for sikkerhetsskyld. Er en smule utslitt siden jeg ikke har klart å spise på nesten to døgn. Men heldigvis holder jeg på væske nå når jeg drikker. Det er skikkelig skjønt for det er akkurat som hundene forstår at jeg ikke er i form og at jeg er syk. Så de er rolige og følger med, passer på meg hvor enn jeg går. Det er rart at så små skapninger kan føle så mye empati og omsorg. Jeg er så utrolig glad i dem. Batman og Britney er det beste som finnes! ❤️

 

 

Vil jeg overleve?

Herregud, så utrolig slitsom denne dagen har vært! Jeg våknet 6:00, følte meg topp og var klar for en flott dag med mye på agendaen. Jeg er litt stresset fordi passet mitt har gått ut, og jeg er nødt til å reise til VOSS for time for nytt😩 Tydeligvis går det ikke an å få nytt pass  i Bergen sentrum lenger. Noe som er helt utrolig spør du meg. Så da blir det dagstur til Voss i morgen hvis formen min tillater det. Det som innhentet meg i dag var at jeg løp i to sekunder, ble ekstremt kvalm og måtte holde sengen. Når jeg sto opp begynte jeg bare å kaste opp, og jeg har ikke klart å spise noe i hele dag. Jeg håper dette går over like fort som det kom. Er jeg dårlig i morgen kan jeg bare glemme alle ferieplanene mine, spesielt USA. Dit er det ikke sjans å dra med nødpass. Jaja, hva er det verste som kan skje? At jeg blir stuck i Bergen…? Jeg håper virkelig ikke jeg har fått noe alvorlig, men det har vært perioder i løpet av dagen jeg nesten har besvimt av kvalme og svimmelhet. Heldigvis har jeg to fantastiske hunder som passer på meg og gir meg masse kjærlighet.❤️ Håper deres dag har vært mye bedre og at dere har kost dere i solen☀️

Hva ser jeg etter i en ny kjæreste?❤️

Det er utrolig morsomt at hver eneste gang jeg kjører spørsmålsrunde, så kommer dette spørsmålet opp flere ganger. Det er ikke et enkelt svar. Som jeg har delt med dere nylig har jeg gått igjennom en tøff periode der jeg har slitt mye fysisk og psykisk. Det er ikke så enkelt når en av dine nærmeste blir alvorlig syk. Det tar på, og derfor har dating og gutter blitt sterkt nedprioritert, fordi jeg har måttet kjenne på mange vonde følelser.

Samtidig savner jeg en å dele alt med, og ikke minst skape en flott fremtid med. Det er bare litt skummelt, for dating i slutten av 20årene er ikke det samme som når man er yngre.  Alt blir så mye mer alvorlig og komplisert på mange måter. Jeg har ikke møtt på den store kjærligheten ennå, men jeg gleder meg til den dagen kommer. Jeg har lyst å finne en jeg kan være sammen med for alltid, en bestevenn som gjør livet en smule lettere.

Jeg har helt klart ikke noe liste jeg går ut i fra men kjemi er jo kjempeviktig! At man kan le, diskutere og lære sammen, og lære om hverandre. Jeg elsker interessante mennesker som har levd livet, og som har masse historier på lager. Det er også utrolig kult hvis du har noe du brenner for, som for eksempel friluftsliv, seiling, ridning, eller fotball. Det er fint om du liker litt action da, kunne aldri vært sammen med en sofagris. Du må være glad i dyr, dyrene mine er en så stor del av livet mitt at et forhold ville aldri hatt noe fremtid visst vedkommende ikke liker dyr. Det er også viktig med en som er sunn og tar vare på seg selv.

 

 

 

 

Mine private tanker💡

💡Konstruert kjærlighet? Jeg digger Love Island UK Edition. Jeg er så hekta på det programmet nå, og det er helt klart en av mine guilty pleasures. Mange mennesker som er samlet i en villa for å finne sin store kjærlighet. Dessverre er det mange som jeg har heiet på som ikke holder sammen når de blir satt på prøve. Det må være utrolig tøft psykisk for disse deltagerne. Så all respekt til de. Jeg heier på Tommy og Molly. Ikke minst på Maura fordi hun har skikkelig bein i nesen, noe jeg digger.

💡Ved å hjelpe andre hjelper man også seg selv. Dette høres ut som en klisjé, men det er så utrolig sant. Det er ingenting som er mer befriende enn å åpne seg opp for sine nærmeste. Alle har noe de sliter med, og som er vanskelig. Dessuten tror jeg det er skikkelig viktig med hard kjærlighet. Som med venninner du er glad i, hvis du ser at de tar dårlige valg og sliter. Da må man ta grep, og gjerne involvere flere for å hjelpe. Jeg kommer aldri til å sitte å se på at noen jeg er glad i ødelegger for seg selv. Men dette er også utrolig vanskelig, fordi man kan ikke hjelpe noen som ikke vil ta i mot hjelp.

 

💡Jeg bryr meg ikke lenger om rykter. Det er rart med det. Men etterhvert som man blir litt eldre og har opplevd at venner og bekjente blir sjalu og ønsker å ødelegge for deg med å sette ut idiotiske rykter, så kommer man bare til et punkt der man må le av det. Dette slår alltid tilbake på vedkommende Karma har en tendens til å catche up med slike mennesker.

 

💡Jeg elsker dyrene mine over alt. Men jeg er bare så utrolig glad i de. De betyr alt for meg. Det er nok umulig for enkelte å forstå hvor utrolig sterke band man kan bygge med dyrene sine når man ikke har dyr selv.

 

💡 Jeg syns det er helt sykt og forkastelig at det forekommer så mye dyremishandling. Ikke minst moderne slaveri, der man utnytter billig arbeidskraft i fattige land. Jeg syns også det er unødvendig å bli sint på forbrukeren. Det er nok få av oss som er klar over hva vi støtter når vi kjøper en pakke skinke eller t-skjorte på h&m, men hovedansvaret ligger hos produsenten mener jeg. Samtidig har jeg så stor respekt for de som opplyser om hva som foregår og som prøver å utgjøre en forskjell. Vi ser at dette ofte virker, så det er utrolig bra. Det kan føles overveldende med all denne problematikken, og jeg prøver å gjøre små forandringer.

Min sommerferie!

Jeg har hatt det veldig tøft denne sommeren på mange måter! Jeg tar meg veldig mye av min syke far, og syns det er veldig vanskelig å finne en balanse. Jeg vil helst være med han 24 timer i døgnet og vite at han har det bra. Tar han ikke telefonen når jeg er med venner får jeg fort panikk. Det er ikke mange månedene siden jeg måtte ringe ambulanse fordi ting gikk veldig galt. Jeg går konstant rundt med en frykt og angst for at noe skal skje med han. Vi har vært på ferie 3 uker sammen på østlandet der fikk jeg pratet mye med en klok dame som kjenner pappa godt. Hun oppfordret meg til å få reist litt og få gjort noe som jeg liker å gjøre. Da vil jeg få mer overskudd til å være der for pappa.

Jeg skal en liten tur til Monaco førstkommende helg. Jeg har noen veldig gode venner som bor der, som jeg ikke har besøkt på en stund. Sist jeg var der var i mammas 50årsdag, og det begynner å bli en liten stund siden.  Derfor blir det kjekt å ta seg en helg og bare gå ut å spise, sole seg og catche up med de jeg kjenner. ❤️

Jeg er jo ei hestejente, så at jeg har booket meg en hesteferie. Det kommer nok ikke som et sjokk. Jeg skal på en rideleir i Santa Fe. Der skal jeg ri og sove i telt, trene litt sprang og dressur, og forhåpentligvis få møtt mange kjekke mennesker med like stor hesteinteresse som meg.

Fiske i Alaska. Alaska er et sted med storslagen natur, det er vilt og vakkert. Jeg gleder meg så masse til å reise dit!  Det er jo også masse bjørn der. Så jeg håper jeg er heldig og får sett bjørn, det er en drøm. Det er så mye vakrere å se dyr i det fri enn i en dyrehage. Forhåpentligvis er pappa frisk nok til å være med på denne ferien, så jeg krysser fingrene. Det blir ikke det samme uten han❤️

Hva er deres planer for sommeren? Jeg har også lyst å reise litt i Norge. Har dere noen tips til noen steder jeg burde se eller hva jeg kan gjøre?❤️