En liten oppdatering❤️

Endelig helg. Jeg gleder meg så masse til å slappe av, trene, være med venner og ikke minst få masse tid med Batman og Britney. Uken har gått altfor fort, og det har hendt en del morsomme ting. Er det en ting jeg virkelig er glad for så er det at jeg ikke har noe 9-4 jobb og etvanlig A4-liv. Men dessverre er det slikt at man også kan bli utsatt for mange rare mennesker og tilbud når man har vært litt på tv. Det er liksom ingenting som sjokkerer meg lengere, men heldigvis har jeg vært flink til å takke nei til ting som ikke appellerer til meg eller som gir meg en dårlig magefølelse. Jeg gleder meg også ekstra mye til mandag siden det er premiere på charterfeber!Det blir så bra, og jeg er så fornøyd med det jeg har sett hittil. ❤️

Alt om premierefesten

Har nettopp vært på en koselig familiehelg i London, der det også var mindre hyggelige ting som skulle skje. Det var dessverre en begravelse også. Så etter det var vel ikke mandagen den perfekte dagen for meg når det kom til TV3 sin høstlansering med premierefest til Charterfeber og After beach. Men jeg prøver alltid å gjøre det beste ut av alt. Selvfølgelig skal det mye til for at jeg lar være å stille på en slikt arrangement. Mandag morgen måtte jeg bare innse at høstlanseringen til TV3 var jeg nødt til å stå over, fordi tiden ble for knapp. Jeg kjente bare stresset holdt på å ta knekken på meg. Det å reise med pappa krever mye planlegging og alt tar mye lengre tid. (Pappa sliter litt med helsen) Men etter noen få timers søvn var det bare å komme seg til Flesland. Jeg gledet meg veldig, for der ventet Charlotte på meg! Inger kunne dessverre ikke bli med, for hun reiste på ferie til USA samme dagen.

Charlotte og jeg var i topp stemning og valset rundt i Oslo. Vi satt oss ned på The Juicery da vi bestemte oss for å dobbeltsjekke når festen begynte. Tror du ikke at vi begge hadde klart å ta feil? Vi hadde altså 20 minutter på å komme oss til hotellet, skifte, sminke oss og fikse håret. Det sier seg selv at det var veldig lite tid! Vi lo oss i hjel og spøkte med at vi bare burde gå direkte sånn som vi var, men litt glam måtte vi ta oss tid til.

Premierefesten ble en suksess, vi storkoste oss alle sammen. Det var så mange flotte og kule mennesker der, en artig bukett for å si det slik. Til tross for at vi alle var veldig forskjellige, var det så gøy og alle fant seg liksom til rette på en kul måte. Jeg har sagt det før, og nå sier jeg det igjen; Årets sesong er jeg sikker på blir den beste noensinne! Jeg har sett to episoder, og jeg digger virkelig klippen og stilen over begge programmene. Ikke minst er det så utrolig kule reisegrupper i år, at det må jo bare bli ekstremt bra tv. Noen som skal se på det i år?

Mine favoritter i Bergen

Til tross for mye regn er Bergen en nydelig by, med mange koselige steder.
Her er mine favoritter!❤️

Joe and the juice

Jeg elsker Joe and the juice. På Galleriet midt i byen, her kommer jeg ofte. De er utrolig hyggelige de som jobber der. Utrolig avslappende å sitte der med venner eller alene, om man bare trenger et lite avbrekk i hverdagen.

Sumo

Her kommer jeg alltid flere ganger i uken. Denne plassen er så koselig! Spesielt «uteplassen» hvor det er mye lysere og koseligere enn inne. Her har de alt av småretter, sushi og fancy drinker. Et must for middag og lunsj med venner.

God brød

Dette lille bakeriet har de aller beste rundstykkene og bollene jeg noengang har smakt. Alt er hjemmelagd og økologisk. Dette er helt klart et bra sted for frokost og lunsj.

Salsa

Dersom du liker meksikansk mat er dette absolutt verdt et forsøk! I skikkelig meksikansk stil og utrolig god mat.

Fløyen

Det er jo mange fine fjell å bestige i Bergen, men Fløyen er definitivt favoritten min. Her har de også en kjempefin restaurant.  Det er koselig, nydelig utsikt og hvis du er heldig får du møte på geitene, de er supersøte og veldig kosete!!

Molde gård og Solstrand

Molde gård ligger ca en 50 minutters kjøretur fra sentrum. Dette er en nydelig plass dersom du har lyst å gå en tur i en flott park, se fine hester eller ta en liten ridetime. Solstrand er et helt nydelig hotell i gåavstand fra Molde gård. Hotellet har kjempegod mat, et fantastisk spa og dette er virkelig et sted å besøke dersom du vil ha en unik opplevelse!

De mest fantastiske opplevelsene jeg har hatt noensinne

 

Amalfie kysten
Det er noe av det vakreste jeg har opplevd i hele mitt liv. Et absolutt must er  Capri-positano-Sorrento. Maten er himmelsk, utsikten vil virkelig ta pusten fra enhver! Stemningen er akkurat som tatt ut av Lady og landstrykeren når de spiser spagetti. Badestrendene må oppleves. Perfekt plass for å dra med noen man er glad i.

Min første hest
Dette er nok bare noe hestejenter kan kjenne seg igjen i, men dagen jeg fikk min første hest var helt klart en av de beste dagene i mitt liv! Jeg var så overlykkelig. Jeg klarte nesten ikke sove og jeg skrev navnet til hesten min over alt, på skolebøker,pennal, you name it.. Jeg var og er fremdeles verdens største nerd når det kommer til hester.

Første toppkarakter
Jeg hadde alltid store lærevansker på skolen. Så når jeg jeg begynte på ungdomsskolen hadde jeg store problemer med å holde tritt. Det var mange fag og prøver. Ikke minst hadde jeg ansvar for to hester, og i tillegg hadde jeg en mor og far som hadde erklært krig mot hverandre på toppen av det hele. Jeg hadde mye privatundervisning etter skoletid, og jeg hadde dager der jeg gråt meg i søvn fordi jeg syns det var så vanskelig eller følte meg så stresset før en prøve. Når jeg fikk min første 6 var jeg helt i ekstase, og jeg husker fremdeles den følelsen den dag i dag.

Dagen jeg kjøpte min første leilighet
Det er en smule overfladisk, men det var en veldig god følelse og kjøpe seg egen leilighet, og ikke minst finne den rette leiligheten for meg. Det er jo et stort ansvar, men det føltes så godt å innrede og flytte inn. Det å bare vite at dette er min egen leilighet som jeg kan gjøre hva jeg vil med, og bestemme over selv. Det var et stort steg inn i voksenlivet.

Britney og Batman
Disse to skapningene er bare de fineste jeg vet om, og hver eneste dag jeg våkner med de ved min side er helt fantastisk. De gir meg så mye kjærlighet og glede. Det er så og si umulig og nevne en hendelse, fordi jeg har så mange fine minner med begge to. Vi finner alltid på noe gøy og de er stortsett med på alt jeg gjør.

Min bucketlist: Safari, Kilimanjaro, Bahamas

Jeg har så mange ting jeg har lyst å gjøre før jeg dør! Her er noen av de:

Bahamas

Ord kan ikke beskrive hvor lyst jeg har til å reise til Bahamas for å bade med de kjente Bahamasgrisene! Altså, hallo, de er så søte og nydelige. Ikke minst får man mate de. Jeg og eksen min hadde booket en reise dit, men dessverre ble det ikke noe av da vi bestemte oss for å avslutte forholdet. Dit skal jeg uansett, om jeg så må reise alene. I don’t CARE, så lenge jeg får møte grisene.

Ri Grand Prix

Dette har vært en av mine største drømmer så lenge jeg kan huske. (Grand Prix) er den høyeste og mest avanserte klassen man kan ri. Det høyeste jeg har konkurrert på hittil er middels B, men jeg har ridd og trent på flere Grand Prix-øvelser. Jeg kan ikke vente til helsen min blir på topp, sånn at jeg kan bli hundre prosent rytter igjen.

Safari i Afrika

Som flere av dere sikkert har fått med dere, så elsker jeg dyr. En av drømmene mine er å reise til Afrika på safari og se ville dyr i sitt naturlige element . Det må være så vakkert, og tusen ganger bedre enn i en dyrehage der dyrene har en tendens til å miste utstrålingen sin. Det er noe jeg tror alle kan forstå.

Kilimanjaro

Jeg elsker natur og friluftsliv, og jeg har så lyst til å bestige et høyt fjell. Så nå har jeg bestemt meg for at jeg skal (men jeg vet ikke når) bestige Kilimanjaro. Jeg tror det blir en utrolig opplevelse for livet!

Singel vs forhold


Det er alltid skummelt å bli singel etter å ha vært i et lengre forhold. Men dersom man har vært singel en periode er det jo lett for at man forblir singel, og begynner å like den tilværelsen. Hva er grunnen til dette?

Det kan nok skyldes at man plutselig føler seg utrolig fri, får bedre tid og kan ta opp kontakten med vennene sine på en ny måte. Det kan fort føles som man er blitt født på ny, man er fri som fuglen. Du kan reise hvor du vil og med hvem du vil, du kan fokusere på jobb og hobbyer på en helt annen måte. Du kan styre tiden og livet ditt akkurat på den måten du selv ønsker.

På den andre siden er det absolutt ingenting som er bedre enn å være sammen med en som man kan dele alt med, både de gode og vonde opplevelsene som livet byr på. Det å være i et forhold fører til et stort ansvar som jeg føler veldig mange egentlig tar alt for lett på. Det er veldig trist. Det kan være sånt som utroskap, krangling, nedlatende holdninger og misbruk. Er det noe som er helt sikkert og visst så er det at det er mye bedre å være singel enn i et forhold der det er mye smerte og lidelse. Livet er rett å slett for kort til å bruke tid på noe som ikke er bra for oss. Vi kjenner alle til de som faktisk klarer og leve i et sunt og balansert forhold, der man tar godt vare på hverandre og storsett bringer frem det beste i hverandre. Kanskje det å havne i et slikt forhold har omtrent like stor sannsynlighet som å vinne i lotto?

Men det er mange som får det til, så det finnes heldigvis håp❤️

Dette fyller jeg dagene mine med

Det er flere som lurer på hva jeg fyller dagene mine med, så jeg her er et innlegg der jeg forteller litt om hva jeg bruker å gjøre i hverdagen, og hva som er mine interesser når jeg er hjemme.

Yoga
Jeg elsker yoga! Jeg prøver å gjøre yoga hver eneste dag. Om dette bare er 20 minutter hjemme, eller 90 min i studio. Det har virkelig vært til stor hjelp i forhold stress, angst, få et annet fokus og sånne ting.

Familie
Jeg prøver å få sett minst et familiemedlem i løpet av dagen. Om det kun for en kaffe, så er det utrolig viktig for meg.

Venner
Jeg bruker mye tid først og fremst på barndomsvennene mine, og vi er en fin bukett. Vi har mange forskjellige jobber og personligheter, og vi har det alltid utrolig gøy sammen.

Vegetarmat
Jeg har alltid vært utrolig dårlig til å lage mat hjemme, men det er det heldigvis slutt på nå. Jeg kjøpte inn et par kokebøker om vegetarmat, og jeg har blitt så glad i lage mat hjemme! Det er så mye bra man kan lage! Det er virkelig en ny og spennende verden.

Barrys Bootcamp
Jeg prøver å gå på Barrys Bootcamp to ganger i uken. Det er kjempegøy og supereffektiv trening!

Hundene mine
Jeg bruker masse tid på hundene mine hver eneste dag. De betyr så utrolig mye for meg! Jeg gjør alltid mitt beste for at det skal ha det godt, og for at de skal ha de de trenger.

Spennende prosjekter
Jeg har et par prosjekter som jeg jobber med, som jeg virkelig håper at det blir noe av. Jeg har igrunn aldri vært redd for å tenke stort og gå mine egne veier. Samtidig er jeg ikke en som snakker om slike ting før de blir realisert, jeg har hatt flere samarbeid og prosjekter (jobber) som ikke har gått slikt jeg skulle ønske. Men nå har jeg noe bra på gang, og jeg håper virkelig at det kan bli en realitet etterhvert! Håper at jeg kan dele dette med dere i fremtiden❤️

Borte bra, men hjemme best

Det er så utrolig deilig å komme hjem. Alltid! Det er helt utrolig hvor mye man kan savne en hund når man er i utlandet. Jeg har hatt FaceTime med pappa nesten hver dag, hvor jeg har snakket med han og Britney. Når jeg fikk se Britney var jeg nesten litt redd for at hun skulle være fornærmet på meg, men det var hun ikke i det hele tatt. Dessuten er veien til Britneys tilgivelse ganske grei. Det er bare å gi hun mye kos og godbiter så er hun i himmelen. Britney har faktisk vært ute å reist selv med pappa, og har ikke akkurat lidd noen nød. Hun har vært i de beste hender!

Reisen hjem fra USA ble mye lettere og gøyere enn jeg kunne forestilt meg. Da jeg og Batman fant oss til rette kom det en fra flycrewet og spurte om jeg ville sitte med et ledig sete der Batman kunne få en egen seng! Ja,så klart ville vi det. Flyreisen gikk veldig bra og Batman ga ikke en eneste lyd fra seg på 10 timer. Alle syntes han var så søt.

Når vi skulle reise Frankfurt – Oslo fikk vi et sete ved siden av Liv Ullmann. Hun elsker hunder, og vanligvis lar jeg ikke fremmede klappe Batman når han er sliten. Da kan han bli en smule grumpy og knurre. Men jeg gjorde et unntak, og de ble så gode venner. Hun har selv hatt tre små hunder som hun har reist mye med. Det var utrolig morsomt, fordi vi snakket sammen på engelsk i to timer før hun spurte meg hvor jeg skulle på ferie i Norge. Da svarte jeg at jeg bor i Norge, og var på vei hjem. Da begynte hun å le. Hun sa hun var norsk, men hun syntes jeg så så amerikansk ut. Hun fortalte meg hvem hun var, og med en gang hun sa navnet sitt så gikk det opp for meg. Jaja, det ble en artig hjemreise.

Jeg har nesten bare sovet og sett på film siden jeg kom hjem, men nå var det på tide og få ut et nytt blogginnlegg. I kveld skal jeg ut å spise med Inger. Det blir kjekt å se en venninne igjen, og komme seg litt ut etter en hel dag med bare lating. God lørdag! ❤️

 

 

 

starten på en lengre hjemreise

Herregud, så fort to uker kan gå, det er litt artig at når vi er på ferie er vi så mye mer eventyrlysten enn når vi er hjemme. Jeg har lært mye, og møtt mange spennende mennesker på denne turen. Ikke minst har jeg storkost meg sammen med Batman og fått tilbringe masse kvalitetstid med han. Bestevenninnen min prøvde å overtale meg til å flytte til Houston i hele går og i dag, men det kommer nok ikke til å skje. Selv om jeg synes det er veldig spennende med nye mennesker og plasser er jeg altfor, og da mener jeg altfor familiekjær til å ville være så langt vekke fra familien og vennene mine! Dessuten er det veldig vanskelig med visum for jobb og lignende. Men det var utrolig hyggelig å besøke hun og mannen, og se hvordan hun har det her nede. En gigantisk storby. Men for å være helt ærlig så trives jeg best på landet med hester og traktorer. Natur og frisk luft. Jeg har bestemt meg for at jeg kommer til å kjøpe meg en flott gård i Norge, Sverige eller Danmark. Der jeg kan ha et par hester og drive en form for resort med en av mine bestevenner. Det er vel ikke den verste måten man kan ende opp på. ❤️

Jeg avslører et av TVprogrammene jeg skal være med i til høsten!!

Jeg har fått flere tilbakemeldinger om at enkelte har sett reklame for den nye sesongen av Charterfeber og ja, jeg kan bekrefte at jeg skal være med! Jeg gleder meg så utrolig mye til å se det på tv når det er ferdig klippet, og jeg kan love dere at jeg kommer til å by så mye mer på meg selv enn det jeg gjorde i den første sesongen!

Jeg kan også avsløre at jeg reiser med Charlotte Helm og Inger Hauge. Vi ble en helt super kombo, og jeg storkoste meg virkelig hver eneste dag! Grunnen til at jeg ikke reiste med Aurora igjen er helt enkelt og greit at vi ikke liker de samme aktivitetene på ferie. Sånnsettt er vi veldig forskjellige, men jeg gleder meg veldig til å se episodene av hun med familien. Er ganske sikker på at det blir utrolig morsomt. Ikke minst blir det bra å se de andre deltagerne. Det er utrolig mange kule reisegrupper i år! Jeg klarer ikke vente! Altså, vi fant på så mye crazye ting, og det var aldri et eneste kjedelig øyeblikk. Det tok mild sagt litt av til tider, og det kommer til å bli så utrolig bra! Jeg er ganske sikker på at denne sesongen kommer til å bli en av de beste noensinne!