Mine planer for Halloween❤️

Jeg er skikkelig glad om dagen. Genuint lykkelig! Det er lenge siden det har skjedd så mye bra i livet mitt samtidig, og det gjør at jeg setter ekstra stor pris på det nå som det faktisk skjer. Jeg har virkelig lært meg å ikke ta ting for gitt. Ingenting er en selvfølge, og dere skal vite at jeg alltid jobber veldig hardt når det er noe jeg brenner for. Det har vært en litt tung høst der jeg har kjent på mange vonde følelser og vært konstant redd for at noe skal skje med pappa. Jeg har jobbet mye meg selv, og føler endelig at jeg er i mitt rette element. Nå er det veldig travle dager og mye spennende som skjer. Jeg gleder meg veldig til å dele alt med dere❤️

En ting jeg kan dele med dere som jeg gleder meg veldig til er at Inger og jeg skal ned til Marbella og besøke noen gode venner av meg. Der skal vi blant annet på en Halloweenfest til en veldig kjent fotballspiller. Jeg gleder meg masse til dette, og skal prøve å få tatt noen bilder for en gangs skyld. Det blir utrolig deilig å få litt sol på kroppen og ikke minst bare ha noen dager med sosial hygge og avslapping.

 

De største løgnene jeg noensinne har levd på

Jeg har gjort mye sprøtt og uansvarlig opp gjennom årene. Heldigvis har jeg blitt mye mer rolig og reflektert med årene. Men som mennesker flest har jeg dradd noen drøye løgner og ja, faktisk greid slippe unna med det. Men dette betyr langt i fra at jeg er stolt over det.

1. Jeg løy om arbeidserfaring. Da jeg var 19 år var vi en gjeng venninner som gikk på toppidrett hestelinje i Nordfjordeid. Vi hadde en del tid til overs så vi tenkte det kunne være greit å jobbe litt på si. Vi tok kontakt med den «hotte» uteplassen alle gikk på i helgene, og sa vi ville ha jobb der. To av venninne mine så de gjerne ville jobbe som rydde og barback.  Jeg ville helst stå i baren, så jeg sa jeg hadde jobbet som bartender i Bergen. Vi fikk jobbene på stedt og han barsjefen var veldig fornøyd. Jeg stilte på jobb uten å ha noe idé om hva jeg holdt på med. Hvis noen kommenterte at drinken smakte annerledes, sa jeg bare at vi hadde endret litt på ingrediensene. Heldivis var det aldri noe som reagerte eller tok meg på det. Altså, hvor vanskelig kan det være? Dette var jo ikke noe fancy bar, så det var ikke noe vanskelig å late som jeg hadde blandet en GT før, og det folk kjøpte mest var uansett øl og vin. Mitt første år som bartender.

2. Løy om at jeg ikke var jomfru. Denne tror jeg mange kan relatere litt til. Jeg var veldig sent ute med å miste jomfrudommen min. Da de fleste venninnene mine var litt tidligere ute på den fronten, så merket jeg at presset ble for stort når jeg var 18 år gammel og fremdeles jomfru. Så jeg bestemte meg for å dra en hvit løgn og fortelle mine nærmeste venninner at jeg har endelig gjort det. Jeg diktet opp en gutt jeg hadde møtt på sommerferie med familien på Tjøme. Mitt store problem var bare at jeg var så utrolig sjenert rundt gutter. Det var helt sykt. Heldigvis er det blitt bedre med årene og alle venninnene mine vet om at jeg dro den hvite løgnen, for jeg la alle kortene på bordet da det skjedde på ekte.

Heldivis er jeg kommet på ett punkt i livet der jeg ikke gidder å dra hvite løgner for å passe inn, men når man er ung og usikker er det lett å si og gjøre mye rart fordi man vil så gjerne passe inn. Det er et et par episoder til som jeg kunne tatt med, men jeg får spare de til en annen gang. ❤️

Dette bruker jeg mest penger på for tiden💰❤️

I det siste har det flydd ut mye penger, jeg fikk nesten litt sjokk når jeg kom hjem og sjekket nettbanken min. Det er jo alle disse «små» beløpene som sammen utgjør en god del.

1.Taxi. Det har gått mye penger til taxi den siste tiden. Faktisk så mye at jeg vurderer å kjøpe meg en bil. Selv om jeg bor midt i sentrum og pleier å leie eller låne bil når jeg trenger det, vurderer jeg å få min egen. Hvertfall med dette høye forbruket av taxi.

2.Veterinær. Det er kostbart å ha et sykt lite dyr og Batman sine regninger hos veterinæren har ikke akkurat vært billig. Sammenlagt er det godt over 15.000 kr. Heldigvis får jeg igjen store deler av det på forsikringen😅.

3.Bursdagsgave til pappa. Pappa hadde jo bursdag nå 15.oktober, og er det noen som fortjener å bli gjort stas på så er det jo han. Han fikk en spa-dag, champagne og en middag på favorittrestauranten sin❤️

4.Foodora. Siden jeg kom hjem til Bergen har dagene gått i ett. Nesten litt for fort! Jeg savner det å ha tid til å ta seg en god tur, og ikke minst lage noe god mat med gode venner. Men når det blir travelt så blir mat dessverre nedprioritert, og da er foodora topp.😅

Derfor er jeg ikke på tinder

Jeg får ofte spørsmål om hvorfor  jeg ikke er på tinder, og hva som skal til for å date meg. For det første syns jeg tinder er oppskrytt og det er absolutt ingenting ved det som vekker min interesse. Når det er sagt, så er jeg god venn med han som fant opp og utviklet tinder. Vi har hatt mange diskusjoner over denne beryktede applikasjonen.

Grunnen til at jeg er skeptiske og negativ er rett og slett fordi jeg har opplevd i mange år og bli stalket og plaget av menn og gutter som ikke lar meg være i fred. Jeg føler at de jeg eventuelt hadde matchet med får et stort forsprang, dersom de har sett meg på diverse tv-programmer og vet hvem jeg er.

Jeg liker best å møte mennesker i en naturlig setting gjennom gjensidige interesser eller bekjente. Eller eventuelt et dating program på tv. Det virker sykt gøy og spennende. Et av favorittprogrammene mine er ungkaren og ungkarskvinnen. Det er så underholdene og det er så gøy å se hvem som ender opp med hverandre.

Den verste tidermatchen jeg har hørt om skjedde med en nær venninne av meg. Hun var så fascinert og betatt av en legestudent hun hadde matchet med. De tekstet flere ganger om dagen, og hun fikk tilsendt bilder av han på jobb i legevakten i Bergen.

Han ga beskjed til henne at han ikke var på sosiale medier på grunn av jobben. Hun var så fornøyd med at de hadde samme verdier og interesser. Hun grugledet seg veldig til det første møte. Hun spurte om jeg kunne ta noen drinker med hun før han kom, og det ville jeg gjerne. Jeg begynte å mistenke at noe var galt da han stadig utsatte og sa han var rett rundt hjørnet.

Etter noe drinker for mye var jeg rimelig klar for å komme meg hjem til sengs. Venninnen min var mye mer påvirket enn meg, men hun haddde nettopp avtalt med daten sin at de skulle møtes på baren han var på. Jeg bestemte meg for å følge hun bort fordi jeg hadde en veldig dårlig magefølelse.

Da vi kom bort var baren stengt og jeg fikk frysninger. På hjørnet sto en middelaldrende mann og røykte. Han fikk øye på oss og kom bort med bestemte steg. Han sa navnet på venninnen min og begynte å trekke hun i armen. Hun ble livredd, og jeg tok tak i den armen som var nærmest meg og skrek for full hals at han skulle slippe henne.

Heldigvis var det mennesker som kom løpende og spurte hva som foregikk. Da han så dette slapp han taket og gikk videre med raske steg. Venninnen min hørte heldigvis aldri noe mer fra denne «legestudenten».

Ny TV -innspilling ❤️

Heisann!
I dag har jeg mye adrenalin i kroppen, det har jeg alltid når jeg skal på en innspilling. Dette er noe helt nytt, og jeg grugleder meg veldig. I skrivende stund er jeg på vei med buss inn til Oslo, med masse bagasje to hunder. Det virkelig pøsregner ute! Så det kan jo bli interessant. Det blir uansett gøy å være foran kameraet igjen. Håper dere alle får en fin dag! ❤️

Verdens beste Batman

 Annonse – FirstVet

Som dere vet, hvis dere har lest bloggen min de siste dagene, så ble Batman akutt syk. Det var ekstremt skummelt og veldig tungt å oppleve at min lille baby hadde vondt og ikke var lik seg selv.

Det begynte jo så uskyldig på tur at Batman klødde seg og knep på øyet. Når vi kom hjem renset jeg det med øyedråper. Jeg så nøye om han hadde noe sår. Alt så normalt ut. Jeg sa til meg selv at det går nok helt fint, og i morgen er det nok ikke noe som plager han på øyet lenger.

Morgendagen kom og han knep mer på øyet enn dagen før og ville ikke at jeg skulle ta på det. På dette tidpunktet begynte stresset å vokse i meg. Vi var langt ute på landet, og det var ikke enkelt for oss å komme seg til veterinær på dette tidspunktet.

Da kom jeg på appen som jeg har på telefonen som heter FirstVet. Dette er en helt fantastisk app for firbeinte eiere, du kan ringe en veterinær på FaceTime, vise problemet og forklare symptomene. Jeg fikk klar beskjed om at jeg måtte kaste meg rundt og komme meg på en klinikk så fort som mulig.

Det var akkurat det jeg gjorde, etter en times kjøretur kom vi oss vel frem til en utrolig hyggelig øyespesialist. Hun måtte behandle Batman med mange forskjellige apparater. Han ble til og med slipt på øyet med et apparat. Han var så flink, lagde ikke en lyd, og veterinæren var så fornøyd med han! Det han var plaget med er at hornhinnen hans ikke legger seg som en glatt overflate. Den lager en ruglete overflate. Nå er han heldigvis helt fin, men dette er noe jeg må følge med på i fremtiden.

Jeg er så utrolig takknemlig for denne appen. Jeg lastet den ned for et års tid siden. Alle som har dyr forsikret i Tryg, Agria, If og Gjensidige kan bruke denne appen gratis!

Jeg oppfordrer alle som har dyr til å laste ned denne appen. Man vet aldri når en ulykke skjer, og det gir meg veldig trygghet at jeg kan avtale en time dersom det er noe jeg er usikker på eller trenger å vite angående dyrene mine❤️

Appen kan du laste ned HER❤️

Slik blir den nye hverdagen min💕

De siste ukene har jeg virkelig tatt meg skikkelig sammen! Jeg ser hvor viktig det er å ha en rutine slikt at ikke alt sklir helt ut, og dagene bare flyr avgårde. Jeg har satt meg mange mål, og jammen har jeg klart å nå de. Jeg er faktisk utrolig fornøyd. Det er jo uten tvil at når ting er vanskelig at det er ekstra hardt å pushe seg selv.

1. Jeg har bestemt meg for at jeg aldri skal sove lenger enn til 9:00. Det er utrolig deilig og komme seg opp tidlig, og det er faktisk ikke bra å sove for mye. Det er noe jeg er veldig flink til.

2. Jeg skal trene hver eneste dag. Er det noe jeg virkelig merker stor forskjell på, så er det de dagene jeg ikke er aktiv. De tre siste ukene har jeg trent hver eneste dag ofte to ganger om dagen og det gjør underverker. Det aktivitetene jeg elsker og har holdt på med den siste tiden er tur i vill natur, svømming, styrke med strikk, vekter og ball, Barrys bootcamp, ridning, yoga og zumba (det er faktisk utrolig gøy!)

3. Spise sunnere. Vi blir det vi spiser, enkelt og greit. Maten vi spiser er byggeklossene til alle cellene i kroppen vår, og vi bør tenke oss om hva vi spiser. Jeg har i flere år vært utrolig lat og kun spist ute, jeg tror jeg kan telle på en hånd hvor mange ganger jeg har brukt kjøkkenet mitt. Heldigvis har jeg blitt interessert i å lage egen og sunn mat nå. Jeg syns det er så koselig, og jeg har mange venner som kommer på besøk, så lager vi god og sunn mat sammen.

4. Bruke mindre tid på nett og telefon. Kanskje du også føler deg litt truffet av dette målet. Det er ingen tvil om at telefonen og sosiale medier har en tendens til å stjele utrolig mye tid og energi. I det siste har jeg bar begynt å ha mobilen i flymodus flere ganger i løpet av dagen. Det hjelper så mye!

5. Stop and smell the flowers. Det er så lett for å la seg rive med og prøve å være med på alt som foregår rundt seg. Jeg er et ja-menneske, og har vanskelig for å si nei til mennesker jeg er glad i. De siste ukene har jeg vært mye flinkere til å si nei, slik at jeg har bedre tid til å gjøre de tingene jeg vil. Da kan jeg bruke mer tid på det jeg selv ønsker.

 

En ny diagnose?

Norge er et rart land synes jeg. Mennesker som er ufaglærte er ekstremt flink til å dele ut diagnoser i hytt og pine! Hvor ofte har man ikke hørt uttalelser som: Han/hun er narcissist, psykopat, deprimert, sosialt handkappet, og lignende.

Vi er levende mennesker, og det er ganske normalt at vi forandrer oss og får kjenne på mange forskjellige følelser i løpet av livet. Personlig mener jeg at man er et produkt av valgene man tar, og miljøet man er rundt. Det er ganske normalt å bli trist/fortvilet når livet blir røft, vi er jo ikke roboter. Sorg og vanskelige følelser er jo en del av livet, og noe vi må lære oss å håndtere.

Jeg ble faktisk litt sjokkert før jeg dro fra Bergen, for da hadde jeg time med fastlegen min som sa han kunne skrive ut antidepressiva til meg. Jeg var der fordi jeg ønsket time til psykolog. Fordi jeg ønsker å lære meg måter å håndtere stress, angst og sorg på en bedre måte eller bare få tømt meg til et menneske som er vant til å hjelpe til når livet ikke akkurat er på topp.

Jeg tror ikke på at det å putte masse kjemikalier i kroppen er noe jeg skal gjøre med det første. Selvfølgelig er det noe annet dersom en psykolog som jeg har snakket med over tid mener dette er det beste å gjøre for en periode, så kommer jeg til å høre på vedkommende. Jeg ble bare litt sjokkert over hvor lett det er å bare få det som en løsning? Har også hørt at det er lett å bli avhengig.

Jeg føler så sykt med alle som våkner opp med en klump i magen, og som går i gjennom en tøff periode livet. Jeg heier på dere. Ikke gi opp! Det er ikke flaut å ta ansvar og be om hjelp. Det er hundre prosent nødvendig for å komme seg videre, og for å legge vonde ting bak seg!❤️

 

God venn med exen?

De fleste av oss har vært der, forelsket, samboer, forlovelse? Kanskje, kanskje ikke… Selv har jeg vært i 4 seriøse forhold med veldig flotte og fine mennesker som jeg fremdeles den dag i dag er veldig glad i. Dessverre har jeg valgt å forlate disse forholdene fordi jeg gang på gang føler at det er «noe» som mangler, at jeg føler meg til tider «fanget» og at det ikke er det rette. Kansje har jeg for store forventninger til hvordan det skal føles og være? For store forventninger til de jeg er sammen med, og ikke minst meg selv? Kanskje er det beste man kan gjør og basere et forhold på et sterkt vennskap og tiltrekning? Ikke vet jeg, jeg føler meg egentlig bare mer forvirret enn noensinne… Hva om? Det er noe jeg har tenkt på mye de siste dagene, men samtidig velger jeg å være tro mot meg selv. Jeg nekter å gå all inn når det ikke føles hundre prosent riktig.

Jeg var så heldig å få telefon fra flere av exene mine og gutter jeg har datet på bursdagen min, jeg ble faktisk rørt. Jeg syns det er så kjekt at selv om ikke ting går den veien man ønsker eller planlegger, så er det fremdeles mulig å være venner og ha en hyggelig tone seg imellom.