Snart er vi på tv-skjermen igjen

Hei og god søndag. Håper dere har hatt en rolig og avslappende søndag. Jeg for min del har tatt det skikkelig piano, sovet ut og bare slappet av mens jeg har sett mange episoder av 90 days fiance. Det må jo være det beste som er laget av reality noensinne! Serien går ut på å følge par som skal gifte seg i USA på noe som heter K1 visa, og det er bare så sinnsykt. Jeg har blitt helt hekta på denne serien, og den anbefales på det sterkeste! Jeg ser den på D-play.

Ellers har dette egentlig bare vært en skikkelig avslappende og behagelig helg der jeg har vært masse med pappa. Vi har vært ute og spist, og hatt lange samtaler om masse seriøse temaer. Det er noe som sitter litt langt inne hos meg. Jeg liker faktisk å eksistere i min egen lille boble, der jeg velger og fokusere på det som er gøy. Jeg hater å forholde meg til pappa sin sykdom, og at han en dag ikke skal være her mer. Det er følelser som jeg bare velger å undertrykke fordi det gjør for vondt å føle på det. Jeg velger heller bare å leve i nuet, og være glad for hver eneste dag vi har sammen. Min far er det fineste mennesket jeg vet om, og det er så sykt urettferdig at han er blitt rammet av så mange helseutfordringer.

Jeg gleder meg veldig til noe, for om ikke så lenge kommer nemlig meg og bestevenninnen min Inger på tv-skjermen igjen og det kommer til å bli så underholdende! Jeg har jo som dere vet taushetsplikt, så jeg kan dessverre ikke røpe hvilket program det er enda. Men det får dere snart vite!

En stor oppdatering!

Herregud! Jeg beklager at jeg har vært så dårlig på å oppdatere bloggen de siste ukene. Livet har nemlig vært utrolig travelt for meg, og det ene har tatt det andre. Så jeg har rett og slett nedprioritert bloggen, og bare levd livet til det fulle. Dessuten er det deilig å være med familie og venner, og ikke bare tenke på å skulle ta bilder og oppdatere sosiale medier hele tiden. Er det bare meg som kjenner på dette presset eller? Jeg føler seriøst et press på å dele av meg selv og alt det spennede jeg får vært med på, men noen ganger syns jeg det er sykt deilig å bare ta en pause, for å kunne nyte livet. Jeg er jo en ganske avslappet person som liker å ta ting som det kommer. Men jeg skal bli flinkere til å oppdatere fremover, det lover jeg❤️

Som mange har fått meg seg har jeg tilbragt mye tid med Inger. Vi storkoser oss alltid sammen og vi har så mange felles interesser. Dessuten ler vi oss i hjel sammen, og havner i de sykeste situasjonene. Det sykeste var når vi fløy sammen til Monaco og flyet holdt seriøst på å styrte. Jeg har aldri hatt så stor dødsangst i hele mitt liv. Alle flyene som skulle ta av etter oss til Nice ble kansellert, så de sier jo dere kansje litt om hvor heftig det var. Heldigvis kom vi oss frem i live, og helgen var helt fantastisk.

Det blir utrolig mye store forandringer i livet mitt nå fremover, og det er mye spennende som skjer! Jeg gleder meg til jeg kan dele mer av dette med dere❤️

Nå har jeg endelig hatt litt rolige dager. Jeg har fått slappet godt av, og fått hentet meg godt inn igjen, og lagt en del planer med bloggen osv..

En uforglemmelig Halloween

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne, men de siste dagene har jeg virkelig hatt det så utrolig gøy. Jeg har storkost meg så masse med Inger og gode venner. Halloweenfesten var helt syk! Jeg hadde jo tenkt å ta en del bilder og få blogget litt mens jeg har vært her nede. Dessverre ble det fort nedprioritert da dagene har gått i ett. Det har gått så altfor fort. For noen flotte mennesker jeg har i livet mitt!! Altså, virkelig. Det har vært helt sykt å være en del av en privat halloweenfest der absolutt ingenting er spart på.

Koste meg så mye med ambassadøren til Chile på festen i går🥳