Charterfeber og After Beach

Beklager at jeg har vært så dårlig på å oppdatere bloggen de siste dagene. Har hatt mye på agendaen, og trengte en avslappende dag for å hente meg inn igjen. Nå har jeg sett alle episodene av Charterfeber og den første episoden av After Beach. Jeg syns det er så gøy, dette var virkelig en venninnetur jeg alltid kommer til å huske. Kommer til å se tilbake på det med et smil. Det var virkelig en tur med masse latter. Charterfeber er seriøst et av mine favorittprogrammer. Jeg digger virkelig alle reisegruppene og personlighetene til de som er med. Jeg vet mange syns det er harry, men hallo, nordmenn flest er vel en smule harry på ferie. Hva er egentlig galt med det?

Det er deilig å reise til en plass der alle samles for å ha det gøy, gå på stranden, feste og møte nye folk. Jeg personlig syns det er utrolig teit når realitydeltagere som har vært med på Paradise Hotel skal hate på de som er med på After Beach, Charterfeber, eller på hverandre generelt. Alle bestemmer over seg selv, og hva de vil gjøre. Men at realitydeltagere skal ha så mye fordommer mot andre syns jeg er litt spesielt. Charterfeber er jo også et veldig uskyldig program, som jeg er utrolig glad for at jeg får være en del av.

Jeg syns den nye serien After Beach ble så bra! Dette skulle egentlig bare være en nettserie på viafree, men de syns den ble så bra at de valgte å sende den på tv også. (Det går på tv3 klokken 22.30) Det er litt mer fart og moro i den serien, jeg håper dere vil like den! Det ble veldig lange innspillingsdager nede på Granca, men det var helt klart verdt det❤️ Dere kan finne episodene av Charterfeber og After Beach på viafree. Hva synes dere om den nye serien?

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg