Du spør, jeg svarer

Har du kjæreste? Er du forelsket i noen?

Nei, ingen kjæreste og heller ikke forelsket i noen. Selvfølgelig har jeg enkelte jeg har et godt øye til eller som fascinerer meg. Det skumle med å være singel er at det er faktisk sykt digg, og det skal være noe veldig bra for at jeg skal satse på et forhold. Ellers er jeg veldig fornøyd med alle gode venninnene og kompisene mine som gjør hverdagen kjekk og spennende.

Når var sist du hadde sex?

Alt for lenge siden, hmmmmmmmm.

Angrer du på noen av operasjonene?

Det er vanskelig å si. Jeg ser jo veldig naturlig ut, og det har jo gjort meg til den jeg er i dag. Jeg føler på mange måter at  kanskje var det unødvendig, og at jeg kanskje har tatt litt for lett på det. Jeg har kanskje hatt et naivt syn på hva jeg faktisk har gjort, og det innbærer jo alltid en risiko med å fikse på seg selv.

Hvor mye penger bruker du i løpet av en måned?

Veldig varierende. Jeg har enkelte måneder jeg bruker mye, og andre ganger jeg bruker lite. Jeg prøver faktisk å leve litt mer bærekraftig og heller shoppe mindre, kaste mindre mat osv. Selv om jeg syns dette er veldig vanskelig til tider.

Hva syns du om årets sesong av Charterfeber og After beach ?

Jeg er så fornøyd, og jeg storkoste meg virkelig med Charlotte og Inger.

Hvorfor reiste du ikke med Aurora i årets sesong av Charterfeber?

Jeg har svart på dette før. Aurora og meg kjente nok litt på det at vi vil veldig forskjellige ting når vi er på ferie, og det var ikke så lett for oss å bli enige om aktiviteter og sånt. Men kjekt å se episoder av hun og familien, de byr virkelig på seg selv.

Hva er favoritt fargen din?

Vanskelig å velge, men er veldig glad i hvit og lyseblå.

Hva synes du om at noen kalte deg rasist på bloggen?

Det faller på sin egen urimelighet. Derfor jeg ikke har tatt meg tid til å svare på kommentaren du henviser til. Jeg har så mange venner som kommer fra så mange forskjellige steder i verden. Jeg hater diskriminering, og rasisme er noe av det verste jeg vet. Alle mennesker er like mye verdt, og det er både trist og grusomt at det fremdeles finnes steder der mennesker blir diskriminert og behandlet dårlig.

14 kommentarer
  1. Er det noen spesiell grunn til at du skriver Afrika og ikke selve landet du ferierer i? Med tanke på at det er et kontinent, og ikke et land 🙂

  2. Kan du legge ut før og etter bilde av rumpa di? Og blir den større eller om er det permanent? U look good 🥰♥️

  3. Flott du ser ut, men kan jeg spørre om måtte du legge mye på deg for å ta bbl? Og er du fornøyd m operasjonen? Og hva slags silikon har du i puppene? Du ser rå flott ut 🙏

   1. Ja, sluttet og trene i 3 måneder og prøvde å legge på meg så mye som mulig men var ikke lett gikk opp 3,5 Kg… De henter heldigvis fett fra flere deler av kroppen så det blir jo en form for «figur» forming av kroppen…. Ja jeg er veldig fornøyd men skal ærlig innrømme at det har vert rart og plutselig få en så annerledes kropp….

  4. Tusen takk for svar fine deg ♥️ er det permanent eller vil det forsvinne med årene? Har lyst til detcsanme, men føler at jeg er tynn til det.. Hvordan var det å sitte og sove etter operasjonen? Håper på svar

  5. Tusen takk for svar fine deg ♥️ er det permanent eller vil det forsvinne med årene? Har lyst til detcsanme, men føler at jeg er tynn til det.. Hvordan var det å sitte og sove etter operasjonen? Håper på svar. Klemm

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg