En drøm går i oppfyllelse!

Herregud, jeg kan nesten ikke tro det, men i skrivende stund er jeg faktisk på vei til et veldig eksotisk sted jeg aldri har vært i før, nemlig Afrika. Det har seg slik at jeg har jo bursdag snart, og årets bursdagsgave er ni dager på safari i Afrika. Jeg skal bo på tre forskjellige plasser, og jeg skal få se mange forskjellige dyr! Løver, sebra, elefanter, og flere. Jeg har på følelsen at det nesten blir litt sånn som i Løvenes konge, bare live. Ja, det er kanskje et naivt syn på det, men jeg har helt ærlig ingen idé om hva jeg kan vente meg.

Pappa har vært masse i Afrika, han har hjulpet mange og vært veldig aktiv i humant arbeid her nede. Jeg har hørt så mange historier, og sett så mange bilder. Siden han er så glad i det håper jeg det faller i smak for meg også.

Jeg skal ærlig innrømme at jeg gruer meg veldig mye, jeg reiser helt alene uten Batman eller Britney. De gir meg alltid mye trygghet og selskap, men to chihuahuaer har nok ikke så mye i jungelen å gjøre! De får kose seg hjemme i Bergen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg