Et nytt liv begynner nå

Et nytt liv begynner i dag. Den siste uken har jeg virkelig reflektert og gått inn i meg selv for å prøve å finne litt ut av hva jeg vil fremover. Jeg skal ærlig innrømme at jeg er sykt sjalu på mennesker som bare vet tidlig i livet hva de vil, hva de er ment for, som jobber målrettet og finner seg til rette med karriere, jobb, familie osv. Slik har jeg aldri vært. Jeg lar meg fort rive med og har sykt vanskelig for å bestemme meg for så mye…utdanning…kjæreste…barn…? Jobb? Jeg føler meg mer forvirret enn noen gang, samtidig som jeg har en del i familien som legger sykt mye press på meg. Du må gjøre ditt, og du må gjøre datt.. Må jeg virkelig det? Nei, jeg er et stabeis, og tar alltid egne avgjørelser. Jeg er veldig glad for at jeg takket nei til å gifte meg, og at jeg ikke har barn. Jeg klarer ikke se meg selv i den rollen, i tillegg til alt det ansvaret det medfører. Jeg syns det er mye å ha ansvar ovenfor alle dyrene mine. Jeg håper og ønsker at jeg klarer å slå meg til ro på et tidspunkt, men dette må føles naturlig.

Jeg har nå valgt å forandre på en del, og jeg kommer til å legge om livet mitt. Det er spennede, men samtidig veldig skummelt. Selvdisiplin er viktig, og noe jeg trenger mer av. Jeg skal prøve å ha en fast rutine og faste oppgaver jeg skal ta meg av hver eneste uke. Min far har gitt meg mer ansvar med å ta vare på og følge opp enkelte prosjekter med eiendommene våre. For å være helt ærlig er jeg redd for å gjøre noe feil, og ikke leve opp til forventningene. Men jeg skal hvertfall gjøre mitt beste, og prøve å vise at jeg duger til litt mer enn et liv i sus og dus.

11 kommentarer
  1. Bra innlegg. Du kommer nokk til å finne din vei etterhvert. Mange som lever i fanget i forhold ekteskap pag bar osv…❤️

  2. Elsker at du ikke følger et vanlig liv som de fleste!!😍 Det gjør deg bare veldig spesiell og unik!❤ Faren din er den viktigste!🙏 Jeg er helt lik deg der!

  3. Hei vakre sjel💖

   Jeg kjenner meg godt igjen i det du skriver. Kjæreste? Jobb?Barn?Gifte seg eller ikke.
   Helt frem til jeg var 37 år gammel viste ikke svaret på noe av dette.
   Jeg visste ikke engang hvem jeg var.
   I januar 2017 hadde jeg et vendepunkt i livet.
   Jeg opplevde noe så sterkt inni meg, som er vanskelig å forklare.

   Jeg kan si det med korte, enkle ord. Fra et liv fylt med usikkerhet, på alle plan opplevde jeg plutselig å få kontakt med mitt indre.Mitt hjerte, min intuisjon «snakket» til meg
   og for første gang i livet kunne jeg si at jeg visste hvem jeg var😍

   Det som utløste dette vendepunktet var at jeg begynte å praktisere meditasjon.
   Jeg fikk «tømt» meg for all negativitet fra fortiden som hadde lagt bånd på meg som person.
   Det føltes som jeg fikk livet i gave på nytt💖

   Jeg hadde alltid tenkt at jeg ikke skulle gifte meg, fordi jeg er oppvokst med skilte foreldre
   og hadde ikke tro på kjærligheten.

   Dette ble helt snudd på hodet da kjæresten min kom inn i livet mitt. Før hadde jeg hatt mange partnere,
   men hadde ikke helt følt den stor kjærligheten.
   Men hva visste vel jeg? Jeg visste ikke hva ekte kjærlighet var.
   Jeg trodde det var kjærlighet da jeg var sammen med dem,
   men det var ikke før jeg møtte HAN jeg skjønte at det aldri hadde vært ekte kjærlighet med de andre.

   Jeg elsket han fra første stund og det var så sterkt. Jeg kjente det langt inn i hjerterota og ble skrem over at det gikk an å elske en person på den måten etter så kort tid.
   💖 Hjertet jublet fra første øyeblikk og jeg har aldri vært i tvil etterpå💖

   Det jeg ville si til deg Ann Marielle er, ikke gi opp kjærligheten. Den kommer når du minst aner det og den kommer når du er klar. Kanskje du da vil se anderledes på det med giftemål og barn?

   Kanskje du nå bare bør konsentrere deg om pappaen din og den nye oppgaven han har gitt deg?
   Det virker som han viser deg stor tillit og du vet det er noe du kommer til å vokse på.

   Når tiden er inne og du er klar, vil den rette dukke opp for deg. Det er jeg sikker på💖

   Good vibes💫
   Nina Sivertsen

   1. Tusen takk for at du tok deg tid til å komme med en slik tilbakemelding. Jeg føler jeg er litt på samme plass i livet jeg prøver å finne roen og fokusere på meg selv. Bra at alt falt på plass det gir jo håp for meg også😅❤️

  4. Så flott du ser ut som alltid ♥️ kan jeg spørre om vil bbl opr. Du tok bli mindre etter hvært eller er det permanent? Og kunne du sitte og sove normalt etter det ?

   1. Du kan ikke sitte og sove normalt de to første månedene. Det endelig resulTet kommer etter ca tre måneder… dette varierer veldig fra person til person☺️

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg