Fem ting jeg elsker med høsten

1. Det er få ting som kan måle seg med det det å ta på turskoene, og komme seg ut i naturen med alle høstfargene. Det er ekstra deilig å komme seg ut og kjenne litt på at det blåser litt og regner. Også komme hjem og ta en god dusj, eller enda bedre et bad.

2. Kakao! Jeg trenger vel egentlig ikke å utdype noe mer. Noe av det beste som finnes med høsten/vinteren er en god kopp kakao med krem. Jeg pleier å smelte freia sjokolade og tilsette hasselnøtt melk. Det er helt amazing! ❤️

3. Peiskos. Hva er vel bedre enn å sitte foran peisen med en god venninne eller kjæreste? Peiskos og noe godt i glasset, som kakao eller et glass rødvin😋

4. God lesing. På høsten er det jo normalt å bruke mye tid hjemme, og man kan sette seg ned med en god bok eller følge med på en spennende serie med god samvittighet.

5. Høstgarderoben. Elsker høstklær med varme strikkegensere, skjerf, luer, støvletter og ikke minst skiklær. Det er så utrolig mye fint som har kommet med tanke på skisesongen. Jeg har jo veldig mye fine, men har tenkt å unne meg litt høstshopping uten dårlig samvittighet.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg