Hvorfor har jeg ikke gjort dette før??!

Når jeg satte meg på flyet hadde jeg som sagt ingen idé om hva som ventet meg når jeg ankom Afrika. Men denne reisen har gått over all forventning! Jeg var en smule redd og nervøs, må jeg innrømme. Det å sette seg på et 12 timers langt fly, for deretter å skulle reise inn i jungelen i Afrika, for å se og leve nært på ekstremt farlige og ville dyr er ikke bare bare. Hvert eneste år dør mennesker som reiser på safari. Det kan være alt fra en liten ringelyd til at noen reiser seg brått som kan utløse stress eller at dyrene ser på deg som en trussel og det vil drepe deg i løpet av sekunder.

Guiden min Geoffery har heldigvis ikke opplevd en slik ulykke i løpet av sine 6 år som guide, men han vare nære på en gang. Det var ved en tur med en gruppe kinesere at de hoppet ut av jeepen for å ta selfies med buffaloer. Det mange ikke vet er at disse faktisk er mer aggressive mot mennesker enn for eksempel løver. Jeg har sett så mange fantastiske dyr, som leopard, nesehorn, elefanter, giraff.
Jeg har blitt fortalt at det er en veldig spesiell og spirituell reise å få komme så tett på ville dyr. Jeg har stor respekt for disse dyrene, og tar ingen sjanser. Samtidig er det lett å la seg rive med, og faktisk glemme at dette er ville dyr som aldri har blitt håndtert av mennesker. Dette er helt klart noe av det største jeg har opplevd! ❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg