Nå er jeg tilbake på bloggen!

I skrivende stund føler jeg meg glad og sterk, men slik har det ikke vært på flere uker. Jeg sliter med å ta en del valg. Dessuten har jeg mange å ta hensyn til og mye ansvar. Da skjer det ofte at jeg kan glemme meg selv oppi det hele. Jeg har bare hatt en time out og vært masse med familie og hundene mine. Det har også vært en del turer i stallen. For meg er dette den beste måten å lade batteriene mine på.

Min far har slitt mye med helsen, så jeg går konstant rundt med angst om at noe skal skje med han. Jeg har heldigvis snakket med en psykolog om hvordan jeg skal håndtere det når tankene mine begynner å spinne. Det er et stort ansvar å ha, spesielt når man er enebarn. Jeg hjelper pappa med veldig mye. Det er så og si en fulltidsjobb å følge med, kontrollere og sjekke at alt er som det skal.

Jeg føler jeg har tatt de riktige avgjørelsene for meg selv, pappa , hesten min, Batman og Britney. Jeg trengte enkelt og greit litt tid for å finne ut hva jeg vil, og hvordan jeg kan oppnå de målene jeg setter meg.

Mange som har opplevd at noen som man er veldig glad i har blitt syk, kan nok kjenne seg igjen i at det er utrolig skremmende og utmattende. Livet er sårbart, og det har gått opp for meg nå, mer enn noensinne at det er så utrolig viktig å ta seg tid til det som betyr noe. Ta vare på de man er glad i, og ikke minst ta vare på seg selv!❤️

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg