Når livet blir vanskelig

Den siste tiden har vært ganske tøff for min del. Jeg er så lei av å være sterk og positiv hele tiden når jeg innerst inne går rundt å bærer på en konstant angst om at noe skal skje med pappa. Da pappa ble innlagt på sykehus i vinter, tok det faktisk flere dager før jeg klarte å manne meg opp, og dra å besøke han. Jeg lå bare hjemme og gråt, og visste ikke hvordan jeg skulle greie å dra på sykehuset. Heldigvis kom en av mine nærmeste venninner og hjalp meg, og jeg greide å ta meg sammen og komme meg på besøk til pappa. Det var helt jævlig, men jeg er glad jeg gjorde det. Det er noe med sykehus som gir meg angst, og som stresser meg. Lukten, syke mennesker med triste øyne, de overhyggelige sykepleierne som gjør så godt de kan. Men de blir ikke like berørt eller kan forstå hva man gjennomgår, når det er det mennesket som betyr mest for deg i hele verden som er syk, og sannheten er at du har absolutt null kontroll til å påvirke noe som helst.

 

Det er nok vanskelig for mange å forstå hvorfor jeg er så glad i og knyttet til min far. Men sannheten er at jeg ble ikke kjent med pappa før i voksen alder. Jeg trodde i mange år at pappa var en psykopat, og så egentlig helt ærlig bare på han som en utømmelig lommebok. Han ga meg jo så å si alt jeg ville, hester, biler, penthouse osv. Han var ikke tilstede i livet mitt på mange år, og fra jeg var liten har det vært rettssaker mellom mamma og pappa. I mange år tok jeg selvfølgelig partiet til mamma, og trodde på alt hun sa om pappa.

 

I voksen alder er jeg blitt så glad i han, og innser at han alltid har gjort sitt beste ut fra hvordan situasjonen har vært. Virkelig, han har alltid stilt opp når jeg har gitt han mulighet til det.

 

Jeg er med pappa nesten hver dag, og hvis jeg ikke har mulighet til å møte han så FaceTimer vi. Han er det snilleste mennesket jeg vet om, og han har lært meg så mye. Han har lært meg å sette mye mer pris på naturen, tatt meg med, og lært meg litt opp i aksjer og obligasjoner. Han har gitt meg andre verdier å ta vare på, og ikke minst vist meg hvor viktig det er å omgi seg med ekte og gode mennesker.

 

Gjennom store deler av livet mitt har jeg enten shoppet for å føle meg bedre, eller bare reist og vært med venner som lever veldig ansvarsløst. Det har vært så utrolig gøy, og jeg angrer ikke på det. Problemet er bare at det blir som å leve i en boble, der livsstilen din på et eller annet tidspunkt tar deg igjen, og du innser at overfladiske relasjoner ikke er noe å hige etter.

 

Den siste tiden har jeg forsøkt å bryte gamle mønstre med å prøve å håndtere dårlige følelser på en ny og bedre måte. Jeg tilbringer mye tid i naturen. Jeg går minst en tur i en time hver eneste dag,  bruker tid på yoga, trening, prøver å lese de dagene jeg har konsentrasjon til det. Jeg har jevnlig kontakt med mine gode og ekte venner. Også bruker jeg mye mer tid i stallen. Dette er så mye bedre i lengden, og det er slik jeg holder meg selv i «sjakk».

Fine pappaen min som jeg er så glad i❤️

7 kommentarer
  1. Det var et utrolig fint innlegg, er så viktig å ta vare på dem man er glad i. Trist at du ikke hadde forhold til din far før så sent, men veldig godt at du tar det igjen nå.❤❤

  2. Nydelig innlegg! Kjempefint at du viser de dypere sidene av deg selv, og jeg digger den totalt ‘usminkede’ ærligheten der du sier rett ut at du i yngre år kun så faren din som en ‘uttømmelig lommebok’.
   Det ligger utvilsomt sykt med selvransakelse med ditto selvinnsikt å kunne erkjenne dette ved deg selv, for ikke å snakke om hvor sykt mye guts du utviser ved å legge det frem for offentligheten.. *Respekt* <33

  3. Fint å høre at du tar vare på han. Må ha vært bra for deg å se han fra en ny side etter du ble kjent med han. Du virker å ha vokst mye på det mentale plan side du var på tv første gang. Ta vare på tiden dere får sammen, du vil nok klare deg bra i livet. Vakker har nå du alltid vært☺️

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg