Noen personlige tanker på vei hjem fra Afrika❤️

💕Dette har vært litt av en tur, både på godt og vondt. Afrika er ingenting av det jeg hadde forventet meg. Det har vært tusen ganger bedre. Menneskene her nede er virkelig noe for seg selv, så full av livsglede, latter og personlighet. I tillegg har de et veldig fint samhold. Det var veldig skummelt å bli syk så langt vekk fra venner og familie. Men jeg var veldig heldig som bare var sengeliggende i to dager. Heldigvis gikk det bra, og nå er jeg frisk og opplagt, og på vei hjem.

💕Det er helt utrolig hvor mye jeg savner hundene mine når de ikke er med meg. Hver eneste dag hadde jeg facetime med de og pappa.  Det hjelper jo litt på. De er jo min nærmeste familie.

💕Rart å tenke på at 8 timer bare flyr avgårde som ingenting når du ser disse nydelige dyrene. Da jeg hørte hvor mange timer vi skulle på safari første gang ble jeg .nesten litt satt ut. Tenkte at det var litt i overkant mye, men jeg kunne gjerne sett mer. Det å se ville dyr i sitt naturlige element er magisk.

💕Synd at det finnes mennesker som reiser ned til Afrika for å være troféjegere og betaler masse penger for å drepe en løve, elefant eller neshorn. Altså, hvorfor?? Så utrolig meningsløst og jævlig spør du meg. Det gir meg angst at det finnes mennesker som liker å drepe dyr og som blir stolt av det.

💕Jeg er blitt helt satt ut av hvor nydelig Afrika er, så hit skal jeg helt klart tilbake. Vil være lengre neste gang, og ikke bare i 9 dager. Det er så mye å se og lære her at jeg blir helt i ekstase bare av å tenke på det.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg