Noen ting du aldri ville trodd om safarien jeg befinner meg på!

– Guiden bærer aldri våpen, provoserer du eller stresser et dyr er du fritt vilt, og han kommer ikke til å prøve å redde deg.

– Du får aldri forlate campen uten guide. Gjør du dette er det  50 prosent sjanse for at du ikke kommer tilbake, og det er på eget ansvar.

– Nasjonalparken jeg befinner meg i er like stor som Belgia.

– De fleste dyr vil gi deg en advarsel før det angriper deg, bortsett fra løver og leoparder.

– Det finnes kjøttetende skilpadder her som lever i ferskvann. De ser skikkelig skumle ut!

– Det var en kineser på en annen camp bare en km fra der jeg bor som ble spist av en flodhest tidligere i år. Han skulle ta en selfie, og respekterte ikke hva guiden sa om hvor nært man kunne gå.

– Dersom en løve dreper et menneske MÅ løven drepes, selv om det er fremprovosert. Dette er fordi at løven vil lære hele flokken at mennesker er ekstremt lette å drepe, og de vil jakte mer på mennesker fordi de kan miste interessen for antiloper, zebraer og andre dyr

– I følge statistikk vil nesehornet bli utryddet innen 15-20 år, mest sannsynlig tidligere enn det også. Grunnen til dette er hornet som rike  kinesere betaler nærmere en million for. De gjør det fordi de er overtroiske, og tror dette hjelper på manndommen og at de blir kåtere. De spiser deler av det! Det er helt sykt, men som mange vet er det ekstremt korrupt i Afrika. En million er vanvittig mye her nede. Guiden min fortalte også at de som skal beskytte dem, som politiet og vetrinærer også er med på det, og det finnes bare rundt 19.000 nesehorn igjen i verden. Dette er tall fra 2018!

 

6 kommentarer
  1. Å, så utrolig spennende 🙂 Du er heldig som får oppleve dette 🙂
   Nå lærte jeg mye nytt 🙂

  2. Hei Ann Mariell. Jeg likte deg og aurora så godt i paradise hotell, og heia på dere. Jeg er litt skuffet over hvordan dere er på charterfeber . Dere fremstår som om at dere tror at dere er mye bedre enn andre og har skikkelige diva nykker. Det er virkelig så usjarmerende og trist. Du har sunket i mine øyne og jeg foreslår og ikke oppføre dere som at dere tror dere er så mye bedre. Er pinlig og se på.. Dere fremstår som mennesker uten personlighet. Jeg synes det er flott og ha god selvtilitt, men ikke vær en klyse. Det ser bare kjempe kjedelig ut å være sammen med dere. Beklager tøffe ord, men måtte bare si det..

   1. Jeg tar faktisk selvkritikk her. Jeg har en tendens til å komme med litt upassende kommentarer og opprette en fasade. Jeg føler at dette kom veldig frem i første sesong når jeg reiste sammen med Aurora. Men i årets sesong håper jeg at du får se en mer hyggelig og kanskje mer ydmyk side av meg. Jeg tror ikke at jeg er bedre enn noen som helst, men jeg forstår at man kan sitte igjen med det inntrykket etter de episodene😊 Håper likevel årets sesong kan få deg til å endre mening😊

    1. Synes du gjør en utmerket jobb☺ Tar godt vare på dine følgere…. En fin person…Takk for du deler så mange fine opplevelser… Fantastisk “Reisebrev” fra Afrika💖

  3. Flodhester spiser ikke mennesker, siden de spiser gress osv, men de er det dyret i Afrika som tar livet av flest mennesker, (ca 1000 pers ) siden de er territorial og ekstremt aggressive.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg