Snart er vi på tv-skjermen igjen

Hei og god søndag. Håper dere har hatt en rolig og avslappende søndag. Jeg for min del har tatt det skikkelig piano, sovet ut og bare slappet av mens jeg har sett mange episoder av 90 days fiance. Det må jo være det beste som er laget av reality noensinne! Serien går ut på å følge par som skal gifte seg i USA på noe som heter K1 visa, og det er bare så sinnsykt. Jeg har blitt helt hekta på denne serien, og den anbefales på det sterkeste! Jeg ser den på D-play.

Ellers har dette egentlig bare vært en skikkelig avslappende og behagelig helg der jeg har vært masse med pappa. Vi har vært ute og spist, og hatt lange samtaler om masse seriøse temaer. Det er noe som sitter litt langt inne hos meg. Jeg liker faktisk å eksistere i min egen lille boble, der jeg velger og fokusere på det som er gøy. Jeg hater å forholde meg til pappa sin sykdom, og at han en dag ikke skal være her mer. Det er følelser som jeg bare velger å undertrykke fordi det gjør for vondt å føle på det. Jeg velger heller bare å leve i nuet, og være glad for hver eneste dag vi har sammen. Min far er det fineste mennesket jeg vet om, og det er så sykt urettferdig at han er blitt rammet av så mange helseutfordringer.

Jeg gleder meg veldig til noe, for om ikke så lenge kommer nemlig meg og bestevenninnen min Inger på tv-skjermen igjen og det kommer til å bli så underholdende! Jeg har jo som dere vet taushetsplikt, så jeg kan dessverre ikke røpe hvilket program det er enda. Men det får dere snart vite!

7 kommentarer
  1. Heei 🙂

   Så søt du var på cash/date på viafree.

   Kunne du laget et innlegg på hvordan det gikk med deg og hazar,?
   Hvordan du opplevde daten? Hva som skjedde i ettertid?

   Dere var så søte sammen 🙂

  2. Inger ser ganske tom ut i blikket, men det gjenspeiler flere i den familien😂😂😂😂😂😂😂

  3. Hei, sveis! 🙂

   Jeg må jammen si du fremstår som ganske shallow. En episode av “Charterfeber” jeg så nå avslørte jo det. Du verden. “Vi bare går her og tar mat vi selv om det ikke er åpent ennå, for det driter vi i, for verden skal jo bare dreie seg om meg”-holdning. “Vi bare later som om vi ikke forstår”. Fullstedig likegyldig og null innsikt i annet enn det som dreier seg om deg virker det som.

   Men det at du tok av “all inclusive-armbåndet” fordi båndets farge ikke sto til antrekket ditt og ville gi SOLSKILLE tok vel kaka. Da er man en smule over snittet selvsentrert, eller?

   Det kunne vært en idé å lese litt bøker og sånt. Verden består av en god del mer enn selvdyrkende ego-selfies og self tan vet du.

   Uansett, ha en super dag og beklager forstyrrelsen og ta vare på deg selv i disse Corona-tider. :o) <3

   -T. G.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg