Verdens beste Batman

 Annonse – FirstVet

Som dere vet, hvis dere har lest bloggen min de siste dagene, så ble Batman akutt syk. Det var ekstremt skummelt og veldig tungt å oppleve at min lille baby hadde vondt og ikke var lik seg selv.

Det begynte jo så uskyldig på tur at Batman klødde seg og knep på øyet. Når vi kom hjem renset jeg det med øyedråper. Jeg så nøye om han hadde noe sår. Alt så normalt ut. Jeg sa til meg selv at det går nok helt fint, og i morgen er det nok ikke noe som plager han på øyet lenger.

Morgendagen kom og han knep mer på øyet enn dagen før og ville ikke at jeg skulle ta på det. På dette tidpunktet begynte stresset å vokse i meg. Vi var langt ute på landet, og det var ikke enkelt for oss å komme seg til veterinær på dette tidspunktet.

Da kom jeg på appen som jeg har på telefonen som heter FirstVet. Dette er en helt fantastisk app for firbeinte eiere, du kan ringe en veterinær på FaceTime, vise problemet og forklare symptomene. Jeg fikk klar beskjed om at jeg måtte kaste meg rundt og komme meg på en klinikk så fort som mulig.

Det var akkurat det jeg gjorde, etter en times kjøretur kom vi oss vel frem til en utrolig hyggelig øyespesialist. Hun måtte behandle Batman med mange forskjellige apparater. Han ble til og med slipt på øyet med et apparat. Han var så flink, lagde ikke en lyd, og veterinæren var så fornøyd med han! Det han var plaget med er at hornhinnen hans ikke legger seg som en glatt overflate. Den lager en ruglete overflate. Nå er han heldigvis helt fin, men dette er noe jeg må følge med på i fremtiden.

Jeg er så utrolig takknemlig for denne appen. Jeg lastet den ned for et års tid siden. Alle som har dyr forsikret i Tryg, Agria, If og Gjensidige kan bruke denne appen gratis!

Jeg oppfordrer alle som har dyr til å laste ned denne appen. Man vet aldri når en ulykke skjer, og det gir meg veldig trygghet at jeg kan avtale en time dersom det er noe jeg er usikker på eller trenger å vite angående dyrene mine❤️

Appen kan du laste ned HER❤️

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg